Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WarLock07222

    tag

    válasz lszlfrng #117046 üzenetére

    Én ezt a "tartomány" kifejezést továbbra sem tudom feldolgozni, ami itt a topicban időről időre előjön. Fokozatmentes állító mechanikáról beszélünk nagyjából az összes espressora szánt őrlő esetén, szóval teoretikusan bármilyen szemcseméretet elő tudsz állítani. Az, hogy az átzubogó víz és a befulladás között mekkora a terület, az leginkább a kés, illetve a kávé által meghatározott tényező, az őrlő leginkább csak egy platform, ami pörget egy kést, illetve a pörgés előtt/után szivat vagy nem szivat.

    Picit kibontva, de ismételve a korábbi kérdésemet: mi az, amit a mostani őrlőd nem tud, de szeretnéd hogy tudjon? Mi az amit most nem tudsz megoldani? Mi az ami fáj a mostani őrlővel? Miért gondolod hogy ezeket a problémáidat egy kúpos kés oldja meg?

Új hozzászólás Aktív témák