- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnSkilleD
senior tag
sziasztok
van egy 5s egy ősrégi 8.4 ios verzióval
fel kéne frissíteni a 12-esre, de azt írja hogy csak ituneson kereszül tudja
sajnos azonban annyira régi a a telón lévő ios hogy a win10 gép nem ismeri fel, hibát dob így ituneson se tudom frissíteni
valami megoldás?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
bnorci71
addikt
-
TechN7ne
nagyúr
válasz herdsman12 #220353 üzenetére
Nem tud belenyúlni ,sem sürgetni a dolgot az ügyfél szolgálatos ,viszont azt látja hogy elindult a folyamat ami jót jelent és biztosan helyre áll az egész ,csak nem 24 óra lesz.
Ez egy kora délutáni félórás beszélgetés volt velük ,eddig minden úgy tűnik ,hogy igazat mondott .
Am nem volt a srác bunkó ,elég normálisan eltudtam vele beszélgetni ,mindenre rá kérdeztem amire csak akartam.
Lényeg ,hogy várnom kell ,de mindenképp jelzem ha visszakaptam az apple id met végre...
Legyen ez egy tanulság mindenkinek ,különösen figyeljetek oda telefonszám változtatásnál ha esetleg megszüntetitek azt ,ne essetek bele az én helyzetembe.
iCloud ban való szám változtatást követően mindenképp asztali felületen egy újra be jelentekéssel ellenőrizzétek le azt ,mert az én esetemben nem volt ilyen ellenőrzés ,megváltoztattam az iCloud ban telefonon belül ,kitöröltem a régit számot ,még is beszopattak. -
sprX
tag
Madame et Monsieur !
Kérdéssel fordulnék hozzátok; miszerint:
- iPhone X, ill. 11 Pro között nagyon erős érdemi különbség érzékelhető-e ?
- Megéri-e váltani ?
- Érdemesebb-e Őszig várni, az új modellek érkezéséig, esetleges árcsökkenés szempontjából?
Válaszokat szívből köszi !
Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok!
Elolvasva az összefoglalót és a garancia-szavatosságról szóló részeket, a következő kérdésben kérnék megerősítést:
a kiszemelt egy iPhone SE 2020 64GB-os modell, de az árukeresőn az első értelmes bolt aminél nem remegek, hogy van-e 2 év gari vagy nincs, az ~170e forintért adja a készüléket.
Vodafone árul 128GB-os modellt, onnan a díjcsomag miatt 175e forintért tudnék kihozni készüléket.- jól gondolom, hogy nincs értelme 10e forint miatt szenvedni az árukeresőn a boltokkal?
- Vodafone-nál ha kihozom egy összegben a telefont de még tart a hűségidő, akkor függetlenítik a telefont, vagy zárolva marad? (DualSIM fontos lenne)
- egyéni vállalkozóként kihozva bukó a 2. év szavatossága? Vagy az még belemegy a "magánszemély" kategóriába?Válaszokat előre is köszönöm!
-
la_cc
addikt
Ez a Google Maps milyen trollkodás végett ilyen féloldalas fektetett pozícióban?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha esetleg biztosra akarsz menni akkor www.apple.hu oldalon 180k-ért van a 64GB-os.
Amúgy a Vodafone-nál nem független gyárilag? Mert ugye egy ideje csak független készülékeket árulhatnak a szolgáltatók. Legalábbis én a Telekom-nál alapból függetlenként kaptam meg az XS Max-om de anyám Galaxy A40-ét és bátyám A50-ét is.
Az 1 év Apple általi garancia és a Magyarországi szabályok miatti garancia lejárta utáni szavatosság viszont kérdéses egyéniként. Ugyanis az is vállalkozó ugye. De természetes személynek minősül. Így azt a szolgáltatónál kell megkérdezni biztos ami biztos alapon.
(#220363) Hatvan9:
Lehet hogy jobban járna ha eladja így és vesz egy felfrissített 5s-et.Emlékszem az én iPhone 5s-em mikor megkaptam iOS 7.1.2-vel futott és imádtam. Csak hát sajnos a szervizből az új készüléket már 8.1.3-al kaptam meg sajnos... Szidtam is érte a dolgokat... A világ legjobb párosítása volt az 5s iOS 7.1.2-vel.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
telefonmágus
senior tag
-
telefonmágus
senior tag
-
buci30
addikt
Ezt a "Nagy hatékonyságú HEIF/HEVC" kép és videó formátumot érdemes használni?
Ugy értem, hogy minden telefon es pc tudja kezelni már?
Vagy nagy különbség nincs a "leginkább kompatibilis" között?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
telefonmágus
senior tag
válasz #40993792 #220377 üzenetére
Ja bocs én ezzel foglalkozom
Én gyakorlati oldalról nézem nem elméleti oldalrólAnnyi hülye téves info van ezekkel kapcsolatban,röhögünk már csak,akik értünk hozzá
Kedvencem a SIM1be csak a szolgáltató kártyáját teheted,ezzel etetik az embereket
[ Szerkesztve ]
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
buci30
addikt
válasz galaxys80 #220379 üzenetére
Igen erre gondoltam.
Hogy nem mindenkinek van ios vagy osx.
Tehát ha küldök valakinek videót vagy képet aki win-t vagy droid-ot hasznal, akkor küldjek hozzá egy linket is hogy ezt a programot szed le ha érdekel a video vagy kép amit küldtem 👏🏻
Akkor így marad nekem is a kompatibilisiPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
telefonmágus
senior tag
válasz #40993792 #220381 üzenetére
Jóember ha körbenézel,hogy mivel foglalkozom,akkor rájössz,hogy telefonokkal
Amíg te csak elméletileg vágsz valamit,az édeskevés
Én telokat adok veszek cserélek garanciális ügyintézés stb.
Eléggé képben vagyok nagyon sok éve.
Nézz körbe,nem szégyen ha tanulsz valamit
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
telefonmágus
senior tag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz telefonmágus #220382 üzenetére
Szuper, ha új ismeretekkel gazdagítod a fórumot, de nem mindegy, hogy azt milyen stílusban teszed. Légy szíves legyél egy kicsit kevésbé lekezelő.
Egyébként a vodafone FB oldalán azt írják a kérdésekre, hogy van amelyik dual simes telefon legalább egyik foglalata függő, van amelyiké mindkettő független, az iphone-ok függők.
-
kchris78
veterán
nekem ugyanez lenne a kérdésem Xr / 11 Pro Max kérdésben.. Nagyon várnék őszig de a Pro Max -ot már 300 körül lehet halászni használtan... Nem is tudom eshet e ez még tovább.. Pedig még 1 éves sincs a modell.. Ilyen áreséshez a 12-es esetében még legalább 1 év kell szerintem. 11 Pro-k kijelzője nem rózsaszínesedik (volt ilyesmiről szó régebben).
-
telefonmágus
senior tag
válasz lugosi #220386 üzenetére
Rosszul írják,erre már kitértem az előbb is
Nincs olyan,hogy sim1 függő sim2 független
De valóban ezt kommunikálják tévesen,nyilván ennek van jó oldala is,hiszen több pénzt hoz a konyhára ha a tulaj így tudja rosszul,olcsóbban tudom megvenni tőle
Volt rá sokszor példa
-
sprX
tag
válasz -Ben- #220393 üzenetére
Nekem ugyanez volt az X esetében, előrendeléssel, majd 2 hónap várakozás után jött meg.
Én ha már XR-em lenne tuti kivárnék, hardware szempontból többet tud mint egy szimpla X, ergo tovább tart a támogatottság is ...
Újonnan, soha többet. Rosszabb befektetés mint egy Autó. Ráadásul lehet én leszek az, akit megköveznek, de nekem valamelyest tetszik ez a "szappanforma"Some days, I need House Music. And some days, I need more House Music ...
-
hitchins
őstag
válasz telefonmágus #220388 üzenetére
Gratulálok. Korrekt.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz -Ben- #220393 üzenetére
Ez a széria lesz a leggyengébb eladásokkal ,nem sokan kíváncsiak a korona alatt feszültségben ,válságban ,kapkodásban készült készülékekre ,nem beszélve a hatalmas rasszizmusról ami az egész világban zajlik ,Donald Trump nak sincs sok hátra ,kilövik mint egy ágyúgolyót.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz TechN7ne #220396 üzenetére
meglátjuk. szerintem nem teljesen lesz így, szerintem az amit a média tol kifele az ha igaz is semmiféleképpen sem reprezentatív, a mostani modelleket is viszik elég rendesen, pedig azt gondolná az ember hogy...
(lehet rasszizmus csak sajnos az a hatalmas baj hogy ha "eltűnik" akkor ez lesz helyette: dél afrika amit sokan akarnak az egy utópiás álom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs