- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Van most egy szerintem jó kis canga a
http://ebike.hu/termekek/kerekpar/cross/ferfi/13882+rock+machine+09+crossride+250/ ez nagyon bejövös, meg ahogy nézem ezen már "viszonylag" okés cuccok vannak. Megéri a felárat ehhez a cangához képest http://ebike.hu/termekek/kerekpar/cross/ferfi/13884+rock+machine+09+crossride+175/?Vagy esetleg más márkában? Az a bajom nehéz olyat találni amin van teló elől és nem horror az ára.
-
törölt tag
Játszanak használtak is, csak mivel nem értek hozzá nem tudom merjek-e használtat venni. KB az nem ver át aki nem akar. Azért akarok telóst mert azt olvastam, hogy terepen kevésbé rázza szét az ember kezét. Ha már arra tévedek akkor legyen "kényelmes" egy kis felárat szerintem ez megér.
-
Muton
addikt
válasz Ariadne #41177 üzenetére
csak elvileg nem ér a hátadhoz a táska. ha a 3 literes ballont teletöltöm, akkor egy vékony csíkban az emberhez ér. persze ez nem baj, mert a hűtött víz a hátnak is kellemes.
amúgy tényleg nem nagy a táska, de azért pakolható. én nemrég beleküzdöttem egy asztali ventilátort a dobozával együtt (ami lapra volt hajtogatva) szerencsére a varrás kitartott, de látni rajta, h az ilyen terhelést huzamosabban nem viseli elés a hálós távtartó megoldása tényleg zseniális. ha szétmegy, újra race exp air-t fegok venni, nincs alternatíva
max annyi upgradet talán elviselne a cucc, hogy a beépített sárga esőkabátját ki lehetne cserélni egy neon-zöld-re, de ez sem életbevágó
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Már régen írtam, gondoltam beírom, hogy én is megvettem a táskámat, bár egy kicsit nagyobbat, mint amiben ti utaztok. Az enyém egy Decathlonos túratáska, ami 40literes.
Jól szellőzik és van derék és mellpántja is. Így jobban eloszlik a teher. Sajnos szükségem van ekkora dögre, mert melóba járok kerékpárral és a váltás ruhát meg az egyéb dolgokat is vinnem kell. Próbáltam egy 26literest is, de abban már nem fértem kényelmesen el.
Szívesen belinkelném, de nincs fent a honlapon ez a táska.Lenne egy kérdésem is. Szeretnék biciklis nadrágot venni, de nem tudom, hogy milyen szempontokat kéne figyelembe vennem. Próbálgattam már párat, de mindegyikben fura érzésem volt. A belső szivacsot még nem igazán tudtam megszokni. És nem is tudom, hogy hova kéne esnie a szivacsnak pontosan. Szóval, ha tudnátok pár tippet adni ezzel kapcsolatban, akkor igazán hálás lennék.
Köszi mindenkinek és további jó kerékpározást!
Üdv. Katsu
-
fpeter07
veterán
Az a szivacs szerintem is furcsa, de sztem jó dolog, mert hosszabb bringázás után csavarni lehetne az alsómból a fizet... Nekem sima nadrágom van, nem olyan kantáros, egyszer nem csúszott még le, szóval semmivel sem rosszabb kantáros társánál.
Nekem olcsón sikerült vennem párban, nadrágot+mezt. Csak 1 ilyen párom van, meg egy decathlonos póló, de nem is kell több.
Csak egyet próbáltam, így nem tudom milyen "fajták" vannak még. -
Ariadne
őstag
Ez érdekes, hol ér hozzád? Itt tapogatom a táskát, de annyira merev a zsák hátában az a lap, hogy nem tudom elképzelni, hogy érhet hozzád. Mondjuk 2 literesre van méretezve a kicsike, ha jól tudom, létezik 3 literes zsák is?
A sárga takarót nem cserélném le, szeretem, így is tetszik. Egyébként én is így vagyok vele, használtan vettem, de ha szétmenne (még nem látszik semmi rajta hálistennek), nem sajnálnám kiadni érte az új árát sem. Igyekszem mondjuk összecipzárazva használni, mert egyszer volt, hogy hazafelé egy kétliteres kólát meg némi elemózsiát is bele kellett gyömöszölni, és határozottan tiltakozott a terhelés ellen szegény, nem is tettem vele ilyet többet.. De ez a térfogatnövelési lehetőség nagyon tetszik. Szupi zsák, na...Katsu: Nagy különbségek vannak köztük, sajna általában árfüggő. Decásakból a jobbfajta betétesek jók szoktak lenni, de keróüzletekben az elastic márkát ha keresed, az is jó és relatíve olcsó, itt gyártják őket Bpen, de nagy tételben külföldi márkáknak dolgoznak, jó minőség. Mezt is érdemes venni, azt akár Hervisben is találsz, lényeg az anyaga. Műszálas borzalomnak tűnnek elsőre, de a valóságban pont ez a cél, hogy ne szívja be az izzadtságot, hanem kivezesse és a felületén elpárologjon, így nem leszel csuromvizes bringázás közben. Hasznos dolog.
Ja a betétet meg meg kell szokni, ennyi.
[ Szerkesztve ]
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
-
törölt tag
Mostanában szépen ráálltam a pörgetésre, 120-130 1/min körül pörgetem 52/22-ben (taposópedállal ), ez hiányzott nekem. Most már nagyobb áttételnél is jobban megy a pörgetés.
Megyek is "mint álat", útközben nem egyszer kaptam szombaton "hajrá"-t.[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
-
Narancs
őstag
Hali!
A kormányom egy ideje elkezdett feketéből aranyra váltani azokon a helyeken ahol fény éri.Mivel kéne kezelnem a felületet hogy újra fekete legyen?
Láttatok már ilyet?Másik kérdésem: elég trágya a festés a vázamon, mostanában vhogy sokkal gyorsabban kopik mint eddig. Szeretnék rá valami védőréteget (talán lakkot?) felvinni, de fogalmam sincs pontosan mit / milyet keressek. Tudnátok segíteni?
Beauty is pain
-
Xantomas
őstag
válasz Narancs #41220 üzenetére
Láttunk. Ez történik, ha rossz minőségű az eloxáló eljárás, és nem bírja az UV fényt a bevonat.
Az eloxált olcsó alu eszközök hátránya ez.Nekem asszem meme mutatott anno egy, gyárilag fekete, de a fény miatt aranyszínűvé vált agyat. Az jól nézett ki
[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Narancs
őstag
válasz Xantomas #41221 üzenetére
Durva, akkor nem egyedi eset. Asszem lefújom feketére, házilag eloxálást kihagynám.
Beauty is pain
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #41130 üzenetére
Amúgy ez érdekes dolog, mert ugye nekem az lenne a célom, hogy simán teljesítsek egy maratont, ne köpjem ki a tüdőm, ne dőljek el a fáradtságtól a végére, ilyesmi. De minél erősebb vagyok, annál jobban hajtom magam, így a fenti cél tulajdonképpen elérhetetlen. Pedig olyan jó lenne nyugisan, erőből, nem görcsölve bemenni a célba egyszer. S mindezt nem a rövidtávon az utolsók közt.
-
KaraDani
addikt
válasz venember83 #41223 üzenetére
Igen, a férfiemberből előbb utóbb előbújik a versenyszellem, és úgyis széthajtja magát. Otthoni TT ken se sikerült még sohase végigmenni úgy, hogy ne úgy dőltem volna le a bringáról. Pedig azok csak TT-k, de ott ráadásul eddig mindíg 2-3. helyen sikerült beérni, szóval így meg főleg küzd az ember
Maraton beszámolót meg várjuk, tessék leírni milyen volt.
-
bnss
veterán
No, megérkezett a csomagom (Tactic) a bike24-től, múlt héten szerdán délután rendeltem meg, pénteken hajnalban érkezett meg Pestre. Még aznap megkaptam a tracking numbert, mintaértékű volt a teljesítés (kártyával fizettem). Bátran ajánlom mindenkinek őket.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
venember83
nagyúr
válasz KaraDani #41224 üzenetére
Ja, átérzem a helyzetet, csak én hátulról vagyok mindig a 2-3. De jól van ez, megszoktam, legalább van honnan potenciálisan fejlődni.
A maratonról sokat írni nem tudok, jó volt, én legalábbis élveztem 1-2 rövid szakasz kivételével, ahol leszállva a bringáról is csak kínlódni lehetett a ragadós, mégis jégszerűen csúszós sár miatt. Szerencsére a lefeléken se volt probléma, jelesre vizsgázott a bringa mindenestül, hátul még a Race King is elviselhetően tapadt. Sár volt, de nem voltak borzasztó viszonyok, kevés helyen volt olyan a pálya, hogy kicsit jobb technikai tudással és jó erőnléttel ne lehessen elmenni bringán ülve/állva.
Bár a távból úgy 8 kilométert levágtak, mivel elég járhatatlan volt egy része a pályának, de nekem így is elég volt az ötven kilométer, ez meg is mutatkozott a végén, amikor már nem tudtam, melyik pillanatban fog begörcsölni a lábam, és nem sokon múlott, hogy beessek a hídról a jó másfél méterrel alább lévő patakba. Mint utóbb kiderült, nem is volt az rossz, hogy rövidebb lett a középtáv, mert kétlem, hogy a pár sorral lejjebb látható külső, vagyis a kikandikáló belső kibírt volna még 8 kilométert.
Valószínűleg egy kő vagy szikladarab hasította szét a hátsó abroncsom oldalfalát:
-
Xantomas
őstag
válasz venember83 #41226 üzenetére
Szimpi a féktárcsád. Szemeztem vele egy ideig, de azt hallottam róla, hogy egy idő után nagyon rezonál. Ez mennyire igaz?
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
dqdb
nagyúr
Tegnap a Máv Szauna Tours jóvoltából sokáig nézegettem a karbonszerű mintázattal is rendelkező sisakomat (a tegnapi "rendkívüli hideg és óriási havazás" miatt több mint háromnegyed óráig tartott átkapcsolni a váltót a vasárnap délután kis forgalmú pécsi és balatoni vonalak találkozásánál ) és felmerült bennem egy kérdés a karbonnal kapcsolatban, amire anyagtudományban/kémiában járatosabbak valószínűleg tudják a választ:
A jellegzetes karbonmintázat a felhasznált anyag és technológia következménye, vagy a technológiából nem következik, szimplán azért olyan, mert jól néz ki?
ludsimon: én majdnem két hétig nem ültem bringán, de nem voltam berozsdásodva, semmi fáradtságod nem éreztem, határozottan jól esett a tekerés.
Jut eszembe egy észrevétel ... A régebben használt hagyományos helyett platformpedál van az új bringámon. Azt vettem észre, hogy míg korábban állandóan talpközéppel tekertem, addig mostanában reflexszerűen "SPD kompatibilis" helyzetben rakom fel a lábamat a pedálokra, és úgy is használom őket. Szóval aki az SPD felé húzna, de attól még fél, annak érdemes lehet rászoktatásként ezt a lépést beiktatni.
Mindenesetre én biztosan nem veszek SPD-t, mert drágának tartom. <- ez a mondat a jövőben felhasználható lesz ellenem
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
válasz Xantomas #41227 üzenetére
Igen, néha érezhető a rezonancia, viszont cserébe valamiért kevésbé érzékeny a nyolcasra. A verseny vége felé mintha elmúlt volna a fékerő és erősödött volna a rezonancia, de ez lehet, hogy csak a kopott fékpofa miatt történt, még nem szedtem ki a hátsó kereket, hogy megnézzem, mizu. Amúgy rossz pontja pl. az, hogy drága, de hirtelen ez volt elérhető.
KaraDani: Én inkább Dirtyz beszámolójára lennék kíváncsi.
-
dqdb
nagyúr
A vajszínű festés nagyon szépen mutat a bringádon. A kiegészítő rézszerű szín önmagában nekem sok lenne, de ez a kettő így együtt tökéletes.
Ja, átérzem a helyzetet, csak én hátulról vagyok mindig a 2-3. De jól van ez, megszoktam, legalább van honnan potenciálisan fejlődni.
Vagy fejjel lefelé kell olvasni az eredménylistáttAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
venember83
nagyúr
Most már én is kezdem megszeretni így együtt az egészet hajtás közben is, nem csak kívülről, nagyon szépen összeállt a cucc szerencsére. És akkor most jönne, hogy már csak... De nem. Ha nem lesz más változás rajta, akkor így is tökéletesen megfelel nekem.
A váz színkombinációja meg eddig mindenkinek tetszett, ha jól tudom, kivéve anyámat, szerinte túl exhibicionista.
-
dqdb
nagyúr
válasz venember83 #41231 üzenetére
A váz színkombinációja meg eddig mindenkinek tetszett, ha jól tudom, kivéve anyámat, szerinte túl exhibicionista.
Akkor mutass neki képet a rózsaszín EpicrőlMost már én is kezdem megszeretni így együtt az egészet hajtás közben is, nem csak kívülről, nagyon szépen összeállt a cucc szerencsére.
Ha jól megy, akkor idővel a külső úgyis másodlagossá válik (persze megfogni az embert a látvánnyal lehet eleinte, nem tagadom). Ha a külső valahol egyáltalán nem fontos, akkor a rideg checklist dönt, mint nálam: a júniusban vett bringás napszemüvegemben még nem álltam tükör elé ... A következő fontossági lista alapján döntöttem:
1. legyen UV szűrős, pipa
2. ne legyen kényelmetlen, felvettem, nem az, pipa
3. ár 10e környékén legyen, pipa
4. legyen cserélhető lencsés, háromféle lencsével, pipa
5. legyen tokja, pipa
6. lehetőleg alul nyitott legyen a keret, hogy könnyű legyen lencsét cserélni, pipa
7. ne párásodjon nagyon, pipa
8. na jó, kakukktojásként a végére: volt "divatfehér" kerettel, így az lett a szürke/fekete helyettAz, hogy mennyire hülyén/ne hülyén nézek ki benne, tökéletesen nem érdekelt, mert jól funkcionál. Meme a tanúm rá, hogy az ezelőtt elhagyott napszemüvegemet mennyit próbálgattam nála, lehetett az 20-30 másodperc is
-
becuszabi
aktív tag
"A jellegzetes karbonmintázat a felhasznált anyag és technológia következménye, vagy a technológiából nem következik, szimplán azért olyan, mert jól néz ki?"
A mintázat a szövet készítésétől függ. Az pedig, hogy az egyes szálak hogyan keresztezik egymást attól függ, hogy milyen funkciót szánnak neki. Gyártótól függ, hogy a külső réteg csupán díszítő szerepet kap, vagy ugyanúgy terhelésfelvevő, mint a többi.
A jóféle platformpedál (könnyű, jó csapágyazás) ugyanolyan drága, mint a patentes. Hajtáshatékonyság szempontjából viszont alulmarad.
[ Szerkesztve ]
"Aki szívből él, az élből szív"
-
törölt tag
Elindultam dél felé, hajtott a "honvágy", nem is olyan rossz. Valószínű az is közrejátszik, hogy a 3-4 hónappal ezelőttihez képest kevésbé féltem a felnimet, tudom, mit ki bír, meg talán én se vagyok annyira kényes az úthibákra. Ami végülis szigethalom és tököl között van, tökölre belépve már nincs, aztán tökölön végigmenve végig jó (oké, nem egy soroksári út, de a 20-622-es gumimmal 8-8.5 bar-on bőven járható volt számomra, tempósan) volt az út. Tovább nem mentem, mert este 8 fél 9 között elég elvetemült ötlet a semmi közepén biciklivel kivilágítatlan úton kószálni, ráadásul kukás ing nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Nekem csak egy pontnak kellene megfelelnie: - Ne párásodjon. A mostani 1000 forintos szemcsi jól felfekszik, csak néha elfolyósodik a kép. Egyszer nem volt nálam kesztyű és nem tudom letörölni. Pólóval nem sikerült.
Voltunk egy messzibe túrán. Kérdés: Miért van úgy egy rendes eredei út egyszer csak eltűnik, vagyis a füjj benőtte?
Sok szép utat látni, csak kérdés hogy meddig tart. Holnap pihenőnap mindkettőnknek.
Bicajt muszáj szerelőhöz vinnem, kíváncsi vagyok mit tudnak majd csinálni. -
ludsimon
veterán
Meme, szép az a fekete (fully) Cube, bele szerelmesedtem.
Gyuri azt mondta a vázat lehet valaki megveszi belőle, hát van ízlése, az egyszer biztos.
A fene enné meg, hogy a rabszolga munkát nem fizetik meg.Jó korán meglógtál.
Fél órát elbeszélgettünk a többiekkel, zárásig zavarkodtam.
Munka miatt annyira elszoktam a tekeréstől, most már elég, és bringázok amíg lehet. Teljesen átrozsdáltam. Remélem gyorsan helyre rázodok.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz #56474624 #41234 üzenetére
Jó hallani, hogy nem egymagam outiztam.
Ha fizikailag nem is, de szellemileg jó.
Rétisün, Veled mi a helyzet?
Outizol még?Én is elkezdtem, munka nincs, hát akkor nyeregbe, aztán kicsit fejlődök fizikailag.
Egy kérdés.
Ha kellemetlen még mindig húzni a pedált, még mindig túl alacsonyan van az ülés?Hát most táska után azt hiszem egy rendes géles kesztyűt veszek, mert ez a mostani szar szétverte rendesen a tenyerem 8,5 báron, rossz úton.
Egyelőre hanyagolom az spd pedált a Neuzer-re.undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz becuszabi #41233 üzenetére
Kösz az infót, jó hallani, hogy a PV faktor mellett némi technológiai ok is van benne.
A jóféle platformpedál (könnyű, jó csapágyazás) ugyanolyan drága, mint a patentes. Hajtáshatékonyság szempontjából viszont alulmarad.
Ezzel nem vitatkozom, igazad van. A gondolatmenettel mindössze arra céloztam, hogy platformpedállal önkéntelenül is rászoktam arra, hogy az SPD-hez hasonló lábpozícióval tekerem a pedált a korábbi talpközepes stílus helyett. Így aztán ha valaki szeretne SPD-re váltani, de a kilépek-belépek para mellett attól is fél, milyen lesz megszoknia a talp elülső részével történő erőkifejtést, akkor érdemes lehet egy olcsóbb platformpedált beiktatni az evolúciós sorba.fpeter07: 10k környékén tudom ajánlani a Shimano Solstice-t, eddigi tapasztalat alapján a marketingszöveg igaz, mert megálláskor sem párásodik be.
[ Szerkesztve ]
-
Dirtyz
őstag
válasz venember83 #41229 üzenetére
Jó volt (már a verseny), a szervezés egy kalap sz@r. Ha lesz egy kis időm leírom mire is gondolok..., vagy érdemes bekukkantani a bikemag.hu ide vonatkozó topikjába.
Hivatalos mérés szerint 2:55-öt mentem (saját 2:53). Mindez a kategória első 10-be volt elég. Verseny előtt egy hetet ki kellett hagynom, nem tudtam semmit tekerni, ez meg is látszott rajtam. Sár nem volt vészes, a cél előtt 5 kilivel kellett csak futni kb. 150 métert. Talán, ha háromszor kellett kistányérozni, a többi ment közép-, vagy nagytányéron is. A távot az előző napi felhőszakadásnak köszönhetően kicsit megkurtították, kb. 6 kilit kivettek belőle, ami maradt 51km és ~1200m szintemelkedés. Ez kicsit karcsú egy középtávhoz, de most pont jó volt, mert a gyors kezdés 35 körül kezdte megbosszulni magát egy görcs képében, de egy kis ivás és menet közbeni nyújtás helyrerakott.
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Meme
aktív tag
válasz ludsimon #41236 üzenetére
igyekszünk ilyen hitvány dolgokkal foglalkozni
lehet lesz más, amit elvinne inkább az a srác aki kinézte... , és akkor megmarad neked a Cube Stereo...
volt dolgom, leléptem
meg amugy is nehogymá meme fan klub legyen....gyuri fan klubot lassan ugy is megalakitjukSzevasztok bogyókák!
-
becuszabi
aktív tag
Az alap, hogy a pedáltól függetlenül a lábfej legszélesebb része legyen a pedáltengely fölött. Innentől kezdve mindegy, hogy mit használsz. A patentpedál annyiból jobb, hogy esély sincs arra, hogy talpközéppel/sarokkal tekerj, míg a platformnál semmi nem akadályoz meg abban, hogy hibás pozíciót vegyél fel.
...na persze tényleg szokni kell. Vagyunk itt páran, akik kezdetben megfeledkeztek arról, hogy nem lehet csak úgy levenni a lábat a pedálról és talajtorna lett a tekerés vége"Aki szívből él, az élből szív"
-
venember83
nagyúr
válasz Dirtyz #41239 üzenetére
Nekem a szervezéssel csak az a bajom, hogy csúnyán egymásra engedik a különböző távokat. Inkább lenne egy darab rajt, akkor az élmenők elhúznak, és utána mindenki nyomhatja a saját tempóját. Biztos ennek is megvan a hátulütője, de akkor legalább a középtávot nagy részét nem éri utol a rövidtáv meg a hosszútáv. Főleg vicces, ha a single trail szakaszon érik utol az embert. No mindegy.
Akkor nagyon nem jött volna össze a 2.50 alatti teljesítés normál hosszúságú távnál. Amúgy neked köszöntem a verseny előtt vagy a klubtársadnak? Épp nagyon sietős dolgom volt, aztán lehet, hogy összekevertelek valakivel.
-
Dirtyz
őstag
válasz venember83 #41242 üzenetére
valaki másnak köszönhettél...
A telefonomat a kocsiban hagytam, azt meg elvitte az asszony, így hívni sem tudtalak.
Tavaly nem ez a pálya volt (és be is nézetem egy kicsit, akkor 3:05 körül mentem), idén a 2:50 teljesen reális lett volna kevésbé saras körülmények között.[ Szerkesztve ]
Védd a fákat, egyél hódot!
-
KaraDani
addikt
Otthon "amekkora bringásélet" van nem nagy kunszt egy TT-n elől végezni, ne hasonlítsd össze egy maratonnal. Tavaly rajtnál azért mert mez volt rajtam, már ritkaságnak számítottam, és interjút akart csinálni a tt előtt a helyi tv
-
törölt tag
válasz ludsimon #41237 üzenetére
Hmm, azért kíváncsi lennék, mit tud a te bringád pluszban merevségügyileg érzésben az enyémhez képest, ugye magasabb profilú felni, na meg alumínium váz, lehet tényleg nem túl kényelmes, vagy csak nem vagy hozzászokva. Azért is mondom ezt, mert én anno a favorithoz is nehezen szoktam, ma meg már az egy nagyon kényelmes bringának számít, de ezt is egész jól tűröm, ráadásul csupasz kézzel, és a legfapadosabb (valami mű anyag, de legalább tisztítható, kényelemügyileg viszont mintha ott se lenne) bandázzsal.
De talán van egy határ, amikor már nem lehet hozzászokni?Saját tapasztalatom, hogyha csak pár (2-3) napot kihagyok, akkor el is szokok picit az útrázkódásoktól, és sokkalta kényelmetlenebbnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Thulcandra
senior tag
Tegnap eljött velem két barátom, -illetve egy barátom és barátnőm bringázni, mert ők is szándékoznak kicsit aktívabb bringás életet folytatni, de egyelőre elég nehéz velük
Már indulás előtti napon kezdődött a keverés, a defektektől és a bringa szétesésétől való félelem, nem tudom miért, de errefelé sok embernek mániája ez az állandó rettegés valamitől. Mindegy, ő bajuk, lényeg az, hogy tervek szerint megtettük a túrát, jó móka volt, mivel nem akart egyikünk se szétégni a napon (nekem 2 hete kedden sikerült már úgyis Fertő tó körbetekerés közben) ezért a déli órákat ejtőzéssel és állandó jellegű zabálással töltöttük - árnyékban. Összesen 2x 20 kilométert tettünk meg, jól bírták, igaz hazafelé a néhány helyen (sík, kavicsos úton) produkált 11 km/h órás sebesség engem néha már picit idegesített Persze, el kell kezdeni valahol, én meg örülök, hogy eljöttek, látszott rajtuk élvezik, bízok benne, hogy máskor is nekivágnak az útnak.Természetesen a bringák nem estek szét, és egy defektünk sem volt, pedig odafelé terepen mentünk végig.
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
-
rétisün
veterán
válasz ludsimon #41237 üzenetére
már nem outizok....eladtam, most fullyra gyűjtök. csak nem akartam addig beírni, amíg nincs meg.
na jó, nem is. persze hogy outizok, vasárnap is voltam, 122km a kellysben van már 4992 km....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
dqdb
nagyúr
Milyen király lenne végigtekerni rajta
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest