-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanmylo
aktív tag
válasz r3dsnake #37799 üzenetére
Feltettem, de csak a legutóbbi 2-3 hónapos iphone képei lettek meg, mert annál már be volt kapcsolva a folyam. Az előzőn nem volt, így azok nincsenek. Macbookkal, vagy ipaddel is elő tudom varázsolni, vagy másik iphone kell?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
milanmylo
aktív tag
válasz r3dsnake #37803 üzenetére
Hogyan tudom akkor szerintetek megoldani, hogy ha mondjuk kölcsön kérem valami ismerős iphone-ját, hogy azt lenullázom, előszedem a képeim, elküldöm magamnak, majd visszanullázok és ő is megkapja a sajátjait?
ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz milanmylo #37804 üzenetére
Haverod készít mentést iCloudra, restore, te belépsz, restore-olsz iCloudról megvárod, hogy letöltődjenek a fotók, lemented, restore, haverod belép és restore-ol iCloudról.
Lehetőleg nagyon gyors wifi közelében legyetek, mert hosszadalmas folyamat.
Szerk.: Jah, vagy úgy, ahogy Totheground írta. Én az iCloudot jobban preferálom, nem mentek gépre, azért ajánlottam így.
[ Szerkesztve ]
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Közvélemény kutatnék. Egy ilyen esetleg nem érdekelne valakit? ION Block Rocker for iPhone/iPod
Nekem van egy, de nem használom. (ajándék volt) Hozzá való mikrofon ki sem volt bontva. Nagyon ütős cucc, egy kültéri bulit bőven elvisz fél hangerőn is.
-
szekfizsolt
senior tag
Kérdezni akartam, de közben megoldódott, így OFF...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
gaben1117
senior tag
Felrakom, csak nem tudom milyen kategóriába kéne.
@TheMarci: nyilván mivel eladni szeretném, nem pedig hónapokig Up-olni a hirdetést, így áron alul fogom bőven meghirdetni.
@manchester85: ha az lenne, megtartanám
@Totheground: nem olyan kis burzsuj fiús ajándék. Cégnél volt egy projekt, amiben nagyon jó eredményt értem el. Ez volt a jutalom.
Amúgy brutál cucc, meg használhatod géppel, laptoppal is, amivel akarod. Hangerőre, tisztaságra is csillagos ötös. De én egyáltalán nem használom, a pénz meg kéne.
Bárhová viheted, mert akksiról megy kb 14-16 órát. Meg olyan mint egy gurulós bőrönd, kihúzható fogantyúja van.
[ Szerkesztve ]
-
majestic
őstag
Kicsit off de biztos, hogy itt sokaknak van iPad-je. Arra lennék kíváncsi hogy van-e rajta Find My Phone szolgáltatás?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Ragnar95
félisten
válasz VoidXs #37822 üzenetére
A semminél azért jobb
Nem egy telót találtak meg már így...Ha nem egy profi rablóval van dolgod, van jelkód a telódon és van mobilneted is, akkor elég nagy az esélye annak,h find my iphone-al megtaláld a telódatPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
Mondjuk azt soha nem értettem, hogy ha le van zárva passcode-al, miért lehet kikapcsolni... Ez szerintem orbitlis baromság.
@ r3dsnake
Ez is vicces tud lenni, mert a céges exchange megkövetel egy legalább 6 karakterből álló kódot, ellenben JB esetén azonnal karanténba dobja a telefont.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
r3dsnake
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #37824 üzenetére
És mit csinálsz ha passcode bepötyögése közben lefagy a teló. Megvárod míg lemerül?
-
Totheground
addikt
válasz vadászcsiga #37827 üzenetére
Még az életben nem fagyott le egyszer sem.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #37828 üzenetére
Nem jellemző ez tény, de előfordulhat. Akkor mi van? Leveszed az akksit?
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
válasz vadászcsiga #37829 üzenetére
Home gomb + feloldó 10 másodpercig = reset
Szerk.: ma pont kellett használnom, ráadásul lezárva fagyott be, 1 percig találgattam h mi van
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz vadászcsiga #37831 üzenetére
oh.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
ittakary
nagyúr
válasz vadászcsiga #37834 üzenetére
ez aztán a szakmaiba illő kommunikáció
-
VoidXs
nagyúr
válasz ittakary #37835 üzenetére
Akkor térjünk vissza a zájfónhoz. Szóval, a WiFi keresési hatótávom (ismeretlen okból, csak úgy magától, semmit sem telepítettem vagy módosítottam) drasztikusan lecsökkent. (Pesten az utcán nem talált semmit!) Ha egyszer megvan a jel, akkor bárhova cipelem, jó, csak az idegesít, hogy 2 méternél közelebb kell mennem a routerhez a ház másik oldalába mindig, ha el akarok kezdeni netezni. Mit tehetnék?
Szerk: iPhone 4-ről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
-
samgar
őstag
Kérdés jb-s iphone 5 tulajokhoz: okozhat barmilyen tweak olyat, hogy a power gomb csak tobbszori nyomasra zarja a kepernyot vagy hardweres hiba?
Oppo Find X5 PRO
-
VoidXs
nagyúr
válasz samgar #37840 üzenetére
Hardveres. Először mindig a gombok mennek tönkre. Nekem 1 évesen vett használt iPhone 4-em van, a home gombot valami szkanderes nyomkodta, vagy mittudomén, így hát jött a JB és az Activator, rögtönzött home gombom a bal alsó vagy jobb alsó sarokból behúzás lett, majdnem Win 8.
-
rbence
senior tag
Ma szörnyű dologgal kellett szembesülnöm az iTunes használata közben,nemrég úgy döntöttem,hogy legalizálom az alkalmazásaimat,persze csak szépen sorjában,ahogy lesz rá keret,kezdtem a true skate-tel,ami 1,79€ volt,amikor beállítottam a kártyát,akkor utána vettem is egyből a játékot,levont kemény 582 forintot,gondoltam oké,érdekesen váltják a forintot biztos Ma viszont békésen youtube-ozgattam,egyszer csak jön egy sms,hogy levontak 1,79 €-t a kártyámról,pislogtam,mint hal a szatyorban,hogy akkor most mi van. Úgy rémlik,hogy amikor megadom a kártya adatait,akkor az iTunes levesz egy bizonyos összeget,hogy ellenőrizze a kártya valódiságát,amit majd talán egyszer visszakapok,akkor az lenne az 582 HUF (~2.01€)?
Kicsit nyakatekert módon írtam le,de remélem valaki fel tud világosítani,előre is köszi"...Life is too short to remove USB safely..."
-
VoidXs
nagyúr
válasz rbence #37842 üzenetére
Ha jól értem a kérdést: miért nem vette le az iTunes az ellenőrző összeget (ami 1.79€)? Mert csak bizonyos időközönként teszi meg. Mint a try.hu ellenőrzőlevelek, kb. havonta.
-
rbence
senior tag
Köszi a válaszokat,csak azt nem értem,hogy miért csak most szabadított meg a játék árától,meg a vásárlási előzményeknél is csak ez az egy tétel szerepel,de akkor nincs baj,az a lényeg
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
samgar
őstag
válasz VoidXs #37841 üzenetére
Csak azert kérdeztem rá mert az összes modelt hasznaltam huzamosabb ideig es egyiknel sem volt hardveres. Itt viszont gyanitom hogy vagy a screendimmer vagy a batterydoctorpro kever be. De meg probalhatom, csak restoret nem akarok a jb miatt. Az mindenkeppen kell.
Oppo Find X5 PRO
-
samgar
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest