-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #83242 üzenetére
Újraindul már függetlennél is, ha hivatalos forrásból itthon veszed
legiaap: amúgy hogy van ez az állampolgárság pontosan? Azt tudom,h 5 év UK lakhely kell hozzá EU állampolgárként, utána megírsz egy tesztet és kész?
r3dsnake: elég erősen befolyásolja, nekem egy átlátszó van, hogyha nagyon izzad a kezem, ne a billentyűzetet mocskoljam össze, mert azt nehéz takarítani és nagyon érződik a gumi védőréteg, sokkal puhábbak a gombok, érezhetően rosszabb a gépelési élmény.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legiaap
félisten
válasz Ragnar95 #83251 üzenetére
Igazából annyira még nem neztem utána. Annyit tudok amit te. De lassan elolvasok róla mindent meg beszerzem az irodalmat hozzá.
Csak addig ki ne rakjanak minket az EU-ból, mert akkor lehet vízumot fizetni. Pedig a Viktor nagy pofája miatt lassan nem hogy az EU-ból fognak kicsapni, hanem fellőnek minket a holdra.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Totheground
addikt
Szerintem ez az első, hogy oda-vissza úton is tudom használni a passbook-ot. Eddig hol ezért hol azért nem engedte letölteni az adott légitársaság...
Mit mondjak, sokkal kényelmesebb, mint egy nagy nyomtatott lebernyeggel mászkálni.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #83250 üzenetére
Nem magas szőke férfi vagy felemás cipőben?
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #83250 üzenetére
Ja de akkor a kutyát is bele csomagoltad a bőröndbe, nem?
-
SÖ
addikt
Földrengés volt Keszthelynél [link]
-
SÖ
addikt
Kali
A múltkori vitánkra vissza térve, nálam nagyobb rálátással rendelkezők is azt mondják amit én. Ma meg nincs olyan szolgáltatás ami kihasználná.
"mégis mi értelme van a 4G-nek? Mármint értem én, hogy gyorsabb, de mire jó, hogy az? Domen azt mondta, hogy erre nem tud válaszolni és nem hiszi, hogy bárki is tudna, mert jelenleg nincs olyan szolgáltatás, ami kihasználná a 4G adta lehetőségek"
Totheground
Ok! Jövő hónapba Munchenben találkozunk és lecsekkolom, hogy minden hajszálad a megfelelő radiusban áll-e
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #83264 üzenetére
Am. mit dolgozol? Bocsi, nem vágom, csak azt, hogy sokat jársz külföld országban.
-
Totheground
addikt
válasz -secret- #83267 üzenetére
Egy nagyobb multinál (pénzügyi szektor) vagyok és viszonylag sokmindent csinálok, de ráfordított idő arányában (csökkenő sorrendben)
project management (CEE és international), market management (CEE financial services) és néha besegítek aktuáriusi értékelésekbe is, ha épp nagyon nincs mit csinálni.Egyébként közel sem utazom annyit, mint szeretnék. Imádok repülni és úgy általában úton lenni, még akkor is, ha tradícionális utazós dolgokra (pl városnézés) nincs idő. Ez a hetem is úgy nézett ki, hogy hétfő hajnalban ki, 11kor már meeting, ma délután meg már repülök is vissza, úgy, hogy közben minden este 7-8ig voltam az irodában.
Szerk: mit számít az. De ha kitalálod, hajrá. A neve egy kelta szóból ered, azt hiszem egy-et jelent, mert anno több cég összeolvadásáól jött létre.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #83271 üzenetére
Nem nevezed meg a multit?
Más: Ennyire unatkozni vazzzzzz
[ Szerkesztve ]
-
legenda
számtalanszor leírtam már a 4g/lte előnyeit, ami nem csak a gyors sebességben nyilvánul meg, hanem a jobb válaszidőben és a jobb akkumulátoros üzemidőben is, illetve sokszor abban is jelentősen, hogy egy terhelt cella/terület esetén - fesztiválok, nagyobb tömeget vonzó rendezvények, de elég kipróbálni akár csak a westend city center kajáldás részén hétvégi csúcsidőben - a 3g jelentősen belassul és nagyon megnő a válaszidő, amíg a 4g/lte hálózat bőven használható marad, és nem csak azért, mert kevesebben használják még - bár a telekom például a régebbi, korábban nem lte képes díjcsomagjait is azzá tette ettől a hónaptól -, hanem mert sokkal több tartalék is van benne.
sokan csak a böngészésből indulnak ki, de az nem minden, írok most egy saját példát; fényképeket és videókat tolok fel felhőbe;a szállodai wifi;
mobilról 3g;
mobilról lte;
melyikről töltsek fel?
arról nem is beszélve, hogy budapesten vagy jobb helyeken sokkal gyorsabb a fent mérténél az lte sebesség.
150-es csomagra újítottam, de az 5s csak 100-as lte sebességet tud, azt viszont ki is mérem nem csak a fővárosban, hanem más helyeken is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Gergőke88
addikt
-
legenda
válasz mondomén #83282 üzenetére
nézted az első linkemet?
mert mostanság az mm is felkerült a hivatalos kereskedelmi partnerek listájára - korábban csak az auchan és az edigital szerepelt ott -, és innentől nem kérdéses a dolog, amit én már korábban is leírtam, de akkor még csak mint saját véleményt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legiaap
félisten
Ma most olvastam ezek a kutyák ki akarnak lépni az EU-ból...
Akkor szoppendáré lesz. Vízumot kell majd fizetni. Így a kijutás ill. a kint lét sem lesz egyszerű.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
SÖ
addikt
válasz legiaap #83284 üzenetére
Menekült státuszért folyamodsz, és egyszerűen lezárod.
Persze, mert az EU az egyetlen aki képviseli az emberek érdekeit. Nagyon útba vannak. Most munkaerő kivándorlásról beszélünk, holnap menekült áradatról. Erre már én is azt mondom, hogy szörnyű. Mindezt maréknyi büdös parasztnak köszönhetjük.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Most nezem basszus a T-mobile-nal az iPhone6-ot!
Annyiert adjak mint amennyiert az 5S-t vettem 1,5 hónapja! -
lacy86
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest