Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frenky89

    őstag

    Sziasztok!

    Kicsit off-topic leszek, előre is elnézést.

    Tudtok olyan technikáról, amivel a pulzusmérő órák jelét el lehet valahogy kapni okostelefonnal (Android)? Olyasmire gondolok, mint ami pár gyártónál létezik edzőtermi eszközökhöz. Egy kis kütyü valami egyszerű - ált. 3.5 jack - csatlakozóval, amit a géphez csatlakoztatva nem csak a saját órán, hanem a gépen is látszik a mellkaspánt által mért érték.

    Az ANT+ lenne a kézenfekvő megoldás, de baromi kevés telefon támogatja. Ezen kívül a Bluetooth a másik. A Polar-nál létezik is olyan mellpánt, ami BT-os és a karóráikkal is kompatibilis, de szerintem irreálisan sűrűn kell cserélni az elemet benne és nem is túl stabil a jele (ami szerintem az összes hasonló BT-os eszközről elmondható).

    Amúgy az lenne a cél, hogy a karórán lehessen látni az aktuális pulzust, a zónákat és a többit, miközben a telefon rögzítené az adatokat, így később a min-max-átlag mélységnél részletesebben ki lehetne elemezni őket.

    Valami házi megoldásra is nyitott lennék, a programozáshoz is meglenne az erőforrás, de az ötlettel kb. a fenti stádiumban elakadtam.

Új hozzászólás Aktív témák