- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #73947 üzenetére
Szomorú, mennyire elszaporodtak a csalók
Amúgy ezeknek az illetőknek simán nyomnék a helyedben egy feketét, onnantól rögtön nehezebben vernek át másokat...
A másik, amit egyszerűen nem tudok megérteni, hogy emberek jelentkeznek,h megvennék minél hamarabb a termékemet, meg is beszéljük, erre még annyi sincs benne,h szóljon,h mégse kell neki, a másik meg 1 órával a találkozó előtt szól,h megvett egy másikat...Azt nem értem, minek jelentkezik egyáltalán, akit nem érdekel a dolog?!
Cyberpunk: sokat írtál a VV topikba, amíg még beleszámított vagy mi? Najó, tudom,h az közösségi, nem szakmai, de veled nem lehet szófosásban versenyre kelni[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem tényleg nem szabadna emberekkel kommunikálnom. A lehetetlenségig rontott helyzetre azért sikerült tenni még egy lapáttal. Ugyanabba a hibába esve, újra és újra.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Szokás klímaszerelőnek borravalót adni?
45k a beszerelés, ebben 3 folyóméter anyagköltség van benne, minden azon felüli megkezdett méter 5.8k. Nálam összesen fog 30 centit használni kb, tehát a többi megmarad neki.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
máyköl
veterán
válasz Totheground #73949 üzenetére
Ha szép, full dobozos, akkor megadom érte a 100ezret.
Ha már karcos, hiányzik valamije, akkor 80-90 inkább. -
Totheground
addikt
válasz máyköl #73955 üzenetére
Elvileg nekem van egy fekete 16 gigás (a korábbi telóm), van pár apró karc a kijelzőn, bár szerintem nem vészes és csak bizonyos fényviszonyok között látszik. Viszont nem kopott. Telekomos, már nem garis, és cseréltetni kell a sleep/wake gombot (az apple oldala alapján jogosult az ingyenes javításra, de ha neked hamar kell, arra szerintem nincs idő). Illetve nem jó a headset, gyanítom hogy kicsit kontaktos a vezeték a jack felölivégen a zsebben hordástól.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Arcképgyáros
Jóreggelt!
-
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #73963 üzenetére
Tény, h az olcsóban benne van a rizikófaktor, de hogyha direkt rákérdez, hogy ugye eredetiek a tartozékok és az eladó azt mondja,h persze, akkor azért nehogy már az ő hibája legyen,h azt feltételezi ezek után,h valóban eredetiek...
Ezt meg már párszor kibeszéltük, ha használtan ugrasz bele az iPhone világába, akkor jóval kisebb a bukó, mintha droidnál tennéd ezt meg Persze, az az egyszer befektetés ígyis soknak tűnhet, de utána jóval olcsóbban tudsz váltogatni a frissebb modellekre a használtpiacon...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Tibee86
nagyúr
-
nagyúr
válasz ittakary #73966 üzenetére
Én azt mondom, iOS-en még mindig sokkal szebbek és igényesebbek az appok. Androidon a "nagy" appok ugyanúgy szépek, de pár kilépked, egy k-*rva mobilegyenleget nem tudok feltölteni az OTP alkalmazásban, mert leáll az app (minden más funkció rendben van).
iOS-en ugye ott a "korlátoltság" és bár lassan mindent megoldanak, amit elvárnék, mint mondtam, mindezt nagyon lassan teszik (persze, kellenek új feature-ök a következő iOS-ekbe...). Ezzel szemben droidon bármit megoldok, ftp szerver, filemegosztás, vezeték nélküli átvitel, ami stabil és jól működik (iOS-en winnel és iTunes-al horror a dolog, hiába létezik, mint funkció).
Én mindenesetre úgy látom, hogy számomra olyan ez, hogy le kell mondanom azokról az apró figyelmességekről/finomságokról, amit az iOS nyújtott cserébe azért, hogy sokkal szabadabban meg tudjak oldani dolgokat, amiket spec. nap, mint nap használok is (mert ugye amúgy mit ér egy olyannak a nagy szabadság, aki facebook-ra, meg telefonálásra használja csak a szuperokos telefonját).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
mondomén
őstag
kéne inget vennem. szűkített, fehér, pamut. 5k környékén tudtok valahol?
-
nagyúr
válasz Totheground #73974 üzenetére
Ezt pontosan tudom, de ennyire ne kényszerítsenek már arra,hogy még vegyek egy halom pénzért OSX-et futtató cuccokat... ok, minden gyáró a saját termékeit "nyomatja", de van egy érzelmi határ nálam, hogy úgy mondjam.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Xero
nagyúr
válasz icecave #73975 üzenetére
Minden térítést félretéve az OS X nem csak ezért jó.
A Windows is kinőtte magát a 7-es óta (sőt lényegében az a jó desktop megoldás, lévén a 8-as széria még nagyon felemás), de az összkép és a rendszer architektúra szempontjából az OS X még mindig a legjobb desktop megoldás. Egy unixnak normális gui-el nincsen párja.Erre az egészre hab a tortán a kiváló integráció és egyszerű működés. Használok/használtam én is több más rendszert (Win, Debian, RedHat, AIX), de az elsődleges gépemen nem lennék hajlandó mást használni. Elsőre valóban nem olcsó a belépő ebbe a ligába, és erőforrás igényes feladatokra kifejezetten költséges is tud lenni (bár az WinPC, LinuxPC vonalon is költséges), de ha az ember hosszútávon gondolkozik, akkor máris másként fest a dolog. Én jelenleg csak és kizárólag játékra, illetve win only CAD sw-ekhez vennék WinPC-t.
-
SÖ
addikt
W8.1-et használok, és megvagyok elégedve. Igaz van néhány idegesítő dolog pl. bekapcsolásnál néha nem adja a virtuális bilt, így nem tudom beírni a jelsót, vagy 7%-nál nem veszi fel a töltést, ilyenek. De rendszeresen jönnek frissítések, aktívan használom a hdmi kimenetet, passzív hűtés, viszonylag gyors, 1080p szépen megy, IPS, 30Wh aksi hosszú üzemidő, jobb mint a pro-é. Stabil wifi, alap progik, mint a Spotify, stb. perfekt, Libre office szintén. Tehát mindenre jó minőségben tudom használni, kellemes csalódás volt, Mac Pro után. (Dell)
ittakary
Hát ja. Nálam a kinézet elég sokat nyom a latba. Most egy Q10-est használok, de élőbe kéne látni, fém keret+súly, fotókon nagyon gagyi.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #73985 üzenetére
Ha lesz rá keret. Csak is 5,5" jöhet szóba, én régebben is megmondtam, a kis kijelző miatt váltottam. Ráadásul a nagyobb + 100$-os felárral adják. Persze 200k-t akkor sem adok érte.
Q10-ben van, de a füles mint antenna nem sokat ér. Rádiónak ott lesz a Degen 1126.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #73991 üzenetére
Számomra egyáltalán nem, mivel netezésnél, játékoknál egyáltalán nem előny a fizikai bill, cserébe kisebb a kijelző és chatnél se feltétlen, mivel semmivel nem nagyobbak a billentyűk, mint 4"-on virtuális billen, ergo nem sokkal jobb gépelni sem...
-
Cyberpunk
félisten
válasz Ragnar95 #73994 üzenetére
Szerintem jobb szövegbevitel szpontjából. A Q10 elég jó, de nekem a Q5 is tetszik, sőt az még jobb is, mivel nagyobb a hézag a gombjai között. Na meg nem annyira béna, mint az iOS auto korrekciója. Annak a ragozás betesz. Igaz iOS8-cal komoly javulást várok, főleg a külsős billentyűzetek miatt.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #73994 üzenetére
Én virtual billen is gyorsan írtam, de a BlackBerry szöveg bevitele mindent visz. Ékezet nélkül írok, és minden space után magától javít. A ragozasokkal nem boldogul. Nem tudom javítottak már iPhonon, de nálam mobil nézetben a szöveg dobozban nem ló betűk vannak. Ihonon, de Nexuson is erre emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én viszont ékezetekkel írok mindig és auto javítás kikapcsolása az első dolgom új telefon vásárlásánál, ne akarja kitalálni több-kevesebb sikerrel egy algoritmus,h én mit akarok írni, tudom azt magamtól is.
A mobil nézet meg a másik, amit hihetetlenül utálok, olyan, mint a '90-es évekből visszamaradt weboldalt néznék...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest