- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Tibee86 #73797 üzenetére
Csak akkor miért ezt a címet adja neki az index, mintha ez már 100% lenne? Nem ismerem ezt az ürgét, azt hittem valami nagy ember az Apple-nél. De valószínűleg bárki is lenne, kivégeznék, ha ilyen képet rakna fel az eredetiről a megjelenés előtt.
Bár volt az az eset az i4-gyel annó..
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Totheground #73805 üzenetére
Nem szoktam nézni ezt az oldalt, csak sokat hallok róla. Gondoltam, ha egy ismert oldal, az nem ad helytelen nevet egy cikknek.
-
Tibee86
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Országútim van, ebben olyan agy, és fogaskoszorú van, ami nem ad ki kerregő hangot guruláskor, mint a montik. eleinte furcsa volt, de ma már nem zavar. Hogy a zajt szemléltessem. Ami van az a gumi hangja, meg a menetszél. Nos egy elektromos autónál is ez van, viszont van sebesség, meg elég komoly nyomaték. Egy Tesla Roadster elég jól szemlélteti ezt, ki kéne próbálni, egy videó nem adja át, de azért jó ez is szemléltetésként. [link] Gyorsításkor, azért van egy elég jellegzetes hangja ennek is.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
Leesett az eső és hullanak is mint a legyek.
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #73806 üzenetére
Az index tech rovata a legnagyobb vicc, amit újságírás címszó alatt el lehet követni Inkompetens egyének írják az egész rovatot, akiknek nem csak hogy a műszaki világról nincs halványlila segédfogalmuk sem, de az újságíráshoz sincs semmi közük...
Csak a minél nagyobb olvasottság a cél, a szakmaiság az utolsó szempont náluk.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Komolyan nincs jobb gyógyír, mint egy Tisza-parti kutyasétáltatás egy baráttal. Pár órára teljesen ki tudtam kapcsolni az agyam a mostani szarságok alól.
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #73799 üzenetére
Cyberpunktòl még elnézem, hogy populista, de amit írsz nagy csúsztatás. Az elterjedését gátló tényezők az ár, kiforratlan technológia, kifejezetten rossz infrastruktúra. A Tesla eladások is meredeken esnek vissza. Egyenlőre csak a gazdagok játékszere. Ha áttörés érnek el az villamos energia tárolása téren, akkor piacképes lesz, de onnantól is évtizedeket kell várni az elterjedésével, amíg megfizethető lesz. By Nostredamus
-
Ragnar95
félisten
Tény és való, hogy egyelőre kiforratlan a technológia, de ennek az egyik oka pont az olajlobbi jelentősége, mivel egyszerűen a piaci szereplőknek egyelőre nem áll érdekükben kifejleszteni a megfelelő technológiát vagy ha az megvan, akkor piacra dobni azt, mert akkor saját maguknak teremtetének vetélytársakat, ami pénzügyileg nem érné meg számukra...
Azért ha megnézed, ma már vannak elérhető(bb) áron hibridek és tisztán elektromos autók is és az infrastruktúrát se lenne olyan bonyolult kiépíteni. Városi közlekedésre már a jelenlegi elektromos autók is tökéletesek lennének, de hosszútávra és főleg fuvarozásra valóban nem.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #73805 üzenetére
Sumi felebredt a kómából, szól a főcím. Folytatásban - keringenek pletykák a neten. De a kattintás már megvolt.
-
máyköl
veterán
Srácok!
Nem tud vki 95-100k korul vodas vagy fuggetlen iPhone 5 -ot? -
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #73821 üzenetére
Ezek szerint önkritikád sincs
Az F1-et megölik a szabályok? Oszt mé? Mert Alonso behisztizett mert sehol nem tart a Ferrai fejlesztése? A szívó motorokat évekig fejlesztettek. 1500cm3-en ezt lehet kihozni, és a további teljesítmény hozadék a teljesítmény tárolòkból akkora plusszokat hozott, hogy egyre veszélyesebb váltak a futamok. Az új irány, vérfrissites, hosszú évekre bebiztosítja a fejlődés lehetőséget, és a biztonságos autozást.
F1-ben elektromos autó ma? Mondjuk ez inkább demagóg. Hol ad le akkora teljesítmény 70 körön át 2 órás futamon? Lehet külön kategóriát nyitni neki, de nem egy classis helyet.
Azért gondolom, hogy populista vagy, elemi dolgokat állitsz, amiről mindenki tudja hogy igaz, de a téma hiányos ismerete nélkül, semmi alátámasztó tartalommal. Azt írod, amit a többség hallani akár.
Politika, de ide vág. Azzal védték meg a reklám adót, hogy akinek nagyobb a bevétele, többet is adózzon. "Így igazságos" Az egy kulcsos SZJA esetében pont fordított az álláspontjuk. Akkor hol is van az igazság amikor ezzel 8-10%-nak kedvez a 90%-al szemben? De ez a népakarat, ezt akarja a többség. Innentől senki sem szólhat egy rossz szót sem. -
Cyberpunk
félisten
Autósportról beszéltem, nem az F1-ről, az elektromos meghajtás esetében! Szabályok igen! Kellenek szabályok, de ez a nem tesztelhetek év közben ez egy nagy baromság. Baromság volt mikor behozták, meg baromság ma is. Ja tudom kis csapatok, kis fejlesztési tőke, kevesebb év közbeni fejlesztési lehetőség. Nem érdekel az Alonso, sosem volt a kedvencem, ha már itt tartunk. Na de ez az F1 a csúcs, a királykategória! Nem bírom, nem nevezek ez ilyen egyszerű.
Már megint ez a hiányos ismeretek, folyamatosan ezzel jössz. Mindig kritizálsz, de sosem mersz vitába keveredni velem, vajon miért? Mert hiányosak az ismereteim nevetséges! Honnan tudod, hogy én mit tudok? Szerinted amit leírok ide az minden? Elmondom én mit látok. Állítok valamit (most lényegtelen mi), nyilván érdekel a téma, különben nem reagálnál rá. hiányosak az ismereteid! És ennyivel el van intézve a dolog. ez aztán nagyon, nagyon komoly vita alap, érv a másik ellen! Elmondom ez mi! Személyeskedés, burkoltan lehülyézed a másikat. Hát így kell ezt csinálni?
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
-
SÖ
addikt
Ez így van, másodpercekért is milliókat kérnek, de a filmek jogdíját is abból fizetik. Persze nem látok bele a költségvetéseikbe. Egyáltalán nem akarom védeni őket, mert a népbutítást ők kezdték el a mónika showal, és a szappanoperákkal, ami sajnos hozott akkora nézettséget, mint egy másfél órás nagyfilm, ráadásul alacsonyabb költségvetésből. Az analógia ennek ellenére fenn áll.
Sok embert leszoktattak a TV nézésről, legalább is a magyar csatornákról.
Szerk. Magán szférában is az a 10% olyan extraprofitot termel amit fel sem lehet fogni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
Tényleg undorító, ami a magyar TV csatornákon folyik, az idiótábbnál-idiótább szappanoperák és népbutító valóságshowk mennek főműsoridőben, a normális sorozatokat meg olyankor adják, amikor kb már senki nem néz tévét, ráadásul jelentős késéssel a kinti megjelenéshez képest és össze-vissza csúsztatják őket, nem tudom, miért kell nyáron leadni a karácsonyi részeket és évad közepén tartani a nyári szünetet...
Az USA-ban pont hogy tarolnak a sorozatok a mozifilmekhez képest az utóbbi években, itthon meg a sorozatokat is mindenki netről tölti a fent felsorolt indokok miatt...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
-
SÖ
addikt
válasz Ragnar95 #73838 üzenetére
Dr Housra emlékszem amit utoljára néztem. De régebbről a StarTrek Voyager összes évadját láttam - ha jól tudom mind a hatot leadták - és már alig vártam a folytatást. Lehet, hogy réteg igény, de akkoriban kiszolgáltak mindenkit. Ma, ha megfeszülök sem tudom milyen sorozatok mennek, mert nem nézem.
-
Ragnar95
félisten
Már énis csak pár sorozatot nézek a TV-ben, de azoknál is egyre inkább áttérek az angolra, mert egyszerűen katasztrofális,h nem tudja az ember,h mikor folytatják, ha folytatják egyáltalán (pl Family Guyt is 2 évig "pihentették" itthon és még megtették ezt pár sorozattal...), teli vannak reklámokkal és rosszabbnál rosszabb időpontokra rakják őket.
Sokkal egyszerűbb, ha letöltöm őket, így legálisan élvezhetem reklámmentesen, akkor, amikor akarom és ahányszor akarom őket.
Mondjuk én elég sok sorozatot nézek, sokkal jobban lekötnek, mint a filmek és általában naponta legalább 1 részt megnézek, de ha épp nagyon sok időm van, akkor 3-4-et is akárPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
legjobb mikor a gyilkos nem más mint mr.rob...bifiduszeszenzisz... beasszák a szó közepébe a reklámot, aztán nem is ott folytatják, 2-3 percet ugranak előre. te meg pillázol, hogy ki a gyilkos
-
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #73843 üzenetére
Szerencsére ilyet még nem tapasztaltam, de azt én sem értem, minek vágnak ki részeket a magyar változatokból, illetve pl Family Guynál azt is eljátszották,h bizonyos részeket nem adtak le itthon...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mondomén
őstag
-
manchester85
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
5S Gold-ot használ valaki közületek? Nagyon giccsesen, feltűnően gold? Képekről nem tudom eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest