- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
törölt tag
Úgy néz ki, megtaláltam a megfelelő hajtóművet (semmi kedvem furatni, aztán attól félni, mikor lazul/esik ki hegyre felmenet erőlködések közepette a pedálom), egy még régebbi kiadású shimano 105 golden arrow személyében, azonban még lenne egy fontos kérdésem: csereszavatos ezzel a mostanival? Elvileg nem látom akadályát, mindkettő négyszögtengelyes, azonban a BB length adatban van némi eltérés, nem tudom, hogy mi az.
Mellesleg -66 gramm.
Ha jó, vasárnap már veszem is meg az illetőtől. -
Tamoo
MODERÁTOR
-
Meme
aktív tag
válasz baloghzoli #42533 üzenetére
Nem olvasod eléggé a topicot.
Mi, a Motorex szerviz keretében minden top maratonon kint voltunk ingyen szervizzel.
Illetve a Balaton Bike Festen is kint voltunk.Meg ha még valaki nem olvasta:
A 24 órás versenyen is kint leszünkSzevasztok bogyókák!
-
Manitou
veterán
Valaki volt mostanában a Bükkben? Mennyire járhatóak a túristautak? ( természetesen bike-al )
Holnap tervezünk menni valamerre egy túrát, még kérdéses a célpont. -
Tamoo
MODERÁTOR
válasz KaraDani #42561 üzenetére
Tesómnak olyan van amit linkeltél, ő szereti. De amúgy elég kemény. Nemtom melyik bringádra akarsz, de nekem terepen EZ vált be. Jól rá lehet fogni, meg a tenyér külső részénél jó az a puhább rész. Előtte váltogattam a markolatokat, wtb-vel kezdtem, aztán ritchey tgv, aztán ez jött be leginkább.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
De örülök annak hogy hazaértem, valami nagyon készülődik kint.
-
törölt tag
-
KaraDani
addikt
válasz Manitou #42563 üzenetére
Hú, ha az elsőnek jó a tapadása és kényelmes nagyon tetszik Hófehér, ami passzol a bicajhoz, jó hosszú, és jónak tűnik ez a kétoldalas rögzítés. A gyári xlc vel az a bajom, hogy befelé csúszik a szivacs a műanyagon, ez ezzel a duplabilincses megoldással megszűnne
venember83, Tammo: kösz a véleményeket, valaki említette ezt, és azért tetszett, mert a crosson ritchey pro és wcs kiegészítők vannak, és szeretem őket A linkelt speci markolat, nem passzol kinézetben a géphez, és ez azért fontos
-
Manitou
veterán
válasz KaraDani #42569 üzenetére
~2,5k-ért megkapod itthon a fehéret.
Én meg lemostam a bringát kicsit már rá volt kövesedve az elmúlt idők sara.
Holnap reggel 7-kor indulunk a Bükkbe, Felsőtárkánynál vagy Bélapátfalvánál leparkolunk, aztán megyünk egy egész napos körtúrát a környéken.Csak az a baj, hogy lehet eső lesz Akkor nem megyünk
-
KaraDani
addikt
válasz Manitou #42570 üzenetére
Ridebikeba találtam a közelben 2900 ért, belefér ,és ezért akár holnap is el tudok ugrani. Remélem élőben jól fog kinézni.
venember83: még jó hogy... Ha már egyszer egy olyan csini paripám van, hogy a szembejövő, és előző sporttársak folyton megdícsérik, muszály figyelni a kinézetre
-
bnss
veterán
válasz venember83 #42571 üzenetére
A Tejesasszony is nagyon csinos darab, nem figyelsz arra, hogy mit adsz rá? Ejnye...
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
dqdb
nagyúr
válasz venember83 #42571 üzenetére
Mi is van a kockádon? Ja, Ergon markolat: divathajhász
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
KrAt
veterán
Köszönöm mindenkinek a segítségeket!
Valszeg az XT lesz a választásom végeredménye, Meménél most amúgyis jó áron van, sztem arra beruházok A fém Altus fékkar remélhetőleg elég jó lesz hozzá, egy elég masszív cuccnak néz ki
-
dqdb
nagyúr
válasz venember83 #42578 üzenetére
Majd, ha előre bekerül egy róka
Én pedig a divatfehér bringámmal és az ugyancsak Ergon markolatommal csendben maradok addig.
-
KaraDani
addikt
Most találtam ki fél órája hogy menjünk el holnap erre. Csórók vagyunk, úgyhogy terv szerint hazafelé is tekerés lesz. Lassan aludni kéne az 5.30 as keléshez
-
KaraDani
addikt
válasz Ariadne #42582 üzenetére
Viszünk.
Most az jutott eszembe, hogy a "kerékpározás nem időjárás függő".Amúgy meg a nagy zápor nem tart sokáig, a szemerkélő eső meg még jól is esik, pozitív vok. 5.30 kor leszek negatív, a vonaton megint pozitív leszek Csak haverom ne legyen nagyon negatív reggel, amikor 5.30 kor indul be két keréken gödöllőről, nehogy hajnalban lemondja, fél órája agymosom, hogy ő jönni akar
-
Xantomas
őstag
válasz KaraDani #42569 üzenetére
Ne akarj fehér markolatot, pláne ha használod is a bicajt, terepre mész, és izzad a tenyered annyira, hogy a markolaton át is nedvességet kap. A fekete alapon fehér Ritchey tökéletes lesz, én is olyat szeretnék most.
(#42579) dqdb inkább ne is beszélj rókáról. Kicsit kemény volt az este...
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Ariadne
őstag
válasz Xantomas #42585 üzenetére
Próbáltátok is, hogy tényleg kényelmes? Csak mert létezik ennek kelly's feliratú másolata (itt van a kezemben, dettó olyan, csak a szöveg más rajta), és az emberemnek nem volt kényelmes egyáltalán. Persze keze válogatja, ki mit szeret, és az is lehet, hogy eltérő az anyaga és a ricsi mégis jó, reméljük így lesz.
Vajon miért tippelem azt, hogy rókailag nem telóra, de nem is valami lompos farkú vörös erdei állatra gondoltál?
mod: mindenki: Akit érdekel a kilátás a Budai-hegység legmagasabb pontjáról, no meg a crosskovácsi pályájának egy része, az továbbra is szabadon csatlakozhat hozzánk vasárnap a tervezett Csergezán túrára.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
Oracle
senior tag
Memééknél próbáltam ezt a ritchey markolatot mert ilyet szerettem volna az SS-re de nekem nagyon vékonyka volt a lapát kezemben, nem volt kényelmes
[ Szerkesztve ]
-
dqdb
nagyúr
Kihagytad a számításból a telót, mert ez a fék valószínűleg kivégezné a mostaniját.
Szóval hiába imádom a tárcsaféket, jelen esetben egy jó V-fékkel sokkal olcsóbban kijön.
KrenAtesz: na jó, de a testalkatod DH szintű igénybevételt okoz a bringának városban is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha jól mértem, jól saccoltam a rögzítőcsavar fejének méretét (15 mm-t vettem a kettőre), amit kivontam, kijön 120 mm-esre a középcsapágyam tengelyhossza, ennek alapján elvileg minden rendben lehet az új hajtóművel, sőt.. Ezt a mostanit 107 mm-esre ajánlják, ezek után meg nem értem, hogy lehet rajta a bringán...
-
törölt tag
Ha szerinted profi tolvajok - esetlegesen rablók, mint egy haverom esetében, akik szintén nem orkok voltak - között csak orkok vannak, úgy álomvilágban élsz. Jobb ha felkészülsz, hogy a realitás az, hogyha mondjuk néhány "árja" útbaigazítást kér tőled mint turista, jóhiszeműséged áldozata lehetsz. Egy haveromnak több mint félmilliójába került. És persze ő is elég szép előítéletekkel rendelkezett annak előtte...
-
Meme
aktív tag
dt 2mm küllö 2k
normális felni 5k (nem, nem jo, csak normális)
normális tárcsás agy 6k
fűzés 1,5k (nálunk)
14,5k alsóhangom egy normális első kerék
és ismétlem ez még nem jó, csak nem gagyi...valamint a fékváltókar miatt cserélni kell a váltókart is, ha csak az egyiket cserélni, csunya lesz, ha meg már a kettőt, plusz hátsó fékkar, akkor már böven plusz 15-20k szereléssel együtt.
igy valóban 40 helyett 55-60-ból ki lehet jönni...
Szevasztok bogyókák!
Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs