- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Vasinger! #73696 üzenetére
Én nem akarok menőzni. Pont lesz*rom, ki-mit gondol, ha meglátja nálam, már rég kinőttem abból a korból. Csomószor jól tud jönni a nagyobb kijelző, távoli asztal, netezés,ha épp az asszony ül az iPadon és nem akarom az asztali gép előtt rohadni, stb. Persze csomó kellemetlenséggel jár, mérete, súlya, stb nem kisgyerek zsebbe való, az biztos. Volt pár "hova a p*csába tegyem a telefont" köröm már ezek miatt.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Xero
nagyúr
válasz icecave #73702 üzenetére
Van sok előnye a nagyobb méretnek, kb mindenre kényelmesebb egy iPad is mint egy iPhone, viszont a telefonnál a méret ugye buktatókkal is jár bőséggel és ha berakjuk ezeket az előnyöket és hátrányokat a serpenyő két oldalára, akkor nálam még mindig a normális méret jön ki győztesen. Mivel se a kezemet, se a zsebeimet nem tudom/akarom a nagyobb mérethez igazítani, így lehet, hogy bajban leszek.
Részemről ha nem lesz 4"-os modell, akkor mindenképpen teszt időszakot fogok használni, aztán meglátjuk, de tartok tőle, hogy 5S lesz ebből.
-
nagyúr
Igen, mint beszéltük, cumi, hogy nem választhatok kisebbet. Nekem pl. Kisebb g2 is okés volna, de a mini már hardverben is mini a simához képest, az a baj. A Sony már elinditott valamit a compact-al (kisebb telefon, de uyganaz a bika hardver), remélem, mások is átveszik ezt. Ha meg visszatérek iPhone vizekre, ott is remélem, lesz választási lehetőség.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz icecave #73702 üzenetére
Persze, valóban kényelmesebb 5"-on bármit csinálni. Sőt, 6-on még kényelmesebb, nem is 7"-on annál is jobb.
Na és így tovább. Érted mire célzok? Minél nagyobb a kijelző, annál jobban elférsz rajta. De hol a határ? Az emberek keze/zsebei is így nő, mint a kijelzők mérete? Nem.
Vannak céleszközök, mobilon nem az életünket kell élni, az arra jó, hogy mindig ott legyen nálunk és ha valamit akarunk csinálni, azt kompromisszumokkal, de meg tudjuk tenni.
Én az előttem szóló Xero véleményével nagyon egyet értek, minden egyes szavával.
-
Xero
nagyúr
Töltő visszahívás és csere: Apple 5W European USB Power Adapter Exchange Program
Én már le is beszéltem velük és küldik az újat, bár a mostaninak sincsen semmi baja így lassan három év után.
[ Szerkesztve ]
-
-
r3dsnake
nagyúr
Napok óta nem tudom elérni telefonon az egyik szegedi telekomot (se vezetékes, se mobil). Kb. fél éve is ez volt. Nem értem ezt hogy engedhetik meg maguknak az ottani alkalmazottak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
" De lovaskocsit sem látni már még vidéken sem. "
Dehogynem, szülőfalumban is rohangálnak még párral. Igaz, töredéke annak a számnak, ami régen volt, de azért akad 1-2. Ló sok van, de amelyiket kocsi elé is kötik, egyre kevesebb már. Inkább csak falunap és hasonlókon gyerekhad utaztatására és szórakoztatására.
-
Xero
nagyúr
Dehogy török. Második telefonnak is kipróbáltam egy One-t, de az is ment vissza, túl nagy volt. Megnézzük majd, hogy ha valóban csak egy méretben lesz a top készülék, azt mennyire fogom tudni elviselni. Ha hasonló lapát lesz mint a One, akkor valószínűleg semennyire, sőt akkor valószínűleg ki sem próbálom és veszek 1-2 5S-t.
-
r3dsnake
nagyúr
16gb-os i5/i5S-en mennyi a szabadon hozzáférhető tárhely?
-
whitezo88
nagyúr
mekkora ötlet!
-
törölt tag
Annyira kétszínű férgek tudnak lenni az emberek.
7 éve ismerem, egyik legjobb barátom volt, de ma úgy hátbaszúrt, hogy nem is gondoltam volna.. undoító. -
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #73721 üzenetére
Van, hogy olyan hirtelen változik a másik az ellenkezőjére, hogy észre sem veszed. Nálam ilyenkor az a szar, hogy még így is képes vagyok magamat hibáztatni és bocsánatot kérni, ha haragomban (reakcióként) valami rosszat mondok és teszek. És a legjobb, ha ezt a másik még el sem fogadja, és maradok nélküle, miközben a legfontosabbak egyike volt...
Az utóbbi időben amúgy megfordult a fejemben, hogy fuck society, és lesz majd egy kis tanyám, pár állatkám, és ennyi. Bejárnék onnan dolgozni, onnan meg haza a csendre és nyugalomra. Bármikor is tervezek ettől többet a vége mindig az, hogy én maradok egyedül meg hátba szúrva. Legalább nem stresszelném magam fölöslegesen, és nem menne rá az egészségemre. Sajnos bármennyire is szarrá alakul egy viszony valakivel (akár baráti, akár több), ha valaha fontos volt az illető, személyes kudarcként élem meg, ha elveszítem. Utálom, ha megváltozik valaki és kilép az életemből. Valamiért úgy érzem én mindig próbálok konstans, stabil lenni ilyen szempontból, és próbálok olyan maradni, mint amilyennek megismert a másik, de sajnos ez nem oda-vissza működik általában. Utólag meg ofc azon kattogok, hogy mégis hol rontottam el, amikor nem rajtam múlt (vagy nem teljesen). És a legjobb az egészben, ha szeretnél segíteni a másiknak, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, amiket pont vele követtek el, de már nem ér semmit a szavad, és nézed, ahogy rohan a vesztébe. Meh.
Na ennek lehet, hogy így semmi értelme, de jólesett leírni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #73725 üzenetére
De ha attól vagy kénytelen eltávolodni, akit a legközelebb engedtél magadhoz lelkileg ever, azt nehéz feldolgozni. Pótolhatatlan egy ilyen barátság, épp ezért a történtek ellenére is próbálom menteni a menthetőt, és majd lesz valami. Van, akiért megéri küzdeni.
Amúgy rádírtam macsek reggel skype-on, de gondolom csak belépve maradtál valahol.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #73722 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy van pár tényleg nagyon közeli barátom, akikkel már legtöbbjükkel 12 éve nagyon jóban vagyunk és tényleg bármi van, számíthatok rájuk és természetesen ők is rám, na ezek a barátok állandóak és bár vannak néha kisebb-nagyobb összezördülések, mindig sikerül rendeznünk a dolgot, bármiről is legyen szó. Persze idővel esélyes, hogy eltávolodunk egymástól, de hogy teljesen megszakadjon a kapcsolat vagy végleg összevesszünk, arra kis esélyt látok.
Aztán vannak az olyan barátok, akiket kevesebb ideje ismerek, közülük van, akik "cserélődnek", mert egyszerűen valamelyikünk számára nem annyira fontos a barátság, hogy azért tegyen is, ezeket a kapcsolatokat nem szoktam megsiratni, hiszen tudom, hogy majd úgyis jön helyette másik és az igazi, szoros barátságok továbbra is ott vannak számomra.
Persze nem mindenkit könnyű elengedni, énis elhatároztam már csomószor,h akinek nem fontos a barátságunk, azt hagyom a francba, ez általában sikerül is és elhal a dolog, de van, hogy mégis fenntartom a kapcsolatot akkor is, ha látom, hogy én mennyivel többet adok bele, mint a másik fél, mert egyszerűen nehezemre esni lemondani a barátságáról.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gyuromoj
veterán
A legjobb iPhone-nal készült fotók 2014-ben
Este valaki Békéscsabai Sörfesztivál?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #73729 üzenetére
Igen, nekem is két csoportra oszlik. Aki viszonylag új, és aki kölyökkorom óta barát. Kettő közt nemigazán van. Az újak sajnos szóródnak néha, de amikor annyira különleges személyre találsz, hogy előtte nem kell viselned a hétköznapok során felvett maszkodat... Az mindennél többet ér. Ezért is vagyok talán ennyire ragaszkodó. Ha valaki láthatja az igazi arcom, az részemről egy nagy gesztus, tett az adott személy irányába. És talán emiatt is vagyok néha olyan dolgokkal szemben elnézőbb, amikkel kapcsolatban józan ésszel biztos, hogy nem lennék az. Nemegyszerű, és nem tudom ér-e ennyit az egész. Ha valaki értem küzd, részemről mindig jár egy második esély. Talán ez az, amit cserébe én is elvárnék másoktól, de sajnos ez nem így működik. (Én meg vagyok olyan naiv, hogy elhiszem, hogy mégis.). A legfurább az egészben, hogy eszméletlen könnyen haverkodok/barátkozok, mindenki társasági lénynek tart, pillanatok alatt megtalálom bárkivel a közös hangot. Közben meg belülről mást érzek, és szükségem van a magányra. Úgy akarok egyedül lenni, hogy valaki mellettem van. Együtt egyedül. Számomra ez lenne a tökéletes, életre szóló társaság. És úgy is éreztem, hogy meg is találtam a helyem. Csak mire ezt beismertem magamnak, addigra továbbállt a másik, és ami mindvégig az álma volt, azt lecserélte újakra. Nekem meg maradt az üres szoba, egy halvány remény és egy újabb adag ellenszenv és távolságtartás az emberek felé.
(Egész jó randombullshitgenerátor lenne belőlem.)
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Nem semmi. Erre mondják azt, hogy a jövő elkezdődött.
Xero
Remélem folyamatosan kepzed magad. Tudnám ajánlani a BlackBerry messeng publikus forráskodjával való ismerkedés. Ezen a vonalon én lennék a menegmented.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #73731 üzenetére
Az emberek sokfélék, van aki úgy teszi túl magát a másikon, hogy lezárja a múltat végleg. Az én véleményem az, hogy látni lehet azt, ki hajlandó szembenézni a múlt problémáival, és rendezni a nézeteltéréseket, náluk lehet próbálkozni helyrehozni azt, ami elromlott. Viszont, ha nem mutatkozik hajlandóság erre, akkor még ha nehéz is, de tovább kell lépni, az élet nem áll meg egy embernél. Veszteségek ilyen téren szerintem mindenkit érnek élete során, nehéz dolgok ezek, de valamiért még sem voltatok egy hullámhosszon, ha ide jutott a dolog. Ja tudom ez szintén egy jó nagy közhely, de az idő lassan minden sebet begyógyít. Persze szar érzés azt kár is tagadni, ha az ember úgy gondolja, hogy olyat vesztett el, aki egy nagyszerű ember volt. Viszont ilyenkor kicsit jó, ha realistán nézi az ember a dolgot. Mégsem volt az, akinek hittem. Bár lehet én vagyok túlságosan realista.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #73733 üzenetére
Mondjuk szerintem nem az idő, hanem az új kapcsolatok gyógyítják be a sebeket Persze, az idő is segít, de ha találsz helyette valakit, legyen szó párkapcsolatról vagy barátságról, az eléggé felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xero
nagyúr
válasz Ragnar95 #73734 üzenetére
Egy pár jó numera sokmindent megold. De a legjobb tényleg, ha az akkor parlagon maradt érzelmeket más iránt tudod táplálni. Nálam az eddigi két több éves kapcsolat után is akkor rázódtak helyre a dolgok, amikor lett más akivel tudtam "törődni" napi szinten. Nem feltétlenül kellett, hogy abból is komoly dolog legyen, de lekötött.
Az utolsó bukta óta mondjuk némileg félve is megyek bele bármibe és inkább a barátok és a munka felé fordultam. Ez nyilván kellemetlen hozadék és előbb-utóbb le kell vetkőzni a bizonytalanságot, de c'est la vie.
Szerk: Az idő begyógyít pedig ember függő. Az első több éves kapcsolatból az akkori barátnőm az évek alatt az egyik legjobb barátom lett. Olyan mint a hugom, segítjük egymást. Viszont a többivel egyáltalán nem, vagy csak minimálisan tartom a kapcsolatot.
Az utolsó komoly 3.5 éves kapcsolatomra azt hittem, hogy házasság lesz egyszer, de ha szét is mennénk, akkor is szoros baráti kötelék lenne. Na vele kb 1.5 éve nem beszéltem egy szót sem.
Szerk2: Most látom hogy nem is nőügyekeől volt szó. Ehhh
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Amúgy jó ez a hétvége:
- VB 2014
- Le Mans 2014
- Dreamhack 2014 Summer.Azt sem tudom mit nézzek majd.
-
Xero
nagyúr
Hátha olcsón odaadják, csak pár óra lakatolás.
De a lambo ajtó már built-in feature.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
Totheground
addikt
Ezeket a feedly/evernoteot ddosolo seggejeket csak ki kene mar herelni.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
mondomén
őstag
válasz Totheground #73746 üzenetére
már harmadik napja gyúrják szerencsétleneket. lesz vagy 3000 olvasatlan hírem.
-
SÖ
addikt
Ha én szakitok valakivel, kerülöm mindennemű további kommunikációt. Egyrészt nem hiszek az ujrakezdesben, másrészt nem vagyok kíváncsi rá, arra hogy boldogul az új barátjával, stb. Ha már van gyerek is, az már nagyon sz@r ügy. Úgy már életek mennek tönkre, pont ezért van egy ködődesi faktora.
Totheground
A cseresznyének már annyi, most mi virágzik, a gazdaság?
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
Általában én sem vagyok kíváncsi rá, és ahogy öregszem ez egyre inkább igaz. Talán ezért maradt meg csak a gimnáziumi barátnő "húgnak".
(#73749) r3dsnake: Ott is igaz lehet. Gyerekkori legjobb barátommal évek óta nem beszéltem és nincs is már szinte semmi kapcsolatunk. Egyetemről is van ilyen barát. Viszont van 1-2 olyan barátom, aki tudom, hogy utolsó éveimben is barát lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest