Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz MasterMark #232713 üzenetére

    Youtube-on keress rá Tronicsfix csatornájára és nézd meg azokat a videókat amik Nintendo Switch témájúak. A leggyakoribb probléma velük, hogy szét van darálva az USB-C csatlakozó bennük.

    MBP-n azért nincs baja senkinek vele szerintem mert ott a külső ház lényegében maga a készülékház. De az alaplapra forrasztott “teljes csatlakozók” külső borítása egy fémlemezből van hajtva és az ellentétben egy MBP házzal szét tud nyílni és ki tud lötyögősödni. Onnantól pedig a középső műanyagra felgőzölt vékony réz réteget simán vissza lehet hajtani bármilyen kábellel mert nincs ami normálisan megvezesse/megtartsa.

    A fiókban pihen a megjelenés napján vett 5S-em amit most nyugdíjaztam a 12 mini érkezésével, szóval 7 évig volt szolgálatban és az utóbbi 1-2 évben már többet volt töltőn mint nem. Szerintem minimum 10.000 kihúz/bedug ciklus van benne, de ha a kábelnél fogva megpörgetem a telefont (nyilván nem idióta módjára) még most se repülne el szerintem. Az USB-C-t is meg lehet csinálni jól (lásd MBP) meg szarul is (lásd Switch), de a Lightning az mechanikailag agyonüthetetlen.

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák