- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Egy független a jobb felső sarkában enyhén sérült i5 fehér 16 GB szeptemberig hivatalos Apple garancia mennyit érhet?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
-
whitezo88
nagyúr
TIL: ha gépen néztek címet google mapsen, telefonon megnyitva az appot (navi céljából pl) ott van benne a history. jó dolog.
-
buci30
addikt
Sürgős lenne köszönöm ha valaki tud segíteni!
Nem tudja valaki,hogy az Audi MMI vajon beszélget az ájfonnal?vagy megoldható a kapcsolat valahogy úgy ,hogy nem kell szétbontani az egész közép konzolt?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Cyberpunk
félisten
Szolgáltatós nem érdekel Telenorvégos vagyok.
-
r3dsnake
nagyúr
Aztakurva.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #73518 üzenetére
Én tényleg azt nem értem, hogy mi a francot képzelnek ezek az emberek, hogy fognak kinézni 50-60évesen ezek a tetoválások rajtuk Mert ha még csak 1-2 kisebb tetkód van, azt jó sok pénz és fájdalom árán el lehet távolíttatni, de ilyen teljes testeset nem éppen...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz -secret- #73528 üzenetére
Valami kis mintát amúgy ki kéne találnom valahova, mert egy barátom egész ügyesen varr, főleg oldschool stílusban, és akkor legalább tudnám milyen érzésre számítsak a fő motívumnál. Csak nemigazán tudom mit kéne és hova. EZ pl. illene stílusban a trash polka farkashoz, mittomén ez mehetne vádlira.
-
Sziasztok!
handrás elérhetőségét (telefonos) keresem. Aki kapcsolatban van vele, kérem vegye fel velem a kapcsolatot PM-ben vagy az adatlapomon található telefonszámon! Előre is köszönöm szépen.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Cyberpunk
félisten
Hol tudom azt beállítani az FB-n, hogy ne szemetelje tele az üzenőfalamat egy Facebook csoport?
-
Ragnar95
félisten
-
-
Cyberpunk
félisten
-
rover45
őstag
Sziasztok, történt egy kis balesetem, betört a 4S-em kijelzője. Mivel hátrányos helyzetű vagyok (vidéken élek), így nagy valószínűséggel csak posta oda-vissza módszerrel tudnám megcsináltatni.
A kérdésem, hogy van valaki itt PH-n, aki korrekt áron, gyári alkatrészből (miattam lehet bontott is), kicseréli ezt nekem? -
Ragnar95
félisten
válasz rover45 #73544 üzenetére
Gyári alkatrészből gyakorlatilag senki sem dolgozik, mivel nem árulnak gyári alkatrészt, a bontás meg drága.
fagyalllo-t keresd hardveraprón, ő a(z egyik) legjobb nem hivatalos szervizes és korrekt áron dolgozik jó alkatrészekkel.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- DIGI internet
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest