- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
válasz vadászcsiga #70845 üzenetére
Van egy Wayteq x850 navim, az sosem csinál ilyet, se városban, se magas hegyek közt. Az I5-ben gyengébb lenne a vevő?
Másik fajta navigációs programra is jellemző ez a hiba? -
nord_
veterán
válasz vadászcsiga #70845 üzenetére
Nem. Ez egyértelműen az iGO hibája, más navi (pl. TomTom) nem csinál ilyet.
-
vmiki4
tag
Ha a telefon az iTunes logót adja ki akkor ez a próbléma megoldható egy Hard Reset-el?
Privátra illik válaszolni!
-
oszi666
őstag
sziasztok
egy olyan gondom lenne, hogy zene szinkronizálásnál, hiába van kivéve a pipa egy bizonyos előadó elől, mindig rászinkronizálja. kivettem az előadók, albumok, mindenhonnan elől, nincs benne lejátszási listában, de mégis visszarakja, pontosabban nem tudom letörölni. Mi lehet a megoldás?It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
theiron320
aktív tag
Skacok! Ezek az eredmények ibackup-ban milyennek számítanak?Egy éves a készülék.
CycleCount: 131
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1277Amúgy az gyilkolja az aksit vagy a processzort ha napi 2-3 órát játszom nagy igényű játékkal?pl injustice, rage
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
vmiki4
tag
válasz theiron320 #70859 üzenetére
Ezeket az adatokat hol lehet megnézni?
Privátra illik válaszolni!
-
tomi-ka
csendes tag
Srácok!
Segítsetek kérlek.
Olyan tokot keresnék iPhone 4S-re, ami egyben egy akksi is, meg egy kemény survivor tok is.
Szóval valami ilyesmi: [link]
Lehetőleg egy akksival egybeépítve.
Már ha létezik ilyen. -
yimm
aktív tag
Üdv
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy melyik az a tweak
amit ha feltelepítek, akkor az I5-öm a 7.0.4-el
nem reklamál ha nem gyári kiegészítőt csatlakoztatok
a készülékhez?Köszi előre is
-
hdanit610
aktív tag
válasz oszi666 #70857 üzenetére
Én egy ősi megoldást választottam: jobb gomb és eltávolításra kattintottam. Ezzel a probléma megszűnt.
@(#70854) vmiki4: Ez nem oldható meg hard resettel, mert valami olyan hibát észlelt, amihez neki iTunes kell. Ettől még persze megpróbálhatod, mert nagy eséllyel ez már egy üres teló.
[ Szerkesztve ]
-
vmiki4
tag
-
irgum
addikt
Elég jó lett az üzemidőm, kevés használattal. Zene lejátszás nincs benne, csak kijelző használat. screenshot
7.1 megérkezéséig kipróbálom a jailbreaket... A weather app-ból élő háttérképem van lockscreen-en. Egyébként nem látom már értelmét. screenshot
[ Szerkesztve ]
-
manchester85
veterán
Nekem katasztrofális az üzemidőm, mondjuk pontosan nem mértem még le, de pillanatok alatt lemerül az 5-öm. Soha ilyen rossz telefonom nem volt még korabban üzemidő tekintetében, ráadásul csak par hónapos. Egy refurb telot kaptam, tehát arra gyanakszom, hogy valami akksi gond lesz, viszont csak 1%-nal merül le. Ezt ugy kell venni, hogy még jó az akksi, tehát ahogy romlik az akksi, törvényszerű, hogy hamarabb is kapcsol ki? Vagy szar akksi is merülhet le rendesen 1% utan? Ki mit tud erről, vagy mit tapasztal? Ja, nem feltétlenül neked szól a kérdés, csak ide kapcsolódik. Egyszerűen botrányosan szarnak erzem az akksit, pedig sose voltam kényes az akksi kérdésre, de par óra alatt is simán bedobja az unalmast... Hogy is lehet lemérni a kapacitását?
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
irgum
addikt
válasz manchester85 #70870 üzenetére
A kérdésedre: link
-
irgum
addikt
1%-on még ment 20 percet böngészgetéssel és gyakori üzemidő figyeléssel, képernyő fotózással... screenshot
Meglett a 8 óra, még nem kapcsolt ki de bármikor leállhat.
Javítottam a linket!
manchester85: Nyilván megtaláltad volna googlival, de másnak is jól jöhet a szifonos cikk.
[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Ebben a Forecast tweakben azt szeretem, hogy naponta többször változik automatice a háttérképem.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy nem kell a JB.
A Forecast csak a szépérzékünket simogatja, viszont:
- a szifon.com-os billentyűzet nagyban segíti a gépelést;
- a CCSettings nálam egy áldás: a munkahelyemen 3G és LTE közt ugrál a hálózat, otthon 3G és edge közt... A testre szabott Control Centerben pikkpakk tudom kapcsolgatni ezeket. Pluszban kitehetem oda a lezárást is, így a power button kímélése is megoldott;
- Mivel a telefonnal hosszú távra tervezek, ezért nem csak a Power, hanem a Home gombra is oda kell figyelnem: ugye 5s-nél már nem cserélheti bárki, így viszont érdemes vigyázni rá. A Virtual Home egy baromi jól megírt tweak, parádés stabilitással működik! Akár azt is be lehet állítani, hogy érintésre feloldjon a telefon. A menüben rövid érintésre kilép a futó alkalmazásból, hosszú érintésre pedig feldobja a multitaskingot. Mióta fenn van, az iPhone-om tényleg érintős! -
irgum
addikt
Van pár jó tweak valóban. Szerintem én ha kijön a 7.1 akkor már nem JB-elem a telefonom. Pár napja van csak feltörve, de nagyon kevés a hasznos tweak a több ezer közül, számomra fontosabb a stabil (most is az) rendszer, a normális backup készítés és a jövőbeli frissítések gond nélküli telepítése. A Virtual Home nekem is fent van, klafa, de nehéz volt megszokni azt, hogy kb fél másodpercig rajta kell tartani az ujjamat, mert nem elég "csak úgy megérinteni". De már jól tudom használni. A Zephyr volt ehhez hasonló iOS6-on, na az tényleg egy klafa tweak volt.
Fent van 6-7 tweak, de fagyás nincs, úgyhogy most tetszik. Majd meglátjuk a 7.1-et.
Ám activator-al ki lehet váltani rendesen a slepp gombot, pl a főképernyőn összecsippentéssel. Viszont most nem tudom telepíteni és nem jövök rá mi a baja. Valami beta activator van most a cydiaban. Mi lehet a gond nálam?
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
hi.
létezik olyan tweak,ami a lockscreen-t változtatja meg az elöre beállitott idöben és a kiválasztott képet teszi ki?GO Gunners!!!
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
rajtam kívül találkozott már valaki olyan hibával, hogy az összes névjegy eltűnik a telefonkönyvből? i4S 5.1.1
még valamikor 1,5 éve csinálta először, utána múlt hónap elején, aztán meg ma is egyik pillanatról a másikra kiürült a telefonkönyvem"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Urak!
Hozzáértőktől kérdezném, hogy melyik a jobb készülék: i5 vs. i5C?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz VoidXs #70887 üzenetére
A sima 5 és az 5C lenne közötti különbség lenne a kérdés.
(#70889) manchester85!
Volt, de akkor kb. 2-3 hét után meguntam.
Sokan most is azt mondják így fogok járni.... nem tudom ....
A kijelző mérete zavar a legjobban, aztán ez az új iOS7 dizájn, viszont ha a hírek jók, akkor a 6 már az első számomra létező hibát megoldja.
Novemberig, (ha jól gondolom ez a megjelenés időpontja) meg még vissza is kellene szoknom, vagyis tesztelni magam, hogy a rendszer kielégíti-e az igényeimet.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bundli
tag
válasz HUTCHDB #70886 üzenetére
Nekem a sima fekete 5 gagyinak tűnik a kopós festése miatt. Az 5c-nek nem fog kopni és jól is néz ki szerintem. Ráadásul olcsóbb és nagyobb az akksija is.
Az hogy műanyag az dolog. Véleményem szerint ettől még nem tűnik gagyinak, nagyon sok 200 ezer plusszos telefon műanyagból van, senki sem nevezi gagyinak, csak ebben a topikban menő.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz HUTCHDB #70890 üzenetére
Bocs, félreolvastam. Akkor amelyik tetszik Bár a sima 5-nek van egy csúnya lens flare problémája.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz bundli #70892 üzenetére
Érdekes, hogy vannak ilyen és olyan vélemények.
Tiszta sor, hogy ízlés kérdése, de én spec. jobban fogdosom a fémet...
5C-t még nem is fogtam a kezembe, lehet azzal kellene kezdenem(#70897) sdforlife!
5 már volt, azt tudom milyen.
A c-t pedig csak képen láttam, mondjuk úgy sem az igazi.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
bundli
tag
válasz vmiki4 #70894 üzenetére
Köszönöm a redundáns információt, pont ezt írtam én is. Hozzászólásgyűlésnek jó volt.
sdforlife:
Ja, mert te vagy itt a mindent tudó Isten. Így már minden világos. Amit te mondasz, az úgy van. Attól függetlenül, hogy egy olyan dologról írsz, ami egyénfüggő és nem lehet objektíven tekinteni rá.
HUTCHDB:
Tedd azt. Talán még annyit érdemes megemlíteni, ha jól tudom az 5c az egyetlen iPhone aminek nincs semmi gyári hibája, de erről ugye senki sem ír, helyette ösztönöznek, hogy vegyél helyette kopó, jó néhány gyári hibával rendelkező fekete 5-öt, mert az fém és neked is az kell, drágábban, még ha nem is így van, akkor is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?