-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Hoztam mára is egy képet ha nem haragudtok meg.
-
r3dsnake
nagyúr
Jó cucc ez a hyperlapse képstabi: youtube (érdemes HD-ban)
-
Vasinger!
nagyúr
-
SÖ
addikt
Ios 8-ban már tud magyarul a Siri?
-
Bling95
őstag
Na én meg átmegyek végül a Vodához. Ez még a legjobb ajánlat nekem.
SÖ: nem, csak a diktálás megy magyarul.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
FaceTime kerdes!
Minap probaltam asszonyt hivni FaceTime-on ( LTE ) mikor felveszi akkor azt irja neki hogy En nem vagyok kapcsolhato! Mikor Ő probalt engem hivni ( 3G ) es en vettem fel akkor nekem irta ki hogy nem kapcsolhato!
Wifin egybol tudom hivni de valahogy a mobilhalozaton nem akarja mindig az igazat!Sot olyan volt hogy en LTE es meg wifin volt csatlakozva es akkor se akarta az igazat csak tobbszori ujraprobalkozs eseten!
Megneztem a beallitasokat , Neki is stimm ( telefonszam + email is be van irva ) Nalam is stim ( telefonszam + email cim ) , mobiladatforgalomnal is engedelyezve van a FaceTime!
Mind a kettonknek 8.1 van fent!Otlet?!
-
lacy86
addikt
válasz Totheground #83385 üzenetére
bazzzz , hogy erre nem figyeltem oda!
Mondjuk igy se beszelem le a csomagomat! De akkor isAmugy koszi!
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nekem kéne valami új díjcsomag, mert már megint elfogyott az adatkeretem 1GB/hó. Meg kéne nézni a T-t, telenyomornál vagyok, de a T most bővítette ki az LTE hálózatát, de nem tudok senkiről, aki ismerős, és T-s + LTE csomagja van. Térkép szerint jó, de ha mégsem akkor... ez így lutri. Telenorban az a jó, hogy elég jó külső/belső lefedettsége van, még ebben a világvégi kis faluban is, igaz csak 3G, mondjuk nem valami gyors 1,5 MB/s-ot szoktam mérni lefelé.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Bling95
őstag
Nekem voda vállalkozói fix 8000 lesz. De gőzömsincs van e skype, viber stb
meg ugye a 4G hiányzoni fog, de elvileg év végétől már lehet hogy lesz.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Ingyen sms sem megy? Halványan rémlik, hogy halvány kék és nem zöld ha a küldő / fogadó is szifon + net képes.
Mik ugranak be?Amúgy BlackBerry megy a Skype őszi SIM-el. Sőt a Viber is úgy hogy portolt.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Ez is hajlik.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
irgum
addikt
Balatonon voltam ma és ezt mértem, 3 pálcikám volt: speedtest
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest