- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz xlife11 #233445 üzenetére
Ha a gyártó hivatalos visszahívást, illetve javítást írt ki a típusra, természetesen illene ezt a hivatalos partnerek által orvosolnia
Garanciaidő után is.
Én arra értettem, ha nincs ilyen visszahívás kiírva a készülékre, legyen az akár autó, mosógép, TV, iPhone, akkor már nehezebb lesz garanciaidő után ilyeneket megoldani.
Írtak is példát ilyenre fentebb is, hogy volt már különböző gyártóknál is csere/javítás bizonyos problémáknál. Apple is cserélt készüléket, néhány korábbi esetnél, amit elismert.
A nálad jelentkező problémát nem ismerem, nem követem napi szinten az iPhone X fórumot -
xlife11
senior tag
válasz oliwire #233451 üzenetére
Egy a tanulsága a dolognak, hogy a következő telefonomat eladom a garancia lejárta előtt. Pár hónappal ezelőtt a makulátlan X-et el tudtam volna adni 125 ezer körül erőlködés nélkül, most a kijelző cserére nem lenne elég az az összeg A következő készülékem sajnos szintén iPhone lesz, de még időben értékesítem.
-
aujjobba
addikt
Ez azért nem kis gebasz: [link]
-
dome29
aktív tag
Sziasztok!
olyan gondom lenne, hogy beállítom az ébresztőt de bármilyen hangot àllítok sajnos nem szól semmi csak rezeg.. ha le van némítva ha nincs
valami ötlet valakinek?
illetve 1-2 számnàl ha hívok, nem csörög ki nekem a hangszórón csak ha felveszi onnantól van hang..
nem mindegyik számnál van ez csak 1-2nél..
iOs 14.1
(iPhone 12)Apple iPhone - Samsung széria megveszem ...Hívj bátran a 0630/234-9160as telefon számon !
-
aujjobba
addikt
válasz ILLDisPozed #233458 üzenetére
Már valamikor a 13.5 előtt.
Azt viszont nem tudom, hogy mettől meddig volt ez a rendszerben.
Azt írja akkor kezdett ezzel foglalkozni amikor 2018-ban kijött egy olyan béta, amiben elfelejtették elrejteni a metódusok neveit, és az egyiken megakadt a szeme azzal kezdett kísérletezni. -
Sungoo
addikt
Köszönöm!
-
törölt tag
12.4.7 és 13.5 foltozta a wifi sebezhetőséget.
Szerencsére elég bonyolultnak tűnik, hétköznapi életben valószínűtlen valakit kár ért.
-
aujjobba
addikt
válasz #86564352 #233462 üzenetére
Értem, tehát 7 hónappal a javítás előtt már valaki más is ismerte a sebezhetőséget, de biztos nem használták ki. Szerintem ez a valószínűtlen.
Jó mindegy, már javítva van.Az Intel processzorok hardveres hibája nem tűnik bonyolultnak?
Mégis mekkora botrány lett belőle.[ Szerkesztve ]
-
xlife11
senior tag
válasz lugosi #233464 üzenetére
Sajna utazok angliába, azon belül is vidékre, szóval ezek most kiestek, viszont a kinti telefonszám miatt valószínűleg befizetek valamelyik új készülékbe. Túl jó a termék, hogy lecseréljem bármi másra, ez az általam felvázolt helyzet inkább az itthoni kereskedőkről szól, mint az egész cégről. Vagy használom így, mert azt a pénzt szívesebben ölném egy új iPadbe, mert az X tökéletesen kiszolgál a nyomorult csíkon kívül
-
Dzsuri89
őstag
Ha valaki felrakta a legújabb 14.3 beta-t, akkor írd meg légyszi, hogy ki lehet-e kapcsolni végre azt a tetves fejhallgató biztonsági értesítést.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy iOttie iON WIreless Mini vezeték nélküli töltőt.
Az normális, hogy eszméletlen lassan tölti az iPhone 11 Pro Max telefonomat? (1 óra alatt kb 20%)
Van tapasztalatotok a készülékkel? -
törölt tag
válasz aujjobba #233463 üzenetére
Nem írtam "biztos nem használták ki", hanem azt szerintem valószerűtlen, hogy ilyen szintű észrevételt amit pénzért árulnak rosszfiúk, azt hétköznapi életben az én vagy a te telefonodon lévő képek megszerzésére használnák. Esetleg célzottan fontos, híres ember pl. hollywoodi színésznő képei, de az is vótmá más módon. (sima jelszó hack social engineering)
Érdekesek a Project Zero felfedezések operációs rendszerek, böngészők és mobil platformok kapcsán, azért túl aggódni nem kell hétköznapokban vagy akkor ne használjunk semmilyen eszközt. Több mint valószínű, hogy most is van valamilyen sebezhetőség bármelyik rendszeren, amiről még nem tudnak és jövőre írja meg egy Project Zero fejlesztő.
-
-
Topikgazda
válasz smallmer #233469 üzenetére
Simán lehet, én is vettem, de kb. arra jók ezek, hogy éjjelre rátegye az ember, 7,5W "gyorsöltés" ennyit tud, itt a cikkben tesztelve is majdnem 5 óra, mire feltölt nulláról fullra.
Inkább azért kellett, hogy az aiprods pro-mat, meg az Apple watch-omat tudjam min tölteni, azt tudtam, hogy a telefont baromi lassan fogja. Ilyen: HOCO CW24
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Már múltkor írtátok, hogy ha kiegészítők közt nézelődök, akkor MFI tanúsítvány legyen. Most megtetszett egy töltő kábel, aminek JoyRoom a márkája, de nem látok ilyet, így kérdezném, hogy ez mennyire ajánlott márka?
Köszönöm!Esetleg arra a kérdésre van tipp, hogy Gmail app esetén miért csak az elsődleges mappába érkezett levelek esetén lesz badge, míg ami más mappába érkezik, arra miért nem?
Köszönöm! -
Cyberbeni
addikt
válasz HoldfenyLuna #233475 üzenetére
Én Blitzwolf-ot használok már 3+ éve, még egyiket sem kellett cserélni. Még az IKEA kábelt szoktam látni itt ajánlva.
-
Norbi887
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Valaki próbálta már az iMazing nevű programot adatátvitel, vagy egyéb app telepítés céljául?
Mennyire megbízható?
(Elméletileg ez egy iTunes alternatíva akar lenni, vagy ahhoz hasonló kizárólag iPhoneokhoz)Redditen talált posztok alapján ezzel megoldható pl. a Fortnite telepítése az App Store ban után is, csak mivel alig 1 hónapos a telefon, és nem vagyok benne biztos hogy tényleg megbízható e a progi, előtte gondoltam rákérdezek hogy van e magyar felhasználó akinek már volt dolga ezzel az iMazing App-al , illetve hogy mik a tapasztalatok vele
// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
mtomi95
senior tag
Beakartam lépni a Raiffeisen Direktnetes felületemre, de a weboldal értesített arról, hogy lejárt a jelszavam és hogy újra van szükségem.
Naívan nyomtam az erős jelszó használatára gondolván, hogy a telefon úgyis megjegyzi jelszavakat.
Hát nem így lett... Az azonosítóhoz használt mentett jelszó maradt a régi és a random generált baromsága nincs is listázva sehol...Kértem új jelszót, de nem kapom meg az SMS-t sem amin keresztül változtathatnám...
Nyertem egy utat a bankba?Edit:
Nem tudom miért tartott egy hétig, de mostmár a random van mentve a jelszavakba viszont:
Többszöri hibás belépési adatok megadása miatt a mai napra felfüggesztettük a hozzáférését ezen a felületen. Segítséget telefonos ügyfélszolgálatunkon kérhet.Egyszerűen imádni való, hogy ekkora a latency. Pedig nincs a Wi-fi hálózat leterhelve!
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz #40993792 #233484 üzenetére
Nem tudom mi lehet!
Ez a késes pont elég volt arra, hogy “letiltson” mára.
A raiffeisen is hibás lehet, mert szokott olyat csinálni, hogy hiába történik jóváírás egyszerűen nem kapom meg róla realtime az sms-t...
Ezért is akartam az online felületre lépni. Konkrétan a fizetést mindig ilyenkor kapom (franciáknál nem kell 10.ig várni ) és már többször volt a múltban, hogy hamarabb vásároltam kártyával vagy vettem ki atm-ből készpénzt, mint kaptam volna róla értesítést... Volt mikor az egész összeget leemeltem mire jött a jóváírással kapcsolatos sms, egy nappal utána...
Valószínű most is ilyesmi lehet, mert a jelszó változtatási kérelemről sem jött a pin kód sms-ben (még most sem,pedig 3x kértem), csak azt nem értem akkor mi értelme ennek a szolgáltatásnak ha ennyire használhatatlan.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
aujjobba
addikt
-
insight
aktív tag
válasz aujjobba #233486 üzenetére
az időpont számít (nem az SMS-é, hanem az SMS végén írt óra:perc), de értem mi a baj, ez nagyon idegesítő tud lenni, nálam az FHB és Raiffeisen csinálta ezt, de szerencsére megszabadultam tőlük. Az OTP messze a legjobb IT megoldásokban.
[ Szerkesztve ]
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz #40993792 #233479 üzenetére
Köszönöm, de itt így van. Értesítés amúgy jön is szépen mindenről, ha van új e-mailem, csak a jelvény az, ami csak és kizárólag az elsődleges cimke alatti leveleket számolja. Erre még nem jöttem rá, hogy mi, hogyan lehet. Persze, lehet, hogy ez így működik, fentebb írta valaki más is, hogy neki outlookkal van ugyanez.
-
mtomi95
senior tag
válasz aujjobba #233486 üzenetére
Nálam ez úgy szokott kinézni, hogy:
Jòvàìràs 0,03 HUF. Egyenleg: -599,32 HUF 190702 01:27Ha valami ilyen kis összegű jóváírás van akkor mindig mínuszba vág általában, pedig kávézni mindig hagyok rajta!
Most is vettem ki pénzt atm-ből, az utalásról még most sem jött sms, de már használom a pénzt!
-
oliwire
őstag
Olvastam itt, hogy olyan 2 héten belül megtanulja a szokásaim, és aszerint csinálja az optimalizált töltést. Ilyenkor elvileg 80%-on kellene lennie éjszaka, majd reggel ébredés előtt rátölti a maradékot. Nekem valahogy nem tanulja meg, pedig eléggé rendszerezett a használat. Mit lehet még tenni? Most egy pár perce ki-be kapcsolgattam az optimalizált töltés gombot, hátha kicsit eszébe juttatom, mit is kellene csinálni
-
bnorci71
addikt
válasz oliwire #233434 üzenetére
bár nem telefon, de értékbe sokszorosa egy autó, és sajna még ott sincs meg ez.
Elismert visszahívásra kötelezett autó ha garancia időn túl leég mondjuk mert a gyártó még nem hívta azt a konkrét példányt szervizbe azért mert ő nem tudott alkatrészt vagy szerviz időpontot biztosítani akkor az így járt a tulaj esete forog fenn. Azt már ne is emlétsem hogy van márka aki a nála nyílvántartásban lévő tulajt értesíti aki lehet már réges rég eladta az autót és nem a járműnyílvántartás szerintit.Így a telefonnál csak a jófejség marad ami vagy van vagy nincs elvárni nem lehet
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
esbii22
őstag
-
Frozzy
őstag
Tegnap megvettem a 12 pro maxomat és a beállításokban láttam, hogy kaptam 3 hó free game arcadet meg 12ho apple tv plust
tökre meg örültem az apple tv-nek és miért ne mondom kiprobalom, látom van home alone (reszkessetek betörők) na mondom tök jó bele is akartam nézni erre meg felajánlja, hogy megvehetem vagy renteljem még extra pénzért
kicsit csalódás ez így.. szerencse h a netflix nem csinál ilyen üzletpolitikát, hogy fizesd havonta és még vegyél is filmet..
így utólag örülök h nem fizettem elő anno.
ja, amúgy iszonyat brutal a 12 pro max.. A kamera jeeezusom..
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás