-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
1. Az emberi sejtmag 75 MB genetikai információt tartalmaz.
2. Egy spermium így 37.5 MB-ot
3. Egy mililiterben kb. 100 millió spermium van.Gondolatmenet:
Általánosságban egy alkalommal 2.25 ml-t lövünk ki 5 mp alatt.
Így a fütyi sávszélessége:
(37.5MB x 100M x 2.25ml)/5s = (37.500.000 x 100.000.000 x 2.25)/5 = 1.687.500.000.000.000
tehát kb.: 1.687.000 GigaByte másodpercenként... x150 Ft = 2.531.250.000, - Ft egyetlen másodperc
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legenda
válasz r3dsnake #82532 üzenetére
feltöltöttem ide néhányat; link, a minőségük nem a legjobb, mert nem használtam vakut sem - nem akartam a szemükbe villogni -, a helyi világítás meg állatok függvényében eltérő volt, meg aztán nem is minden állat pihent nyugodtan, némelyik bemozdult...
nyáron érdemesebb menni, mert most kintről majdnem minden állatot bevittek, és nem is mindegyik jött elő, de legalább boszorkányszombat volt, és a boszik kezében lehetett simogatni kígyót, békát, patkányt...stb, cserébe nem mindig volt teljes világítás - meg szellőztetés -, hogy a gyertyák és a beöltözött csajok ruhái érvényesülni tudjanak.
a 81-es kép a rejtvény, keressétek rajta a fa kérgét utánzó állatkát![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legiaap
félisten
Bakker megtetszett a Nexus 6...
-
lacy86
addikt
Telon be van allitva ha irok egy Facebook bejegyzest akkor az adott hangot jatsza le!
( de rohadtul nem akarja -- pedig mindenhol be van kapcsolva aminek be kell hogy legyen )Otlet?!
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz legiaap #83412 üzenetére
Október 17-től már letölthető. Nexus 5 Android 5.0 Lollipop vs. iPhone 6 iOS 8
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
legiaap
félisten
válasz Totheground #83420 üzenetére
Nekem a menü is bejön, de amúgy ezer minimalista téma van fent a store-ban.
Egy dolog nem tetszik. A Nexus tabletet akkor már miért nem a Moto-val csináltatták. Tök gáz, hogy a nexus telefon Moto a tablet meg HTC.[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz legiaap #83419 üzenetére
Valóban, nagyon szép nekem is tetszik. (kivetél a menü)
Én most vettem i5S-t, megfordult a fejemben egy androidos készülék is (samsung alpha tetszett külsőre), viszont mivel én kb. egy évig használok egy telefont, és utána eladom, legkevesebbet az iPhone veszít az árából.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz legiaap #83423 üzenetére
Szerintem mostantól jutott el oda a Nexus hogy ajánlható legyen stock felülettel. Én egy jó felületért a mindig up-to-date dolgot is feláldoznám... ez viszont olyan hogy MIUI-ról is váltanék rá.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Arcképgyáros
-
SÖ
addikt
válasz legiaap #83412 üzenetére
Pont ezért utálom a Samsungot, az ívelt formák itt is vissza köszönnek. Ez valami ázsiai mánia. Nekem nem jön be. Amúgy az ios multitasknal már minden gyártó jobbat csinál. Nehézkes, munkás átlátni, és még mindig kell hozzá home gomb amit rángatni kell. Ebben a BlackBerry verhetetlen. Csak lentről felhúzod és ott van minden. Mondjuk a kis keresztet nehéz eltalálni.
-
lacy86
addikt
Sracok , az "Anonymus hacker" csapat meg van meg?!
( semmi hatso szandek )[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Asszem holnap munkaszüneti nap lesz.
-
Cyberpunk
félisten
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
Majd Orbán beveti az ultráit, és mint védelmező fog fellépni, hogy ebből is jól jöjjön ki. Gyerekek vannak kint, a felelős értelmiség meg a somba sincs.
-
irgum
addikt
Szerte a világon vannak tüntetések, ennél jóval komolyabbak. Akik ott kint vannak kis taknyos gyerekek, akiknek nincs semmilyen meggyőződésük, csak a balhét élvezik. Ebből is a kormány jön csak ki jól, mint mindenből már 10 éve. Viktorunk nézi a műsort, hátradől a fotelban és kér még egy kávét. Én ha látom őt a tv-ben, felpattanok és mindig állva, a tiszteletet megadva hallgatom és nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest