- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz Tibee86 #221146 üzenetére
ennél azért konkrétabb segítséget vártam
https://www.youtube.com/results?search_query=best+phone+glass+screen+protector
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
anderledani
őstag
Ja azt azért leszögezném:
Én most csak a full cover üvegfóliákról beszélek. Már csak ilyet veszek, mert sokkal jobb.
A Nillkin XD/3D CP+ Max is ilyen.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
hitchins
őstag
Ismet lenne egy kerdesem a fenykep masolassal kapcsolatban.
iphone xs keszulekrol probalnam atpakolni pcre a kepeket de nem megy.
Egyszeruen 1 perc utan kiirja hogy az eszkoz nem elerheto.
Vagy egyszeruen abbahagyja a masolat aztan felet atpakolja felet nem.
Mi lehet a megoldas? -
dpeter
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy Anker power bankot a 11 pro-hoz.
Az egyik kiszemelt:
https://www.emag.hu/anker-powercore-power-delivery-premium-kulso-akkumulator-26800-mah-fekete-a1375g11/pd/DG6N15BBM/?ref=graph_profiled_similar_1_2&provider=rec&recid=rec_49_531e324d4b8dc58b0b99f387ace9898a821eba591a482d7dc66e43bac0120891_1592592073&scenario_ID=49
Ami negatívum számomra a linkelt power bank-ban az az 580 gramm, amit cipelnem kellene.A másik kiszemelt viszont csak 350 gramm (árban nincs jelentős különbség) azonban nem power delivery-s a leírása alapján:
https://www.emag.hu/anker-powercore-power-bank-20100-mah-usb-c-fekete-a1371012/pd/DK6H99BBM/
De ez a gyakorlatban / töltési sebességben most jelent valamit? Laptopot egyébként nem szeretnék vele tölteni, csak telefont.
Várom a hozzáértők válaszát, köszönöm előre is. -
spider80
őstag
válasz hitchins #221155 üzenetére
Szerintem a telefonodon HEIC formátumban vannak elmentve a képek, és másolás közben át akarja konvertálni jpg-re,ezért száll el. Ez szokott lenni a gond. Ha telón beállitod,hogy nagy kompatibilitású módban mentsen,akkor kicsit nagyobb méretűek lesznek a képek,de sima jpg lesz mind,amit minden ismer. Másik megoldás: kiegészitő program windowsra,ami ismeri a HEIC formátumot.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
kchris78
veterán
Hello, valakinek javaslata tippje hogy átköltöztem iCloudos mentésből új telefonra, és az Apple Music könyvtár csak szinkronizál végeláthatatlanságig? Keresés minden oké csak a playlisteim nincsenek meg...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #221160 üzenetére
Tudom, de én úgy vagyok vele inkább veszem megfelelő helyről ha gond van vele ne szívózzon az üzlet. Kínából még olcsóbb de ott rájöhet az ÁFA.
⭐ Stella
-
Marti1988
újonc
Sziasztok!
Járt már úgy valaki, hogy leblokkolták az Apple ID-t biztonsági okokból? Ilyenkor e-mailt küldene az Apple a fiók feloldásához, de az icloud és oda se enged be. A biztonsági kérdésekre pedig nem emlékeznek.. Ilyenkor mit lehet tenni? Help! Köszi szépen mindenkinek -
zsolesz06
tag
Sziasztok,
szeretnék segítséget kérni hogy kinek mik a tapasztalatai a hivatalos Apple szervizekkel kapcsolatban! Hova lenne érdemes küldenem a készülékem. Újraindulgat, nyílván valóan hibás. iPhone XS, 1-2 év között jár, tehát a szaviidőben szeretném küldeni mint magánszemély, számlával! A carecenterrel nincsenek jó tapasztalatok! Lenne ahol nem kukacoskodnak és inkább arra mennek hogy javítsák a problémát mintsem kifogást keresnek?! Köszönöm előre is
-
telefonmágus
senior tag
válasz zsolesz06 #221166 üzenetére
Magyar telónak(GH) kell lennie magánszemélyes számlával,semmi sérülés nem lehet(tehát pl.a kameraüveg sem)
Nem lehet beázott,illetve más által megbontott
Care is jó pedig
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
zsolesz06
tag
válasz telefonmágus #221167 üzenetére
Pedig első nekiugrásra ezek mind passzolnak! Makulátlan a telefon! Care-be mégegyszer nem küldeném! Többi közül mit ajánlanátok?
-
telefonmágus
senior tag
-
zsolesz06
tag
válasz telefonmágus #221169 üzenetére
Hűű ez érdekes. Akkor csak én szívok velük?! Korábban egy 8 plust is több körben küldtem mire valamire jutottak. Most az XS-el az a gond elvileg hogy illetéktelen javítás történt szerintük! Tehát hogy volt szétszedve! Ami igaz is, a kijelző fel lett nyitva! De ezen kívül semmi nem történt! Az utolsó fóliáig minden gyári rajta/benne! Azóta nem beszéltem velük telefonon!
-
Jackie_Chan
senior tag
Hali Srácok!
Segitséget szeretnék kérni a hozzáértőktöl. Adott 1 XR telefon amit használok. Van egy Ipadem is amin szintén az én Apple IDm van bejelentkezve.Ezáltal az Ipademre is megérkezik az összes SMS ami a telefonomra jön. Hogyan oldható meg,hogy csak a telefonomra jöjjön és az ipadre ne?!"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Jackie_Chan #221174 üzenetére
Beállítások / Üzenetek / Üzenettovábbítás
-
zsolesz06
tag
válasz telefonmágus #221173 üzenetére
Olvasva a hozzászólásod hogy javítottat adtál le, ez azért akkora bűn nem lehet!
A készülék újraindulgat! Javasolták hogy nézzünk bele esetleg nem e ázott, profi körülmények között a kijelző fel lett nyitva! Se több se kevesebb! Mivel ázás nyoma se volt, sőt még por se volt a telóban ezért nyugodtan küldtem be! Még a kijelző és a ház közötti ragasztóréteg is egyben maradt! Külsőleg pedig makulátlan a telefon!
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz lugosi #221175 üzenetére
Ez ki van kapcsolva. Ez az IMessage-re is érvényes??
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
zsolesz06
tag
válasz telefonmágus #221178 üzenetére
Ha visszajön csatolom! Sőt holnap hívom őket és megkérem hogy fotózzák vagy meséljék el!
-
Noxy
veterán
válasz Jackie_Chan #221177 üzenetére
Igen, de az iPadon beállíthatod hogy milyen számon, vagy e-mail címen fogadhat iMessage üzeneteket.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Jackie_Chan
senior tag
Köszi,de az Ipad nincs nálam hanem a gyermekem használja.
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
dpeter
csendes tag
válasz radi8tor #221162 üzenetére
radi8tor, telefonmágus köszönöm a segítségeteket!
Nagyon messze állok ezektől a technikai dolgoktól, hallgatok rátok és maradok akkor a Baseus power bankoknál.
A súly azért fontos, mert rendszeresen túrázok, és nem szívesen cipelném 20-30 km-en keresztül a plusz súlyt, nekem csak telefon töltésére kellene.
Ez a 33 W-os, 30000 mAh-es már 630 gr.
https://baseuswestend.hu/baseus-power-bank-digitalis-kijelzos-amblight-qc-33w-pd30qc30-30000-mah-feher-pplg-02-4819
Egyébként nem sok ez a 33 W? A gyári töltő 18 W-os, és korábban mintha azt olvastam volna, hogy a túl gyors töltés nincs jó hatással az akksira. (hogy ez igaz-e-, vagy sem...)Ezt a kettőt néztem még:
Baseus Power Bank Amblight kijelzővel (PD3.0, QC3.0) 18W 20000 mAh: (340 gramm)
https://baseuswestend.hu/baseus-power-bank-amblight-kijelzovel-pd30-qc30-18w-20000-mah-fekete-ppall-lg01-5287Baseus Power Bank Adaman PD3.0 18W, Quick Charge QC3.0 22.5W, 20000 mAh
https://baseuswestend.hu/baseus-power-bank-adaman-pd30-18w-quick-charge-qc30-225w-20000-mah-fekete-ppimda-a0a-5283Ez a kettő súlyra már a fele a 30 000 mAh-esnek, viszont 33 W helyett 18 W-osak. Amik akkor ugyanolyan gyorsan töltenék a telefont, mint a gyári töltő hálózatról, nem?
Bár a második linkelt külső akksinál nem teljesen értem, hogy a PD az18W, a Qucik charge viszont 22,5. Így most akkor mennyivel is töltené? -
hitchins
őstag
válasz MasterMark #221184 üzenetére
Nem. Gondoltam erre is. Probaltam kozben “ebren tartani” Neha direkt megerintettem a fokepernyot.
Probaltam kisebb reszletekben is hatha meret a gond de 30kepet sem vitt at. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz dpeter #221185 üzenetére
Ne aggódj a töltőteljesítmény miatt. A telefon úgyis annyival tölti amennyi neki jó lesz. (konnektorban is végtelen áramerősség áll rendelkezésre mégsem pukkannak el a tápok tőle)
Túrázásnál még jól is jöhet, hogy rövidebb idő alatt (max teljesítménnyel) tölti fel - utána elcsomagolhatod a powerbankot a vízálló tasakodba.Nem csak a töltő teljesítmény a lényeg, hanem hogy mennyi töltést tud leadni a powerbank. Az első 30Ah kapacitású, ebből le tud adni18Ah-t, most nem tudom mennyi a telefon akkuja, de ki tudod számolni ha elosztod a 18000-et a telefon akkukapacitásával hogy hányszor tudod feltölteni teljesen vele mielőtt a powerbank teljesen lemerül.
20Ah-s bankok kb 12Ah leadására képesek. Ez a bennük található áramátalakító vesztesége miatt ennyi.
De ha tényleg ennyire számít a súly akkor vedd mondjuk ezt a 20000mAh Li-Pol akkusat: csak 320g-os és 15W töltőteljesítményű.
PD vs QC(3) témára: Apple USB-C PD szabványt támogatja, tehát ha 18W van írva valahova, PD-nek akkor az számít.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hitchins
őstag
válasz #40993792 #221191 üzenetére
Persze ertem en
Csak a gep mukodik minden mas telefonnal (iphonnal is) azaz elvileg kellene ezzel is.
Ha masik geppel ok lenne az sem oldja meg a problemat.
Arra gondoltam ha sehogy sem ok icloudbol leszedem oket. Ott elvileg eredeti minosegben van ugye?
50gb icloud van a kerdeses xshez. -
catroot
veterán
Sziasztok!
99%, hogy pár év kihagyás után visszatérek androidról. Mielőtt megvenném az új telefont, elővettem a fiókból a régi 6-os szifonomat, hogy "belakjam" (kb. 3 éve váltottam róla, nem volt szívem eladni).
Szerettem volna az Apple Pay-t beállítani, de sajnos a K&H-nál a Visa nem támogatott.
Jól gondolom ugye, hogy akkor már érdemes lenne MasterCard-ra váltani?
Ha jól rémlik anno az Appstore nem fogadta el a feleségem telefonjánál a Maestro-t (független attól, hogy viszont az Apple Pay meg igen), így az eleve felejtős.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Jackie_Chan #221177 üzenetére
A telefonon érted úgy, hogy ki van kapcsolva?
-
catroot
veterán
válasz Dark197405 #221196 üzenetére
Tényleg, most látom a K&H oldalán a GYIK-nél, hogy tavaszt írnak. Jó hír, mert akkor inkább megvárom, hogy menjen Visával is. Annyira nem égető a dolog.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Hol tudom megnézni, hogy milyen Apple szolgáltatásokra vannak előfizetéseim?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest