Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    Világos, az én 70 kilóm más műfaj. Abszolút logikus amit írtok, "emberes" mérethez nem lehet szarral gurigázni. Elnézést, félreértettem! Már azt hittem arról van szó, hogy a mostani belépő szettek sem jók igazán semmire.

    Egy gyenge vázas pláne szimpla falú felnivel szerelt 10-15 éves olcsóbb kerékpárra már én sem mernék felülni ennyit már megtanultam itt. 14 évesen 50 kilósan kicsit más volt a dolog, bár már akkor sem volt nyerő olcsó kerékpárral szelni a habokat...

    Egyébként nézegettem én is aránylag jó áron pár éves, komolyabb gépeket, de kottáztam hogy nem értek hozzá, és csúnya fuvolaleckébe futhatok. Mivel egy ilyen értékű biciklinél nekem ne érné meg többször kicsengetni az átvizsgálás díját, ezért letettem róla.

    c4bB:
    Valóban nem voltak valami jó példák, azt hittem már itt is ez lett a módi. :U

    Runner_fxr:
    Látom hogy nem hallgat rátok, elég rosszul teszi. Ha újat szeretne az sajnos többe kerül. Végülis én is a Rockrider 520-tól indultam, és a végén majdnem a duplája lett az aminek értelmét látom. PC-nél már megtanultam hogy a spórolós, "megoldom olcsón, okosba" gépekből nem sok jó származik.

    [ Szerkesztve ]

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák