- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #74104 üzenetére
Alap szemléletbéli különbségeink vannak! Én nem látok cigány bűnözést például. Csak azt látom, hogy vannak cigányok akik bűnöznek, ahogy van magyar, és a többi bűnöző. Természetesnek mondható, hogy a szegénységi küszöbön megnő a bűnözés aránya. Éppen ezért nem lehet ezeket etnikai alapokra helyezni! A megoldás meg nem az, hogy félelmet keltünk, masírozunk a cigányok lakta környéken, hadd rettegjen az a cigány, még ha amúgy a légynek sem ártott! Egyszer már láthattuk hová vezetett a gyűlölködés, nem kéne megismételni!
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Arcképgyáros
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #74105 üzenetére
Látod ez biztos (első mondat).
"Én nem látok cigány bűnözést például."
Pedig még a cigánypárt elnöke szerint is egy létező, és jelentős probléma Magyarországon. De mivel te ezt nem látod, felesleges is belemenni. Még a végén kilyukadunk oda, hogy nem is tehetnek róla, csak azok a fránya körülmények...
Az ország keleti felén (ahol leginkább jelen van ez a probléma) még nem is járok szerencsére csak ritkán, de elég ha sétálgatsz a Hős utcába egy kicsit, biztos barátságosan fogadnának.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #74107 üzenetére
Leírom röviden, hátha nem érthető jól a fenti. Etnikai alapon nincs bűnözés! Szociális alapokon nyugszik ez, de ezért nem az etnikum a felelős, ahová a bűnöző ember tartozik. Ennyit kéne csak megérteni, már is nem beszélnétek "cigány bűnözésről". Bűnözök vannak, de a bűnözés mindig személyhez kötött, nem pedig etnikai hovatartozáshoz! Több magyarázatot nem kíván ez.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Xero
nagyúr
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #74111 üzenetére
Kapd le a szemellenzőt. Vagy szerinted véletlenül nyomom be a központit BP és Miskolc bizonyos részein? Láttam már két alkalommal is pirosnál nyitogatott autót. Sőt hasonló eseteket is láttam már.
(#74115) Cyberpunk: Majd ha nekedmegy 5-10 belőlük, hogy lekapjanak a bicajodról, akkor is mondogasd nekik, hogy Ti nem vagytok ilyenek. Az segít.
[ Szerkesztve ]
-
-
r3dsnake
nagyúr
Venni kéne nyárra rövidgatyóhoz Vans Era cipőt, de nem tudom melyik szín legyen. Leginkább a piros-fekete kombó felé hajlok.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
válasz r3dsnake #74123 üzenetére
én ezzel óvatos lennék. húgom vett áprilisban egyet. először a gumi vált el az anyagtól ott a hajlatnál. megragasztották, majd pár nap múlva szétszakadt az anyag (igaz nem ilyen sima vászon volt hanem valami csillogós szar). ezt cserélték egy másikra, olyanra amit linkeltél. most ott tartunk, hogy már ezt is másodszorra vittük vissza a gumi miatt és ragasztották. már most kezd szétjönni, azt mondták, hogy még egyszer javíthatják, utána csere vagy pénz vissza. üzletvezető csaj ilyet szól: a vans ilyen, nem cserélhetünk mindenkinek, hisz akkor egy áráért kapna mindenki vagy tízet. mondom a dobozra nincs ráírva, hogy 2 hónapig lesz jó, mi az, hogy vans ilyen. amúgy is mo-n fél év garanciát kell biztosítani, akkor jobban megérné olyan cipőt csinálni ami addig ki is tart, mert így magukat is szopatják. röviden ennyi, 17 ezerért...
-
máyköl
veterán
Megnéztem ma is egy I5 -öt.
Nem a gyári doboza, kínai tartozékok...Vicc, komolyan mondom.
-
Xero
nagyúr
-
-
mondomén
őstag
én most ezekre az edzőcipő szerűségekre vagyok rákattanva. biztos észrevettétek, hogy reneszánszát élik a 90-es évek futócipői meg hasonlók. leginkább nike air max formájában jelenik meg ez a mindennapokban.
nekem a pumák személyes kedvenceim van is kettő itthon és egyre nagyon vágyom. ez meg ez van és ezt szeretném. tudnék linkelni amúgy egy halom hasonlót, de nem akarok senkit sem kínozni. az itteni üzletemberek tuti értékelik ezeket.[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Jahj Istenem, Air Max meg lila kockas Vans cipo... Van baj.
hábm bábm
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy ha ezt a G-shock órát össze lehetne lőni valami tracking progival, ami mutatja a megtett távot, sebességet és ehhez hasonló infókat, akkor instant get lenne.
-
mondomén
őstag
válasz r3dsnake #74138 üzenetére
engem nem tud megfogni az air max. részben köszönhető ez annak, hogy minden második emberen az van. ráadásul a fele kamu... adidas, asics, puma, saucony meg egy-két nike tetszik. ez az asics például gyönyörű.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz mondomén #74143 üzenetére
Ez sem tetszik.
Cyberpunk: A tracking mindenképp telóról menne, ezért is nem gondolkozok ilyesmiben, csak feedback kellene. A Pebble okosórája támogatja a Runtastic appot, de az meg nagyoncsúnya szegény. Még a kerek moto óra lesz érdekes, ha kap iOS supportot.
Ráadásul ez a Casio 2 évig megy a gombelemről, napi 12 órás kapcsolat mellett, a többi ilyen cuccot meg töltögetni kell pár naponta.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Egy ilyen airmax -et meg felhúznék:
De mikor fiúkon pinket látok, akkor felmerül, hogy hová jutott ez a világ.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Társasjáték topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen monitort vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest