- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
egy elméleti kérdés: ha droidra akarna váltani az ember akkor mennyire lenne nehéz a művelet? van olyan program ami ezt elvégzi?
egyik kupac adat pl jegyzetek kontaktok naptár,
icloud drive-ot export google drive import ez megoldható...
icloudos fotókat macbookon kiexportál google photos beimportál mondjuk
applikációknál nincs mese kézi munka..
ez így működőképes lehet?
apple music van droidra is ha jól tudom... -
Razzul
őstag
válasz kchris78 #220701 üzenetére
Google Driveot kell telepíteni, és oda kell csinálni egy biztonsági mentést az iPhone adatairól. Ez elméletben átvisz az Androidos telefonra mindent. Akkor lehet problémás a költözés, ha olyan levelezést, jegyzetelő programot használtál, ami nem támogatja az oprendszerek közötti szinkronizálást. Ilyenek például az Apple saját megoldásai, de ezeket is tudod szinkronizálni egyenként valamilyen átívelő megoldással.
Itt van erről egy oldal, ahol a Driveos megoldást lépésenként elmondják. Fontos, hogy ne töröld le az iPhoneodról az adatokat, amíg meg nem győződtél róla, hogy minden biztosan átment.
Stat crux dum volvitur orbis
-
devil-k
nagyúr
Az Egészség appban található sok sok információt, adatot mivel lehet a legjobban kihasználni? AppleWatch?
- mozi bolondéria -
-
rene0619
aktív tag
lehet off..de létezik olyan biztosító nálunk, akinél lehet nem szolgáltatós telefonra is biztosítást kötni? keresgéltem, de csak szolgáltatós telefonokat dobott fel.
-
gyuri860213
tag
Sziasztok.
Tudom amatőr kérdés lesz de felteszem
iPhone 7-tel szeretnék évente 2x normális "tájképet" készíteni de minden 5km-rel távolabb van a képeken mint a valóságban. Van esetleg olyan "kiegészítő" lencse amit kívülről lehet felrakni a telóra és segít ezen? Széles látószögű lencsét már láttam de azzal nem vagyok beljebb azt hiszem. Köszönöm. -
anderledani
őstag
válasz Razzul #220698 üzenetére
Igen max olyanok veszik apcomnál mint a 220volt, bestbyte, de ki venne tőlük 1 év garival ugyanannyiért mint MediaMarktban vagy iStyleban 2 év garival?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
nord_
veterán
válasz anderledani #220711 üzenetére
Ugyanolyan garanciális feltételekkel árusítják.
-
pinnacle
nagyúr
válasz nord_ #220712 üzenetére
Igen, ezért kérdeztem, hogy lehet-e tudni, ki veszi még az Apcomtól, aki nincs rajta a listán. Jó tudni, hogy a 220volt, bestbyte is ilyen. Mintha az iStyleban is azt mondták, hogy a második évben a vásárlás helyére kell visszavinni, de a hivatalos partnerektől vásárolt telefon lehet hozzájuk is.
[ Szerkesztve ]
-
telefonmágus
senior tag
Pont van is fent egy pro max hirdetés 220v "hivatalos"
CN
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
kchris78
veterán
válasz telefonmágus #220715 üzenetére
azért az még mindig jobb mintha egy Telekom részletes telefont árulna amit bármikor letilthatnak ha valami olyan cég vette aminek a létezése nem biztos... (BTW az egy év szavatosság nem ér ennyi plusz pénzt más jelentősége meg nincs a CN ZD GH-nak a világgari miatt, de ez mindenkinek a saját egyéni döntése)
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz kchris78 #220716 üzenetére
Ha bármi hw hiba közbe jön azonnal visszafizette magát az ár difi pedig.
Köszönöm az eSIM válaszokat!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bnorci71
addikt
válasz kchris78 #220716 üzenetére
hát nem tudom, de amikor a második évben összefosta magát az SE és elküldtem szervizbe meg cseréltettem egy kijelzőt is ha nekem kel fizetni fájt volna.
Na meg hivatalos helyen tudsz biztosítást is kötni 30e+17e az önrész megér, hogy egy törött kijelzőt kicseréljenek leglább is én így vagyok nyugodt, egy leejtésben tropa telefonról ami kuka már nem is beszélek.Ja most vettem meg az SE Product Red-t MM-be a csaj azt kérdezte "Hölgynek lesz ajándék?" Nem magamnak
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
kchris78
veterán
válasz bnorci71 #220718 üzenetére
volt már pár telefonom de még sosem volt ilyen hibám. szerintem kisebb az ilyen második éves hibák előfordulási gyakorisága minthogy megérje a készülékenkénti plusz árat. Iphone5 óta folyamatosan iphone-om van de még elsőéves hibából is csak 1-2 volt... (persze lehet nekem volt szerencsém) Ha mindet hivatalosan helyen vettem volna alsóhangon 200ezerrel lenne kevesebb a zsebemben. A másik sajnos hogy az ilyen beszerzés duplán veszít az ember mert hiába hivatalos beszerzés ÁFÁs rendes számla, cégre nem lehet elszámolni mert akkor is ugrik a 2. éves szavatosság.
-
feddel
senior tag
Ha az embernek van egy iPhone-ja, és az apple id-hez kétlépcsős azonosítás van beállítva, és neadjisten a teló ismeretlen helyre kerül, akkor az ember böngészőben belép az iCloud webhelyre hogy a lokátorral megkeresse a telót, apple id-t kér, de a kétlépcső a telóra jön ami ugye ismeretlen helyen van... akkor ez zsákutca?
-
feddel
senior tag
válasz herdsman12 #220723 üzenetére
Igazad van, kipróbáltam köszi, megnyugodtam.
-
tothjozsi96
addikt
válasz #40993792 #220595 üzenetére
Kész a telefon!
Kedd reggel vittem be, ma délben jött az email hogy kész. Apple Care-es számlát is kaptam, kijelzőt cseréltek benne. Nem tudom hogy ez hogy van összefüggésben a beszédhangszóróval, de tényleg teljesen új a kijelző, lefóliázva kaptam meg.
Összességében nagyon pozitív volt számomra ez a győri Almárium, mindenkinek tudom ajánlani.
-
tboldi
nagyúr
válasz tothjozsi96 #220725 üzenetére
Én aksit cseréltettem náluk egy 7-esben, teljesen elégedett voltam mindennel, úgyhogy én is tudom ajánlani a győrieket.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
App Store-ban csak bankkártyával lehet fizetni vagy lehet mobil (Telenor) egyenleggel is?
Ha lehet mobilegyenleggel is hogy lehet beállítani?iPhone X-ről iPhone XS-re vagy iPhone SE 2020-ra érdemesebb váltani?
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz timelord1987 #220727 üzenetére
X-ről leginkább egyikre se váltanék, de ha mindenképp váltanod kell, akkor szerintem XS. X-ről az SE szerintem nagy időutazás lenne a múltba.....
-
Arcképgyáros
-
btudos
nagyúr
X-ről tök felesleges XS-re váltani, SE-t meg visszalépésnek élnéd meg. (Teljesítményben nem, de minden másban igen.)
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
kchris78
veterán
max 11 pro-ra!
-
kchris78
veterán
en Xr-rol 11 pro max-ra valtanek most... De a meret kulonbseg sokkal kisebb mint gondoltam... illetve kerdes hogy utana el lehet e adni e valakinek, 11pro tol a max hasznaltban kb 15ezerrel dragabb - az semmi..
-
timelord1987
őstag
Köszönöm szépen Mindenkinek a segítséget
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni! Úgy néz ki, hogy az egész családot átköltöztetem Samsungról Iphone-ra. Én terveim szerint sima S20-ról 11 Pro-ra fogok váltani. Volt már nálam pár napig egy 11 Pro, kipróbáltam tetszik tiszta ügy. Amiben gondban vagyok az a fiam telefonja. Ő sima S10-ről fog váltani. A kérdés, hogy Xs-re vagy sima 11-re inkább?
Ja, még egy kérdés: milyen hátránnyal jár, ha csak 64GB-os készülékeket veszünk, de mellé mindkettőre előfizetünk 200 GB iCloud tárhelyre? Köszi előre is a segítséget!Zoli
-
törölt tag
-
pinnacle
nagyúr
válasz telefonmágus #220714 üzenetére
Mi ez a GH, CN, ZD?
220-nál azt mondták, ők is vesznek az Apcomtól, de nem tudják garantálni, hogy olyat kapok majd. Náluk a 2. évben az Almarium-Pro-ba vihetem.
Egyébként nincsenek olyan kis webshopok, akik szintén szerződésbe állnak hivatalos Apple szervizekkel? Csak nem ők állnak neki bütykölni a 2. évben. Illetve nem tudom, hogy a nem hivatalos Apple szervizek, ugyanolyan jók-e mint a hivatalosak. Ha legjobb a hivatalos szerviz, akkor olyan boltot keresek, ahol a 2. évben is vihetem hivatalos szervizbe, és a legjobb áron adják a telefont. Egy már van, a 220volt.[ Szerkesztve ]
-
Norbi.
őstag
válasz pinnacle #220736 üzenetére
Szerintem a 220 Voltnál egész biztos nem fogsz olyat kapni, ahol viheted 2 évben szavatosságban. Nem véletlen olcsóbbak, mint az APR árak.
"Egyébként nincsenek olyan kis webshopok, akik szintén szerződésbe állnak hivatalos Apple szervizekkel? "
- Nem igazán.
" a nem hivatalos Apple szervizek, ugyanolyan jók-e mint a hivatalosak."
- Nem, nem ad el az Apple alkatrészt, tehát vagy utángyártott, vagy bontott alkatrészt használnak.
-
HawerKing
őstag
Sziasztok. Én ma lettem i7 tulaj. Eddig sose volt iphonom. Szuper az ios eddig tetszik. De ha egzavarodok se tudok rájönni hogy hol lehet beallitani a mobil adat korlatot lehet nincs is ilyen ios en azert nem talalom ha nincs az szopóka nyalóka. Help pls
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
NemMo
őstag
Miért csúfolják Timm Cookot raktárosnak? Már több helyen hallottam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz SeatZola #220734 üzenetére
XS kisebb, AMOLED, kisebb káva
11 nagyobb, LCD, jobb üzemidő, újabb processzorTárhely: használattól függ, ha telerakja játékkal és rengeteg fotó és még 4K videókat is csinál...
Amikor fogy a tárhely az icloud optimalizáció bekapcsol, úgy csak a felhőben lesz meg teljes minőségben a kép, a készüléken csak kisebb (és érdemes JPG helyett az új HEIC formátumot használni)(#220735):
Google Photos ingyenességének van minőségi korlátja + ha valakit zavar az adatgyűjtés
Flickr: évek óta nem méltó régi hírnevéhez, ingyenes módban gagyi, fizetősben minek, hiszen a kérdező egész családja iphone-ra vált és akkor ökoszisztéma miatt icloud(#220741):
Mert Jobs idejében Cook volt a logisztikai igazgató. Gyártásterületen változtatott, költséghatékony átszervezések, hosszútávú szerződések alkatrészekre, befektetés a saját fejlesztésekbe. Mind komoly növekedéshez vezetett. Jobs tudta háborúban az a hadsereg győz, amelyiknek jobb a logisztikája. Ezért is Cook lett a kiválasztott pl. Forstall vagy Ive helyett. Majd egyszer tanulmányt írnak róla, hogyan tudott még 2020-ban is default config iMac-et 2 magos CPU és 5400 RPM HDD-vel eladni több mint 1100 dollárért. -
HawerKing
őstag
Iphone 7 en nincs olyan hogy automatikus fenyero allitas???
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
pinnacle
nagyúr
válasz Norbi. #220737 üzenetére
apple@220volt.hu-ról válaszoltak, nem hiszem, hogy nem vihetem a 2. évben, az Almárium-ba. Gondolom azért ezt már beírták volna ide. Mondjuk igaz lehet sokan nem is tudják, hogy a 2. évben szavatosság van, nincs is jelezve a weboldalakon, MM-nél is csak egy évet írnak. Illetve lehet tényleg nem nagyon van probléma a 2. évben, az már az elsőben kiderül.
telefonmágus azt szeretném tudni, hogy mit jelentenek ezek a kódok GH, CN, ZD?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest