- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz mr.tamasbiro #233401 üzenetére
Ez részemről tök mindegy, a melóhelyemen olyan zaj van hogy mindegy mit állítanék be úgy sem hallanám
viszont vagy az órán (amazfit gts) vagy a headseten (huawei freelance) észlelem az értesítéseket
otthon a csendes lakásban meg ne is üvöltsön a értesítésiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
addikt
válasz HoldfenyLuna #233404 üzenetére
Apps gone free
[link]iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
Dany007
veterán
Egy kicsit informálódnék.
Ugyan régóta van iPhone-om, de appokat már régóta nem töltök le, nyilván mert a régi i6 képességei már nem tudtak megmozgatni.Na de a lényeg, hogy most a 12pro viszont tud olyan dolgokat. Töltöttem is le pár programot munkához és gondoltam, ha tényleg jó, akkor meg is veszem... Itt a bökkenő.
Én még abban a tudatban voltam, hogy egy App max pár euró és ennyi.Konkrétan a magicplan nevű felmérő appot néztem ki. Tök jó. Vegyük meg. De hoppá, előfizetéses modell van, a legolcsóbb, havi 2000 forint az alap verzió, a pro már havi 18.000 forint.
Mérő app, ami négyzetmétert is számít - ez a pro funkciója - 8.700 Ft évente.
CamtoPlan pro - 6.500 Ft - nem tudom évente / havonta még nem próbáltam, csak láttam.A lényeg, hogy okés, tényleg tök jók ezek a programok és segítenék a munkámat, de azért na, 18 ezret nem ér meg havonta, az biztos! Annyira azért nem jó.
Most ez a trend manapság? Hogy egy random app ára 3000 forinttól indul és itt is elkezdték ezt a havi díjas dolgot, mint a nagyobb programoknál mint mondjuk a PS?
Csak azért furcsállom az egészet, mert jelenleg munkára egy full profi világelső render engine-t használok, amiért fizetem a havi díjat. Ami most az euró miatt 11 ezer forint havonta. De, ez tényleg egy olyan szoftver, ami benn van a top 5-ben, ha CGI-ről van szó.
Na most ezek után kifizetni havi 18 ezer forintot egy "gagyi" mobil appra, ami igazából csak vázlatos segédletet tud adni egy valós fizikai felméréshez képest - mert nyilván akármilyen jó a Lidar, akkor sem mm pontos - erős túlzásnak tűnik... =/ -
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Nem értek az almás telefonok hoz.Az iPhone SE128 G es az SE 2020 128 G között mia külömbség ?Samsung S22+
-
netkoo
senior tag
válasz telefonmágus #233408 üzenetére
Van közöttük kulombseg ?
mindegy ,hogy SE vagy 2020 veszek rá?
a gyereknek vettem iPhone SE128 G t.
De most nem tudom milyen tokot vegyek ra?[ Szerkesztve ]
Samsung S22+
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz SingleFrench #233356 üzenetére
Pont most dobta fel YT
https://youtu.be/ZTlTPuUd7KE -
Dany007
veterán
válasz tboldi #233413 üzenetére
Ez azért nagyon szomorú...
Az okés, hogy egy milliós, komoly PC szoftver esetében kiváltják havi díjjal, de hogy a relatíve "gagyi" mobil appér is havi több ezret fizessek.. =/ Most nagyon meg vagyok lepődve hova jutott az 1 eurós ár...Bár látom a fruit ninja még csak 700 Ft, de lehet az is havonta értendő...
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Tudnátok egy ingyenes oldalt ajánlani, ahol SN alapján lekérhető pl, hogy egy iPhone hálózati zár alatt áll vagy sem és ha igen, melyik hálózathoz? Fontos, hogy SN vagy IMEI alapján tudja ezt az adott oldal.
Előre is köszönöm.
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
Noxy
veterán
válasz N-vidi-A #233419 üzenetére
[link
+ infókért fizetni kel (2-3$)
Amúgy megbízható nem lehúzós oldal.
Pár dodót itt hagytunk, de mindig tudtuk hogy milyen használt telót veszünk.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
jeni
félisten
Hello
Az öcsémnek Apple IPod 10,2 tablette van. Hogy oldható megy,hogy külső vigyor melyek filmek vannak rajta a szabadidejében tudja használni? Kamionos
A kábelt ami elvileg jo mert USB pontról tölti a gépet és egy USB anyát vettem ami mindkét oldalon ugyanaz.
Meg se látja a külső 2,5 HDD-t.
Gondom ennél sem kell plusz a külső HDD nek áramforrast. Esetleg mag az almás rendszerrel nem kompatibilis? -
AMDPista
tag
Sziasztok!
A problémám következő:
IOS frissítés után, amikor smst kapok, akkor balra elhúzom a kezdőképernyőn az üzenetet és rámegyek, hogy törlés, akkor korábban ilyenkor elolvasott üzenetnek számított, pontosítok, nem jelent meg a piros kis kör a főképernyő üzenetes ikonnál.
IOS 13 óta amikor elhúzom balra és törlésre megyek rá, akkor csak simán a kezdőképernyőröl törli az értesítést, de a piros kör megmarad az üzenetek ikonnál.
Valahogy be lehet állítani azt, ahogyan régen volt? -
-
Thewent12
aktív tag
Sziasztok, előre is bocsi az offért, de nem tudom hova illene leginkább. Airpods Pro jobb fülese recseg néha, volt már ilyen valakinek? Szervízben mit mondtak rá?
-
aujjobba
addikt
-
xlife11
senior tag
Jártam a zöld csíkos, garancián kívüli iPhone X-el az összes budapesti szervizben, kb. kiröhögtek, hogy garancián akarnék valamit. Tehát vettem egy ketyegő bombát 350 ezerért alig több, mint két éve, és mire elromlik a szarkasztikus válaszokat kapom a "premium resellerektől"... Azért kétlem, ha egy hivatalos Apple Storeban kopogtatok, ilyen bánásmódban részesülök, és valószínüleg szó nélkül cserélnék, mint sokaknak (garancián kívül). Milliókat adtam ki Apple cuccokért az első iPodoktól kezdve telefonokon, táblagépeken keresztül, itt meg rá sem hederítenek az emberre, amikor a méregdrága telefonján előjön a gyenge minőségű panelek típushibája. Nem vág földhöz a dolog, de mint szolgáltatással foglalkozó, mélyen megrendít a dolog, így eljárni a legnagyobb suttyóság...
-
jeni
félisten
válasz st3v3np3t3r #233424 üzenetére
Köszi
Mert tudtommal ezek a noti HDD a házakhoz nem szoktak külső tápot alkalmazni. Természetesen van olyan külső házam ami külső tápot is kezel. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziaszto! Szeretnék kérdezni még Nemrég vagyok iPhone tulaj, Gmail app le van töltve, de azt vettem észre, hogy értesít, ha jön új e-mailem, de jelvény csak akkor jelenik meg, ha levél az elsődleges postaládában landol, tehát a frissítésekbe ami jön, akkor azt csak akkor látom, ha megnyitom vmiért a mail appot. Az Értesítéseken belül minden be van állítva, és a Beállítsok/Gmailben is. Plusz magában az appban is be van állítva minden, ami csak lehet. Szóval értesít, csak jelvény nem lesz... Tippek? Köszönöm
-
Gery20
tag
Sziasztok!
Hasonló kérdésem van mint itt előttem HoldfenyLuna-nak. Én a beépített Mail app-ot használnám céges Office 365 levelezésre. Nekem olyan problémám is van vele, hogy Outlook-ban sok szabály be van állítva, amik alapján a leveleket különböző almappákba rendezi a rendszer. Az Iphone-on viszont a számozásos jelvény csak a Bejövő mappába érkező leveleket jeleníti meg, ami még nem lenne akkora probléma, a nagyobb gond az, hogy ha egy almappába kapok levelet, akkor arról értesítés sem jön, csak rezeg egyet a telefonom, de megnyitom az Értesítési Központot és azt mondja nincs új értesítésem. Bemegyek a Mail appba, ott pedig mutatja, hogy melyik almappában van új levelem.
Ezt hogyan lehet áthidalni, mert sajnos ez így nagyon nem jó.
Köszi!''Dehát én a Nyomkereső vagyok, nem a Batman'':DDD
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Valaki nem tudja hogy lehet kikapcsolni azt az idegesítő funkciót hogy zene hallgatás közbe ne vegye le a hangerőt automatikusan a rendszer? Elég idegesítő
Értem halláskárosodás meg minden de bízza már rám a kedves apple milyen hangosan akarom hallgatni a zenét és szétcseszni a fülem.. -
BK87
senior tag
Sziasztok olyan problémám lenne, hogy a naptárban fura figyelmeztetések, üzenetek jelennek meg. Valami uiceduncos.top oldalra akarna irányítani, és olyan figyelmeztetéseket ad, hogy ellophatják az adataimat, meg hasonlóak. Tapsztalt valaki valami hasonlót? Előre is köszönöm a segítséget.
-
col
addikt
válasz Hardver Arc #233441 üzenetére
Sehogy. Olvass utána, vagy keress rá akár itt, akár a google-ban. Számtalan esetben már feljött ez a téma.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
xlife11
senior tag
válasz oliwire #233431 üzenetére
Autóipar esetleg?
Ha gyárilag gyenge bizonyos alkatrészek minősége, van visszahívási idő, itt ugyanez a helyzet, van akinek a dobozból kivéve jelentkezett a csík, nekem most. Ez nem jelenti azt, hogy nem egy hibás terméket vettem elsősorban. Csak várni kell rá, mikor jön elő, amíg nem jön, addig mire fel cseréltessem? Ketyegő bomba több százezer forintért. -
col
addikt
válasz Hardver Arc #233447 üzenetére
[link]
Csak itt ennyit beszéltek erről.
(A keresés gomb csodákra képes...)Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás