Hirdetés

Aktív témák

  • xcbiker

    addikt

    Tegnap megvolt a Mátra Maraton középtávja.
    Kemény volt számomra edzés nélkül, de élveztem.

    Elég későn érkeztem a helyszínre, mert kissé késve indultunk a család többi tagját összevárva a reggeli készülődéskor. Emiatt a reggeli kimaradt, némi szendvics falatot sikerült letolnom Trooper jóvoltából. Valamint egy PowerGél segítette a nem üres gyomorral való elindulást. Megérkezéskor még külsőt cseréltem, rajtszámot raktam fel és némileg bemelegítettem, már ha azt a kicsi tekerést annak lehetett nevezni.

    Sajnos eléggé a mezőny végére sikerült besoroznunk Trooperrel. Az első 30-35km nagyon jól ment, utána beállt a lábam és meg kellett itt-ott állnom, hogy kinyújtsam, regeneráljam.
    De utána a helyzethez képest jól ment.
    Egyszer összefutottunk Dirtyz-el. Valahol a pálya közepén előzött meg.

    Volt egy hosszabb aszfaltos lejtő (kb az utolsó 4-8km közt), ami után jobbra fel kellett kanyarodni és jött a fekete leves, na az nagyon nem jött jól. Itt értek be minket a hosszú távos Szalai Peti, Blazsó Marci páros. 1x meg kellett állnom, hogy rendezzem soraimat és toljak egy kis zselét. Utána sikeresen felmentem minden emelkedőn.

    Valahol az utolsó 3-4km körül volt egy gyors lefelé, ott még az elején sikerült kielőznöm a lassabbakat és zúztam elég rendesen lefelé. (szerintem ha lett volna órám akkor itt mértem volna a max sebességemet) Sajnos az aljába (2km) érve sikerült átgyalogolnom egy kígyón ami erőteljes sziszegést hallatott. :DDD
    Így az aszfaltra kiérve defektszerelés volt a következő program. Gyorsan megcsináltam, aztán nyomtam tovább. Nem esett jól ez a megállás azért.

    Az utólsó km-eken még volt pár kemény mászás (Mátraháza környékén), de szerencsére azokat is sikeresen nyeregben abszolváltam.

    Végeredményben elégedett voltam a teljesítményemmel, mert mindenütt fel és le nyeregen közlekedtem, sosem toltam és szerencsére nem is estem.
    De inkább magammal és az álóképességemmel küzdöttem, mint a sporttársakkal. A duna maraton szenvedéséhez képest itt nagyon jól sikerült beosztani az erőm, amit segített a korábbi kínok emléke.

    3óra 54perces idővel az összetett középtávú mezőnyben a 306., a felnött férfi kategóriában pedig 98. helyen végeztem, amivel túl elégedett nem vagyok, de az (nem)eddzettségi szintemhez képest jó.

    Bocs, ha hosszú beszámolómmal untattalak titeket!
    Várom a többiek tapasztalatait is!

    [ Szerkesztve ]

    Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.

Aktív témák