- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
-
norbertoth
senior tag
Csak az Apple Music van bekapcsolva, minden más ki, ezért sem értem.
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
buci30
addikt
válasz MasterMark #221446 üzenetére
Toldi:
Ez mind Okes... de mi lehet a reális mondjuk 11 pro max aksijához viszonyítva?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
-
zsnorbi21
tag
Apple Pay témához: Tuti köze van a Wirecard botrányhoz, a Curve pl. teljesen leállt, nem lehet használni a kártyájukat. (https://community.curve.app/t/wirecard-updates/22539)
-
burgatshow
veterán
Látom itt többeknek zavaros, hogy mi az iCloud mentes tartalma ill. mi a Keychain tartalma.
Engedjétek meg, hogy a témába vágó blog bejegyzéseim megosszam veletek, amik az Apple Security Document feldolgozásából születtek.
iCloud:
Apple Security 4. részKeychain
Apple Security 3. részTermészetesen a többit is érdemes elolvasni ha valakit érdekel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz burgatshow #221457 üzenetére
Leírhattad volna hogy kell keychain ahhoz hogy ne kelljen az új eszközön jelszavakat beírni vagy bejelentkezni vagy sem.
⭐ Stella
-
TTTotya
senior tag
Sziasztok! Meg tudnátok mondani, hogy Iphone-on be lehet-e állítani azt, hogy ha több bluetooth eszközhöz van egy időben csatlakozva, akkor az egyiket csak zenelejátszáshoz, a másikat csak hívásokhoz használja?
Előre is köszönöm!
-
törölt tag
A battery widget eddig is volt es nem vettem eszre vagy 13.5.1-el jott.
iPhone 11-et hasznalok semmi mas Apple termeket. -
Giovan!
addikt
Na visszatettem az iOS13-at, nekem ez a béta még túl gyorsan merült. Ettől eltekintve minden rendben volt vele, végig stabilan futott. A widgetek száma kicsit kevesebb volt mint vártam (pl. az analóg óra widgetet nem is találtam meg, pedig a keynote-on mintha olyat is mutattak volna), de gondolom őszig még nőni fog a számuk. Siri viszont tényleg okosabb lett (meg tudja mondani pl. hogy mi a csirke latin neve ), és a PiP is egész vagány kis ujítás lesz.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Jaded
őstag
-
NemMo
őstag
válasz burgatshow #221457 üzenetére
Köszi a leírást, nagyon részletes.
-
törölt tag
Nekem egyre gyanúsabb, hogy cserélve volt az akku és nem épp a gyárira.
A 100% kondíció az egyik gyanú, falsot tud mutatni az rendben, de pontosan 100-at csak akkor ha nemrég akku lett beletéve. Az, hogy 1% után kapcsol le szintén új akkura ad okot, a gyári akkusak 4 évesen már 20-30%-nál kikapcsolnak.Az, hogy kínai másolat onnan gyanús, hogy ugyanazzal a használattal amivel a WP-ok kibírtak 5-7 napot, ennek 3-4 csak. Kevesebb a kapacitása az akkunak, mint ami eredetileg benne volt vagy rákamuzták, mint a 1000000W-os ledes zseblámpákra meg a 200000mAh power bankokra.
-
Edgar2621
őstag
Sziasztok!
Szervizbe kell vinnem a régi jó SE-m, de előtte szeretnék mindent lementeni róla. Mi a legjobb, leggyorsabb és legbiztonságosabb módja a PC-re/külső merevlemezre mentésnek? Esetleg ha van bármilyen program vagy applikació ami alkalmas erre a feladatra, akkor akár költenék is rá egy bizonyos határig.
Biztonsági mentés szerencsére van 2 naponta, de már egyébként is ildomos lenne rendezni az adatokat, sok-sok gigabyte-nyi mindenféle (főleg kep és videó) halmozódott már fel, úgyhogy az élet hozta ezt hogy foglalkozzak a témával.
Előre is köszönöm mindenkinek aki időt szán rám
XO: Gollami26
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Noxy
veterán
válasz radi8tor #221470 üzenetére
Ez csak abban az esetben működik ha nincs bekapcsolva az iCloud fotóknál az iPhone-tárhely optimalizálás. [kép] [kép]
Ha meg be van akkor meg az iCloud for Win-l (iCloud- fotók) tudja a Pc-re leszedni, meg felrakni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
buci30
addikt
válasz Gsx-rr #221462 üzenetére
Most reggel próbáltam pont:
24%-31%
11perc alattEz az arány mondjuk Okes is lenne teljesen.
De tegnap csinált olyat, nem pontosan emlékszem de asszem 40%-42% volt vagy 10 perc. 😂
Az, hogy 80% után lassulna azt elfogadom meg azt is, hogy nem olyan mint a kábeles töltés.
De azért 10-15 perc 2%-ra az erős 😂Akkor tuti vissza küldöm jövő héten 😒🤬
-
Edgar2621
őstag
-
hemaka
nagyúr
válasz buci30 #221481 üzenetére
Ezért kell előbb kérdezni pl. itt és nem humbuk teszteket olvasgatni. A qi töltő annak jó, aki irodába rádobja, amúgy csak telefonálgat vele és nem kell a tyúkbéllel kínlódni. Vagy otthon, ül a gép/tv előtt és dokkolós qi töltőd van, látod a kijelzőt, ránézel és el is tudod olvasni ki írt, érdemes-e megmozdulni, hogy válaszolj neki vagy semi. Nálad utóbbi verzió van, de ha gyorsan kell a power, akkor madzag, nem mindig érek rá én sem qi töltővel szarakodni.
Ja és felesleges a drága, nekem is valami kínai 1500 forintos vacak van 8plus óta hazsnálom, semmi baja.[ Szerkesztve ]
-
sethi
senior tag
válasz buci30 #221472 üzenetére
Most néztem az Ikeás 5W-os töltőm egy 12W-os Blitzwolf fejjel 10perc alatt 6%-ot rakott (86%-92%ra) az Xs-be. Az irodában egy szintén 5W-os Nillkin töltőm van egy 10W-os Ugreen fejjel és az is hasonlóan dolgozik. Nem csak szintentartáshoz elég. A kocsiban van egy Baseus qi töltő/tartó 3,1A-es szivargyújtóval és az is tölti navigálás, podcast hallgatás közben is. Nem lehet, hogy a megvásárolt cuccal van a baj?
-
sethi
senior tag
válasz MasterMark #221485 üzenetére
Én sem arról beszélek. Ahogy olvasom a kollégának kb ennyig tud a gyorstöltős alljzat+type c kábel és gyors qi pad mint másnál az alap
-
buci30
addikt
válasz hemaka #221482 üzenetére
Nekem is arra kéne, hogy az irodába rá dobom de így ha netán telefonálok fotozok stb aztán rá dobom akkor 2h míg vissza tölti 😂
A terméket innen rendeltem tehát csak nem gagyit kaptam.
sethi
No ha 10perc 6% az XS-be akkor esélyes a 11 pro max-nál ez ennyit tud mivel ebbe anyival nagyobb aksi van tehát arányába akkor igy jó lenne a matek része.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Edgar2621 #221478 üzenetére
Igazából szerintem ez a legegyszerűbb módja. Bekapcsolod a telefonon az icloud fotókönyvtárat, így mindent felszinkronizál a felhőbe. Ha windowsos géped van, akkor feltelepíted az icloud for windowst, és az pedig leszinkronizál mindent a pc-re.
Arra vigyázz, hogy ha szinkron után elkezdesz kézzel törölgetni a telefonról, akkor törli a felhőből is. -
buci30
addikt
válasz sethi #221484 üzenetére
No ha 10perc 6% az XS-be akkor esélyes a 11 pro max-nál ez ennyit tud mivel ebbe anyival nagyobb aksi van tehát arányába akkor igy jó lenne a % töltés idő arány matek része.
Mert:
XS : 2658 mAh
11 pro max: 3969 mAhiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Szerintetek egy 4S (9.3.6) -os szoftverrel mennyire működik mostanság? értem ezalatt, hogy megye még vele az itunes, az iclouddal kompatibilis-e és esetleg a Lokátor app az iPhone 11-el látni fogja-e?
A gyereknek gondolnék egy olyat, ami nem kár érte ha elveszik, eltörik és azért a 4S, mert ezzel a régi csatival van egy JBL dokkoló és akkor zenét is hallgathatna vele.-
-
kalanchoe
senior tag
Visszatettem a 13-at, mert meguntam a bugokat, inkább megvárom a publikus bétát és majd használom azt, hátha jobb lesz.
Ez volt az ilyen “mókolásom” iOS-en, a telefon közben egyszer bootloopot is kapott, de recovery módba téve sikerült helyrehozni. Annyi, hogy újra kellett húznom a rendszert, de legyen ez a legnagyobb gond. -
buci30
addikt
válasz sethi #221495 üzenetére
No akkor :
Amit linkeltem adapter azzal próbáltam a töltött és 10perc 1% tok nélkül tettem rá.
Aztán a MacBook pro adapterrel próbáltam a töltött tolni és úgy is 1%
A Blitz adapter tuti jó mert ha kábelen töltöm akkor gyors töltés megy.Szóval a töltő pad-nál van a bibi. Vagy rossz vagy ennyire gyenge és ennyit tud a 11 pro max -nak tolni.
-
D4rkm4n
őstag
Sziasztok!
Mikor lesz elérhető az új iOS a publikum számára? Rákerestem, de elég eltérő dátumokat adnak meg a cikkek.
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest