- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
elég nagy baklövés a szimpla POD-ot vagy kapszulát a duplaespressoval hasonlitani! tessék szimplát inni a szemesből. vagy szimplányi mennyiségből higf.s lungót engedni, ugyanis a karos gépen is lehet!
és ne magyarázza nekem senki, hogy a hosszúra engedett decis nespresso üti a karos gépen a szimplát! -
bbuffy
senior tag
Valaki használ Hario Mizudashit? V próbálta esetleg milyen? Marhaság a hideg áztatott kv?
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
adpeter
tag
válasz -HajTömeg- #11654 üzenetére
A csészék elrendezéséből és a fény beesési szögéből ítélve....nos ez alighanem Szlovénia!
[ Szerkesztve ]
"-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."
-
t-bali3
senior tag
-
bbuffy
senior tag
-
bbuffy
senior tag
Egyszer élünk, vettem egy Mizudashit.:-)
Részletek majd ha kipróbáltam....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
ZS3NI
őstag
Mitől lehet az, hogy a Brikkából kifut a kávé? Nem teszek bele sok vizet, a jel alatt van...
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
ronin s8
senior tag
Gyerekek, most ittam egy Nespresso-t. A titokzatos "barna" kapszulából. Ugyanis nem tudták pontosabban megmondani a boltban, ahol nagyon előzékenyen megkínáltak vele.
Tulajdonképpen nem volt rossz. Ez a csupasz igazság.[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
5381
aktív tag
Én is gázon izzítom, a legkissebb rózsán, kicsit kisebb lángon, mint a maximum. Meleg vízzel töltöm fel, a jel alatt egy picivel és ennél kicsit kevesebb jön le.
Sikerült végigpróbálni vele az Omnia Reserve sorozatot és leragadtam az Estete változatnál. Csak ne lenne ilyen drága.. -
mozaik11
csendes tag
Ajándékba vettem kotyogóhoz előredarált kávét. A csomagolásán található lejárati idő 2016. november
-
ronin s8
senior tag
válasz t-bali3 #11684 üzenetére
Nézd, hosszú lenne most ízekre szedni, kielemezni töviről hegyire vastagság, testesség, koncentráció, ízjegyek szerint azt a kávét. Végülis ebben a topikban folyamatosan ez megy.
Nem elemeztem, csak felhörpintettem, mint Zsorzsi fiú. Fáradt voltam, és a célját elérte a kávé: jólesett."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
mp54
senior tag
Sziasztok!
Vennék használt, jó állapotban lévő Gaggia Classic kávéfőzőt és hozzá eszpresszóképes darálót.
Ha valaki tud/lát ilyet, legyen szíves hívja fel rá a figyelmemet.
Kösz! -
-HajTömeg-
őstag
-
Toobee
veterán
válasz -HajTömeg- #11689 üzenetére
En ismerem. Azert annak idejen az altala rendberakott gepbe is volt meg mit cserepni Szabinak...
-
mozaik11
csendes tag
válasz tariattila #11687 üzenetére
Rendeltem. A csomag kibontásakor derült ki, hogy ilyen fantasztikusan hosszú a szavatossági ideje.
-
bbuffy
senior tag
válasz fragola.6035 #11694 üzenetére
Tėnyleg? Miből gondolod? Mert olyan is van hogy csak egy évet írnak szavatossági időnek kettő helyett.
Persze nem védeni akarom, de ez megtévesztő tud lenni....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
-
tariattila
veterán
válasz fragola.6035 #11696 üzenetére
most láttam madarasteszkóban kimbo-t amin fel volt tüntetve "készítés" és lejárati idő is...
1,5 év volt köztük....
jó lenne ha a pörkölés (nem csomagolás) idejét és lejárati időt (bár ezt fölösleges de mind1 ) kötelezően fel kellene tüntetni.... -
adpeter
tag
válasz fragola.6035 #11696 üzenetére
Erről a 2016.06.30.-ról tudnál egy képet küldeni? Ha tényleg az van rajta,azt nem nagyon értem.
"-De nem én vagyok a messiáááááás!!!" "-De te vagy a messiás, hidd el, én csak tudom, követtem már egy párat."
-
And06
aktív tag
meglátogattuk a Sarokház kávézót Miskolcon. Jó kis hely. A hely maga is jó, a barista is hozzáértőnek tünik. Én ittam egy ristrettot és egy cappuccinot: a ristretto mennyiségre is az volt, 2/3a crema, az egyetlen "hiba", hogy kicsit sötétre sikerült. Izre a klasszikus vonalon mozgott, nagy meglepetés nem volt Cappuccino hibátlan. Az asszony ivott valami izesitett lattet, látványra jó, szerinte izre is. A három italért összesen 910HUF-t fizettem, úgyhogy igen baráti árak vannak. Tudom ajánlani a helyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest