- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Aktív témák
-
ludsimon
veterán
Ezeket nézegettem nyári kesztyűk között, Ti melyiket ajánljátok?
Nekem a Speedliner II jobban tetszik, több a tenyér részen a szilikon, ahogy látom.
Viszont az ErgoZone-nak megnyerőbb a dumája (ha igazi is, akkor ez nyerőbb):
"megelőzi a kéz zsibbadását. Az idegekre ható nyomás csökken és a csuklóra ható vibráció nem érezhető. "
Szerintetek?
[ Szerkesztve ]
undefined
-
KrAt
veterán
Őőőhm most lehet, hogy eddig nagyon hülyén tekertem, de nem talpközéppel (ahol a "lúdtalp" tud lenni (bocsi, ennél hülyébben nem tudom megfogalmazni )) kell tekerni, hanem felül az ujjak alatti izmos-csontos résszel?
-
ludsimon
veterán
válasz ludsimon #41251 üzenetére
Ezt találtam még hozzá esélyesnek:
Ezen az oldalon az ErgoZone 3 db kiemelt tudása van, míg pl. a GelLiner-nek 6 db. A SpeedLiner II-nek 5 db kiemelt tudása van.
Erről a képről már nem néz ki olyan kevésnek a gél.
GelLiner vs Speedliner II[ Szerkesztve ]
undefined
-
Xantomas
őstag
válasz ludsimon #41251 üzenetére
Egy ilyen Altrix GL-75-ös kesztyűt nyúztam egy hónapig. Sajna elhagytam a jobbkezes részét. Első pár nap nem volt olyan jó, mert kemény volt még a gél széle, de miután "betört" onnantól kényelmes volt, a zselő, tette a dolgát. Pont ott vannak a párnák, ahol az outi kormányt fogom fékkar, és felső fogásban. A fékkarfogás fontos, mert iszonyat ritka, hogy a hüvelyk, és mutatóujj közötti, oldalsó rész, is zselézve lenne a kesztyűkön.
A hálós tenyér rész külön bejön. Olyan, mint a táskák vállpántján, meg hátulján, a formamegtartó háló.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
ludsimon
veterán
válasz rétisün #41249 üzenetére
Fully-val nehezen fogsz nagyobb távokat megtenni, de ha erős vagy...
15-én Ordacsehi-be megyünk 1 hétre nyaralni, mennyire vagy most fizikailag 'kész'?
Én elkezdek edzeni, hogy menjen a nagyobb táv, mert jó lenne egyet tekerni együtt, nem nagy táv van Zalaegerszeg és Ordacsehi között.
Megbeszélhetnénk egyszer egy közös találkát és tekerhetnénk egyet együtt.
Hévíz mondjuk egész jó találka szvsz.
Hévíz csak 40 km Neked, nekem 60 körüli, nem sok az, rá kell készülni. Aztán onnan megyünk mondjuk egy Keszthely, vagy ha nem sietünk, lazán egy Tapolcát is megtehetünk, ahogy érezzük.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz detroit17 #41260 üzenetére
Veled mi a helyzet, megy már a sprint?
Nem nagyon írogatsz magadról, pedig már lehet bent vagy a legjobbak között.
Mennyit tekersz mostanában?Más:
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Ezt a térképet szeretném valami úton, módon a telefonomra feltenni, Garmin, illetve Google Maps is van a telefonon, meg Ovi Maps is, de nem tudom, hogy lehetne feltenni a telefonra.undefined
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Szerintetek létezik olyan megoldás tömlő helyett, ami az ásványvizes kupakból van megoldva? Tehát egy olyan "szívószál", ami a kupakba van építve. Így nem kéne tömlőt vennem, hanem az ásványvizes üveget cipelném és csak a ezt a speciális kupakot tenném rá, máris kész lenne a camelback homemade?
A kérdésem komoly, nem viccnek szántam. Még mielőtt valaki félreértené.
Üdv: Katsu
-
rekid
addikt
Este egy tekerés?
Gyáva népnek nincs hazája!
-
ludsimon
veterán
Hoppá, hoppá!!!!
A Nokia Sports Tracker (régi) Június 30-án megszűnt!!
Új Sports Trackert dobtak ki helyette (amit délután mindenképp ki kell próbálnom).
Megvan a kml file a Balaton körről, itt a leírás, hogyan kell, már csak arra kell rájönnöm, mivel fogom a kml-t megnyitni, mivel fogom látni, melyik szoftverrel a telefonon, még keresem.
undefined
-
bnss
veterán
válasz ludsimon #41264 üzenetére
Nem teljesen, még a régi, Nokia által fejlesztett oldal működik, az új még tesztelés alatt áll. Gondolom nem véletlenül nem zárt be a régi oldal, mivel az új már több, mint egy hónapos késésben van. Az új oldalra regisztrációkor importálni lehet a már meglévő edzéseket.
Az új program lényegében a régi továbbfejlesztett verziója, nálam tökéletesen működik.
szerk.: a legszebb, hogy tegnap olyan üzenettel fogadott a szoftver, hogy 30 nap múlva lejár a licenc...
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
ludsimon
veterán
Belépni nem is lehet?
De komolyan, sőt, még a pontokra se lehet ráközelíteni nálam FF-on.Tamoo:
Nekem a legmegfelelőbb az Ovi Maps lenne, mivel a Google Maps-hoz net kell, arra meg nem pazarolnám el az adatforgalmam, a Garmin pedig tököl a térkép lapozásánál szinte bármelyik telefonon.[ Szerkesztve ]
undefined
-
bnss
veterán
válasz ludsimon #41267 üzenetére
Csak előregisztrálni lehet, majd importálni a régi Tracker fájlokat. Ennyi jelenleg. Ideje lenne már. Mai napon volt egy akció, hogy 5 civil tesztelheti a szolgáltatást...
A pontokra Operával sem lehet ráközelíteni, szvsz csak dísz az egész - egyelőre.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
rétisün
veterán
válasz detroit17 #41260 üzenetére
innentől számolva...vagyis már 76 km-el több, most értem haza.
ludsimon: úgy néz, ki 15-én befigyel majd némi macskajaj de azért ezt addig még megbeszéljük, mert egyébként benne vagyok, másrészt múlt vasárnap is eléggé másnap volt....aztán mégis meglett az a ~120 km....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
amargo
addikt
válasz ludsimon #41267 üzenetére
Ovi Maps + GPX/KML import én is a gps babel-t - meg sajátot - használtam eddig konvertálásra, de ez az ITN converter egész jó
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
ludsimon
veterán
válasz amargo #41270 üzenetére
A GPS Barbel-t megtaláltam, itt tökölök vele 1 órája legalább, nem tudom mit akar azzal mondani, hogy "No valid waypoints/routes/tracks translation specified", mikor mindent megadtam neki.
Nagyon köszönöm Tamoo!
Most már csak arra kell rájönnöm miért csillagokat jelöl a térképen, miért nem egybefüggő vonalakat.
Ebben segítene valaki?
Összeset kijelöltem és mentettem fájlkezelővel nyitottam meg, szóval nem az Ovi Maps-el, de nem is találtam olyat, amivel lehetne.rétisün:
Most van a telefonon net előfizetés, majd privátban beszélünk, amúgy meg 15-én megyünk le (vasárnap), úgyhogy az az utáni héten bármikor. Én azon a héten egy elég intenzív edzést terveztem, napi 150 km felettit első fele a hétnek naponta, második 200 felettit.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
dqdb
nagyúr
válasz ludsimon #41271 üzenetére
Én azon a héten egy elég intenzív edzést terveztem.
Egyik nap kilépsz az ajtón és jobbra indítod a karikát, másik nap pedig balra Egy Kisbalaton megkerülést mindenképpen iktassál be a programba, meg nézd meg alulról a völgyhidat.Kellemes pihenést, bár igazán úgy lenne stílusos, ha "lábon" vinnéd le a Scottot. Ha a kerékpárt nem autóval viszitek, hanem vonatozol vele, akkor figyelj arra, hogy az MK kártyával jár kedvezmény a bringaszállító jegyre.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
detroit17
tag
válasz ludsimon #41261 üzenetére
áá még az most se megy
még sehol se vagyok,elég gyenge vagyok,
most szombaton volt meg az első hegyem a Tokaji hegy 7-en felmentünk meg vissza nyíregyre. 100km volt a táv 412m szinttel hát nekem első elég kemény volt 5.5 km-t 26-27perc alatt tettem meg de nagyon élveztem ezt a hegymenet formáthát összesen mióta klubba tekerek azóta 3400km-t mentem kicsit több mint 2 hónap
-
ludsimon
veterán
válasz detroit17 #41274 üzenetére
Az szép, akkor igen jól fejlődsz. Ne izgulj már, hát csak most kezdted szinte, nem lehetsz azonnal első mindenhol.
Van kitartásod, remélem nekem is lesz most már az elkövetkező napokban outizni, csak írják itt a többiek is, hogy mennek, mert akkor nagyobb kedvem van nekem is menni.OFF:
Jajj, de örülök, hogy a 21. században élek, nem valami őskőkorban, tök ingyen elfaxoltam az elszámoláshoz szükséges papíromat az iskolaszövetkezethez, csak egy internet és egy scenner szükséges hozzá és meg is van.
PamFax-al nyomtam át.
Mehetek a mai edzőkörömre!undefined
-
amargo
addikt
látszólag poi-ként vette be - ezt írják is - és nem route - útvonal - ként. Én igazából nem is tudtam, hogy lehet az ovi maps-ba importálni, a garmin jobb ebből a célból - szeritnem.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Muton
addikt
mennyi a kerék felfújásától eltelt idő mondható 'normálisnak' a 3,5-ről 1,5 bar-ra való nyomáscsökkenéshez?
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
ludsimon
veterán
-
ludsimon
veterán
válasz detroit17 #41281 üzenetére
Köszönöm kérdésed, a munka miatt utoljára 4 hete tekertem Dirtyz-ékkel, azóta tegnap először.
Most már igen, egyre többet fogok menni, csak mennének el ezek a ronda felhők a fejem felől. Időkép hőtérképét megnézve nagyon durva hőmérséklet különbségek vannak.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Xantomas #41283 üzenetére
Nincs mese, le kell cserélni. Ajánlom a Nokia N8-at, a kamerája egyértelműen űberelni fogja az összes mai telefont a nagy érzékelő miatt, és a tesztek alapján nagyon szép, letisztult gyors szerkezet, és az új Symbian^3 is elég jó. Közvetlenül csatlakoztatható hozzá USB-s háttértároló, HDMI kimenet, 30 fps-es HD video rögzítésére alkalmas.
120k környékén lesz az ára, talán karácsony végére normalizálódik az ára 90-100k.ra.
Ha nem, akkor nem éri meg. Akkor Samu Galaxy S. HD videó, Android, Super AMOLED és ezzel mindent leírtam.
Kezd a symbian-ból elegem lenni, ha lenne használható alternatíva a Sports Trackernek(eddig csak gagyi van), akkor váltanék, így nem. Amúgy nagyon király az Android, nemsemmi milyen lemaradás van a symbian oldalánál.
Ezzel az új symbian-al se fogják behozni a lemaradást.
Hess mobilos gondoltok, most más terveim vannak.Sorry, lakatot teszek a kezemre mostantól.
Nincs több off.[ Szerkesztve ]
undefined
-
Xantomas
őstag
válasz ludsimon #41284 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak nincs ezekre szükségem.
Bírja sokáig, ne kelljen naponta töltőre vágnom, kamera, fényképezőgép, videólejátszás, ilyesmi nem fontos, nincs is rá szükségem. Működjön rendesen a fileátvitel memóriakártya módban a gép között, ne kelljen hozzá semmi extra sw. Tudja kezelni rendesen a PDF, DOC, Excel fileokat, legyen rá tetris, kártyajáték amivel el lehet pár percet ülni a WC-n, fusson az opera mini, és legyen benne wifi, bluetooth-on keresztül lehessen számítógépet vezérelni (ne kelljen a számléptetéshez leülni a géphez, hanem bárhol állva menjen)
HW-es gombok, strapabíró fém ház, és max 2.3"-os kijelző, 320*240-es felbontás környékén. A zenelejátszót zsebbe benyúlva, ránézés nélkül lehessen kezelni.
Legyen olvasható a kijelző akkor is direktbe rá süt a nap (nem tudom a technológia nevét, de az E51 kijelzője ilyen, hogy bár napsütésben monokrómnak tűnik, de teljesen jól olvasható.
A mai napig használom az immár 6 éves Motorola e398-am, és teljesen megfelel.A kamerát havonta 1x használom, suliban, ZH-t fotózni, hogy otthon újra megoldhassam a példákat. Mikor 26-án azt a nagyon meredek street art plakátot, amit az Astoriánál levő 47-49-es villamos megállójába tettek, azt is fényképezőgéppel fotóztuk le. Aki akarja Subbán megkeresheti, oda is kikerült.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Oracle
senior tag
Hi
Létezik hogy egy lánctányér tojás? Azt vettem észre hogy ahogy tekerem van egy rész ahol feszesebb a lánc, eben az állásban kilazítottam a lánctányércsavarokat láthatóan engedett a lánc de így sem tökéletes. Lehet ezzel valamit kezdeni
-
Oracle
senior tag
válasz becuszabi #41287 üzenetére
Nem olyan, egysebességes bicoról van szó és miche advanced hajtómű, nem olyan nagy az aszimmetria de ha megfeszítem a láncot és elkezdem visszafele tekerni van egy pont ahol érezhetően szorosabb aztán megint normális, magában a hajtásban nem zavar nem érezhető de engem zavar hogy nem tökéletes
[ Szerkesztve ]
-
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Gondoltam első komolyabb szintem gyanánt felmászok a citadellához, az is megvan 100 méter kb
Hogy tudok a legegyszerűbben feljutni oda? Sose voltam még ott, a hídig eljutok simán, de onnan merre tovább?
-
dqdb
nagyúr
Választhatsz rövidebb utat is, én inkább egy kíméletesebb változatot rajzoltam be. De a helyszínen szemre találsz majd megfelelő utat. Nagy általánosságban kijelenthető, hogy arrafelé nincsenek nagyon brutális emelkedők. Fejből a Szüret utca ugrik be, mint kellemetlenebb szakasz, de ott is simán fel lehet mászni, mert nem hosszú.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Oracle
senior tag
-
ludsimon
veterán
válasz becuszabi #41295 üzenetére
Markolatcsere tutira kiesett, a gyári Scott-ot nem fogom lecserélni.
Amúgy pedig szerintem csak elszoktam tőle, mert több, mint 1 hónapja nem ültem outin, legutoljára is terepen voltam ami azért valljuk be, hiába merev a merev bringám, 3 bár, ballonosabb gumik, több küllő sokkal kényelmesebb még terepen is, mint a kevesebb küllő, merevebb kerék, 8,5-bar, virsligumi.
A jó légáteresztő képességű GelLiner-t veszem, bár az is igaz, hogy eddig kézre soha nem izzadtam, csak büdösödött a kesztyű, ez nem tudom minek tehető be. Pedig sokszor mosok kezet, meg fürödni is szoktam (csak, hogy ne lehessen lecsapni... ).
undefined
-
becuszabi
aktív tag
válasz ludsimon #41296 üzenetére
Nekem ilyen van. Nem sajnáltam lecserélni a gyári Konát. A kesztyű csak arra kell, hogy a fém kormányszarvon ne csússzon a kezem, vagy hogy meg tudjam törölni a homlokomat.
A cimborám meg ilyet használ. Azóta nem hiányolja a kormányszarvat."Aki szívből él, az élből szív"
-
ludsimon
veterán
válasz becuszabi #41297 üzenetére
Szentségtörés lenne lecserélni a Scott markolatot, inkább megszokom és egy jó géles kesztyűvel talán még kényelmes is lesz.
Van Scott markolat.
Még is meggondoltam magam.
Worldcup, vagy a Racing komfortosabb?Mi a különbség a nyitott és a zárt között?
Te jó ég mit találtam.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
becuszabi
aktív tag
válasz ludsimon #41298 üzenetére
A zárt az egyik végén zárt, így ha kormányszarvat akarsz, akkor neked kell rákókányolni a lyukat.
...a sárga-fekete jól néz ki és ahogy elnézem azokat az újakat, semmivel sincs jobb alakjuk. Nekem a Ritchey azért jött be, mert széles, középen kicsit nagyobb az átmérője, így a lapát kezeim tökéletesen elférnek.
"Aki szívből él, az élből szív"
-
rétisün
veterán
15-étől meddig lesztek ordacsehin?
nálam a hétköznap nem túl esélyes, meló miatt egyrészt pont múlt héten voltam szabin, másrészt meg annyi melót emlgetnek a közeljövőre, hogy még felsorolni is sok....(persze nem az a baj, hogy van mit csinálni, mert pl. a fizetésem is abból van )hoppá...talán a 17-ike
#41296: azt se felejds el, hogy a neuzer acélvázas, a scott alu, jóval merevebb, ami bizony megint csak rontja a komfortot.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest