-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Szomorúan konstatáltam, hogy a legutóbbi ios frissítés után már a Muzi app se játsza le a háttérben a youtube videókat.
Van olyan ami még működik? -
MODERÁTOR
válasz Downsampling #180500 üzenetére
a runtastic app 1490huf - és itt is szokott akciós lenni - az éves díjas premium membership platformfüggetlen
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
8
senior tag
AppleCare iPhone-hoz €69,99
iPhone X, 8 & 8 Plus, 7 & 7 Plus, 6s & 6s Plus, SE, 5s52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Downsampling
senior tag
válasz mukibuci #180502 üzenetére
Igazad van, én valamiért a próbaverziót töltöttem le (mondjuk azért nem tűnt fel, mivel WP-n ezer éve használom). Valóban a Pro 1490 forint, és Premium Membership az 14990/év.
Csak mivel ezt én még valamikor 2012-ben vásároltam (elég ócska is volt az első verziókban, de azóta nagyon szuper lett, és nem nagyon válnék meg tőle, mivel öt év alatt elég sok kilométert tettem bele), közel nem került ennyibe, akkoriban szerintem egytelen alkalmazásért sem kértek el a WP Áruházában 1000 forint feletti összeget.De amúgy nem is ez a fő probléma, mert legyen 1490 forint, és még az éves Member Ship tagság 14990 forintját is lesz@rnám, ha tudnék fizetni. De nem tudok, hiába van saját, nevemen lévő bankkártya.
Amúgy volt egy igen érdekes, majdnem egy órás beszélgetésem az Apple Care-rel. Ez tanulságos, ezért nem teszem off-ba (habár, talán sokknak már ismerős a helyzet, de én még ugye új vagyok):Tehát Apple Care hívása: nagyon kedves hölgy, aki az elején közölte, hogy bár ő nem tud segíteni a bankkártyás problémámban, de ezt majd egy kollégája biztosan egyszerűen megoldja, mivel ő pl. Angliában kezdte az Apple Care-ben munkáját, a mai napig angol bankkártyája van, de már helyileg Görögországban dolgozik, így a görög régiót használja az iPhone-ján. És nincs vele gondja. Erre én, hú, ez nagyszerű lenne, mert nekem a szlovák régióra megkaptam kapásból a német nyelvet és az Apple Store illetve az Apple Music is németül kommunikált velem, és német app-okat és zenéket akart rám sózni. Erre a hölgy: a német zenék nagyon jók ám, és elárulja, hogy melyek az ő személyes német kedvencei. Erre én: köszönöm, de maradnék az én saját zenei ízlésemnél (a németektől hányok, bocs) és német appokat sem szeretnék. Mondjuk még mindig jobb, mint a szlovák (ha a bankkártyám eredetét tekintjük, mivel Szlovákiában az eurós bankszámla valóban eurós, nem mint a magyar bankoknál, ahol ha beraksz az számládra 1000 eurót, az a forint függvényében napról napra változik, röhej), mert abból aztán egy kukkot sem értenék (míg németül legalább értek egy kicsit). Oké, kapcsol a technikai zsenihez:
Zsenikém bemutatkozik, majd gyorsan közli, hogy az Apple policy szerint csak olyan bankkártyát lehetséges regisztrálni fizetőeszköznek, amely országba regisztráltam az Apple ID-mat. Hurrá! Mi a megoldás? Vagy váltsak szolgáltatót (mert a Telenor pl. engedi, hogy a telefonszámlába építsék a vásárlásaim összegét) . Mondom, ez nem opció, nem véletlenül vagyok ott, ahol vagyok.
Akkor váltsak régiót. Mondom, ez sem opció, ezt már hölggyel kitárgyaltam.
Akkor használjam egy ismerősöm bankkártyáját. Aha, aztán havi szinten utalgassak neki, ami nyilván nekem tranzakciós díjakkal kicsit megemeli minden termékük árát. Tehát ez sem opció.
Akkor csináljak eg magyar bankszámlát, bankkártyát. Hurrá, ugyanott vagyunk, ahol az előbb, csak még rosszabbul járok, mivel mondjuk egy Runtastic Pro évi 1490 forintja, vagy az Apple Music havi 1490 forintja máris plusz havi kb 1000 forint számlavezetési díjba kerül, plusz egy MasterCard éves díja banktól függően évi 5000-10000 forintba.
Akkor ő nem tud segíteni. De még egy kicsit elbeszélgettünk, és elmondja, hogy mindez biztonsági okokból van. Miiii??? Az, hogy az én legális, nevemen lévő bankkártyámmal a világ legismertebb márkájánál nem tudok fizetni, de egy PayPal, Ebay, Amazon, de a kisebb webáruházak sem problémáztak ebből soha?
Az Apple az bankkártya kibocsátó országát hasonlítja össze az ID-mmal, ami nonszensz, mivel így ha lopok egy bankkártyát, vagy csak lelesem a szükséges adatokat, máris használhatom? Miért nem azt ellenőrzik, hogy a kártya kinek a nevén van? Ez kb egyenlő azzal hogy akkor vezethetek autót, ha van otthon asztalom, vagy szekrényem, nem pedig ahhoz, hogy van-e jogosítványom, vagyis JOGOSULT vagyok-e?
Hát igen, igazam van... Mellesleg a srác elmondta, hogy ő éppen Prágában dolgozik, de ugye magyar, s amúgy egy ír számról hívott vissza, vagyis neki is szembesülnie kellett ezzel az Apple banális ellentmondással. Erre az volt a válasza, ezért nem használ iPhone-t, hanem Samsungot (nyilván droiddal)... No comment... -
MODERÁTOR
válasz Downsampling #180505 üzenetére
wp-re 1640huf
egyébként ha írsz a váltásról a runtastic ügyfélszolinak, akkor adnak egy promókódot és iphone-on is tudod használni a pro változatát az app-nak.
-
bandigno
senior tag
válasz Downsampling #180505 üzenetére
esetleg feltöltöd ilyen ajándék kártyával az ID-det? hirtelen nem ugrik be mi is a neve...vagy az itthon nem is megy?
-
Downsampling
senior tag
válasz mukibuci #180506 üzenetére
Nem tudom, jelenleg mennyi WP-re, ezer éve vettem meg... nem is lényeg.
Kedves, hogy segíteni próbálsz, és jól is esik, hogy kis kezdő ájfonosnak segítenek. Csak az a baj, hogy ha a Runtastic problémám megoldódik, akkor sem jutottam előrébb semmiféle egyéb vásárlási kérdésben. Az csak egy megjegyzés volt, hogy itt drágábbak a cuccok, mint a WP Áruházban, de az is lehet, hog nem igaz. Sajnos ezt a dolgot én kevertem bele a fő problémába, ami a következő: nem tudok vásárolni sem az Apple Store-ban, sem az iTunes-ban, mert a munkáltatóm euróban adja a fizetésem, ezért Szlovákiában nyitottam egy bankszámlát. És bár lehet, hogy filléreskedésnek tűnik, de semmi szükségem egy plusz, pláne magyar bankszámlára. Amellett, hogy ezzel többlet díjakat generálok magamnak, még utalgatnom is kell, tehát az időmet is fecsérlem egy olyan dologra, amit mindenki más már 15-20 éve simán megoldott!
Lesz@rom (már elnézést), hogy mi mennyibe kerül, ha amúgy sem tudok vásárolni. És ha bele is megyek ebbe a "nyitok egy magyar bankszámlát" dologba, ezt akkor is csak 2-3 hónap múlva fogom tudni megtenni. Addig csáó Apple Store... !Rohadtul tetszik ez a telefon, lényegében folyamatosan meglep valami nagyon kellemes, tök jó dologgal! (talán WP után nem is nehéz). De ez a banális, apró kis szálkaszúrás jelenleg nekem egy tőrdöfés.
Beleszeretsz egy tök jó, csinos, kedves csajba, aztán kiderül valami, ami az egészet megmérgezi. Talán kevésbé fájna, ha az csaj nem lenne sem csinos, sem kedves - akkor nyilván nem is ismerkedünk meg (vagyis meg sem veszem). De miután kifizettem kb 300 ezer forintot, eléggé tud fájni ez a banális sz@rság... -
Downsampling
senior tag
válasz bandigno #180507 üzenetére
Egyébként látod, ez megint egy beugratós dolog az Apple részéről, mert igen, ott a lehetőség, hogy megadjam a Gift Card (vagy Bonus Card) számát a magyar régiós ID-mnál, de ha amúgy sem működik??? Amúgy ez is megfordult a fejemben, Németországban millió helyen, az első benzinkútnál tudnék ilyet venni de akkor ezek szerint jobb is, hogy ez most derült ki, s nem akkor, mikor elköltöttem rá 20-30-50 eurót...
-
MODERÁTOR
válasz Downsampling #180509 üzenetére
Downsampling@akarmi.hu emaillel csinálsz egy magyar fiókot, nem adsz hozzá bankkártyát
Downsampling@akarmi.sk emaillel csinálsz egy szlovákot és hozzáadod a kártyád.mindenki örül - de ezt már fentebb is írták
szerk:
tboldi: legyen[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
válasz mukibuci #180511 üzenetére
Igen, tudom. El is gondolkodtam rajta, és még nem vetettem el az ötletet. Csak ugye ez némi kényelmetlenséggel jár... Elég nekem az ismerkedés egyelőre, nem mindjárt Expert szintre akarok ugrani.
Amúgy szomorú, hogy a világ legprémiumabb telefongyártója, egy rakás pénz kifizetése után ilyen szarakodásra kényszeríti az embert...Köszi mindenkinek!
-
Rage47
veterán
válasz juuzer #180476 üzenetére
Nézd meg ezt
Nekem van Revolut kártyám és tervezem kipróbálni a biztosítást is, de nincs új készülékem...[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Downsampling #180513 üzenetére
Mondjuk az nehezen az Apple sara, hogy nincs abban az országban bankkártyád, ahol laksz/aminek a nyelvét beszéled és emiatt amelyik országhoz tartozó AppStore-ba szeretnél regisztrálni
Az hogy adott országhoz tartozó store csak adott országban kiállított bankkártyát fogad el egyáltalán nem Apple hülyeség, gyakorlatilag az összes online alkalmazásboltban így van (pl Xbox Live-on ugyanez a helyzet), cserébe semmi nem akadályoz meg benne, hogy regisztrálj magadnak több felhasználói fiókot különböző országokba, sőt, a legtöbb ország store-jában gift carddal is tudsz fizetni.
Értem én, hogy kellemetlenül érint téged ez a szituáció, de azért jó lenne tisztában lenni vele, hogy neked elég egyedi az eseted és nyilvánvaló okokból nem tud minden egyedi esetet lefedni egyik cég szabályzata sem.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
paci88
tag
válasz Ragnar95 #180497 üzenetére
“Magyarországon sajnos nem érhető el az AppleCare+ szolgáltatás, azonban külföldön vásárolt telefonokra vásárláskor aktiválhatjuk, amit később itthon is érvényesíthetünk. iPhone esetén érthető okokból felesleges beszélni a sima AppleCare-ről, ott már érdemes a pluszt választani.”
A cikkben is írják, hogy érvényesíthető itthon csak hivatalosan nem tudod megvenni, de van rá lehetőség természetesen mondjuk egy angol címmel
“Például ha az Apple.hu-n vásároltuk meg a telefonunkat, akkor nincs lehetőségünk biztosítani, és hivatalosan nem érhető el az AppleCare+ sem, az oldalon nem tudjuk kiválasztani vásárláskor. Lehetséges, hogy van olyan biztosító, ami bevizsgálás után biztosítja a készüléket, de ilyet mi nem ismerünk. Szóval ez egy patthelyzet.
Ilyenkor próbáljuk meg a fenti AppleCare+ aktiválást. Ha ez sikerül, onnantól nyert ügyünk van, mivel az AppleCare+-t már itthon is elfogadják a hivatalos Apple szervizek.”
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz markknight #180518 üzenetére
Mi az, ami nem érhető el magyar AppStore-ból Apple TV-re, de működik Magyarországról is VPN nélkül? Van Apple TV-m, de még nem találkoztam olyan appal, amihez US account kellett volna, bár nincs is sok app rajta.
Amúgy US gift card pont kapható.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
markknight
veterán
válasz Ragnar95 #180519 üzenetére
Például a HULU vagy egy raklapnyi olyan szolgáltatás ami idehaza nem érhető el. Ez nem az Apple hibája, csak ez éppen egy fő funkciója annak a ketyerének... Esetleg a netflix vérszegény és egyben szar kínálata idehaza. (kb fizetős film plus) Értelme csak annyi, hogy a kis egyetemisták, gimisek megtanuljanak angolul. Bár ez sem az Apple hibája... Vagy szeretnék sorozathoz részeket venni, kényelmesen, nem torrentezni.. Nem lehet. Illetve ha lehetne is, az is ilyen csövörből-vödörbe állapot, mivel az iTunes-ban megvásárolt filmjeim 30%-a kb eltűnt a könyvtáramból, csak úgy. Persze a vásárlást igazoló e-mailek már nincsenek meg, a report a problem apple oldal is csak az elmúlt 90 napot mutatja, szóval kitörölhettem vele a seggem a supportnál. Szóval ez az egész nem áll össze idehaza. De valóban, lehet venni US gift cardot, talán átnézek inkább arra, köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
Downsampling
senior tag
válasz Ragnar95 #180515 üzenetére
Nem értek egyet!
Amíg a WP Áruháznál ez nem volt gond, akkor itt miért?
Ha egy Amazon, egy PayPal, Ebay, egyéb webshopok a világ bármely tájáról nem problémáznak ezen, addig itt miért gond?Az Apple Care-ben azt mondták, ez bizonsági megoldás. Ezt nem nagyon tudom elfogadni, mivel az lenne a logikus, hogy a bankkártya igazolhatóan hozzám köthető, és ez nem azon múlik, hogy melyik országban állították ki. El nem tudom képzelni, ez az "országhoz" kötés miért ekkora probléma, és mire nyújt védelmet, megoldást.
Szerintem rohadtul nem egyedi a problémám, konkrétan mindkét Apple Care-es ügyfélszolgálatos is erre panaszkodott, az egyik kényszerűségből állított be angol régiót, mivel a bankkártyáját anno ott kapta, de Görögországban ebből már kellemetlensége van.
A másik, a srác ki merte mondani, hogy erre a hülyeségre ő azt találta ki, hogy nem iPhone-t használ, nincs Apple eszköze, hanem telefonálásra Samsungot használ. Kurvára semmi közöm nem volt ehhez, de elmondta, hogy igen tudnak róla, hogy ez sok embernek kellemetlen, ahogy neki is. Ő így oldotta meg.Köszönöm, őszintén köszönöm a segítséged, de kérlek, ha valami a világban már lényegében mindenhol működik, akkor ne írd azt, hogy ez az én egyedi problémám, mert mindenhol máshol is így van. Mert ez nem igaz. Tudod, én pont az a 47 éves ember vagyok, aki 10-12 éve lényegében minden vásárlásomat, intézni valómat az interneten oldom meg, és még sosem, egyetlen alkalommal nem futottam bele ilyen problémába. Na most elég havi 5-10 vásárlást így végeznem, az akkor is eddig minimum 12 ezer ilyen vásárlás, rossz esetben a fele. Vagyis 50-60 ezer! És ez sosem volt gond! (Utoljára 2003 és 2006 között volt magyar bankkártyám, a BB-nál) Most akkor egyedi ez az eset, vagy nem? Egyedi, abból a szempontból, hogy egy Apple nem tud ezen a korláton túllépni, amit az ügyfélszolgálatosok is elég határozottan kijelentettek, annak ellenére, hogy rögzített volt a beszélgetés.
De mivel én ezen a problémán már túl léptem (amit itt jeleztem is), kár ezen rugózni tovább. Majd megoldom vagy így, vagy úgy. Lenyeltem. Ennyi.
És tényleg köszönöm a segítséged, illetve a többiekét is!
(mellesleg a fél világ így éli az életét: nem abban az országban dolgozik, ahol él, és éppen ezért a munkáltatója országában van bankszámlája, mivel oda kapja a fizetését. Rengeteg német, francia dolgozik Luxemburgban, vagy franciák Németországban. Nem ez az Apple sara, hogy vannak ilyen emberek, nem is kevesen, hanem az, hogy erre nincsenek felkészülve. Ez már nem az a világ, ami 15-20 éve volt, mintha elszáguldott volna mellettük az idő, meg a technikai felójlődés, ami eléggé paradox, hogy ők a világ egyik vezető IT cége...)
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Hello!
iPhone SE ujjlenyomatolvasója elromlott. Javítható? Ha igen hogyan vagy mennyiért?
-
Downsampling
senior tag
Egy újabb kérdés:
Az iPhone8 lejátszik FLAC formátumú zenét, átkonvertálás nélkül (van róla papírja, és már magam is kipróbáltam). Arra viszont már rájöttem, hogy a jó kis iTunes nem képes ezt a formátumot kezelni, kivéve a saját, Apple formátumot és az MP3-at. Na most ha minden adott hozzá, hogy FLAC-ban hallgathassak zenét (nagy tárhely, a formátum kezelése), akkor az lehetséges, hogy a beépített zene-lejátszó nem hajlandó ilyen formátumot lejátszani? Letöltöttem már olyan zene-lejátszót, ami lejátsza a FLAC-et, és fel is tudom velük tölteni a telefonra. De ez tényleg csak így működik?
Ami még lényeges: hogy a bánatban lehet a WIN10 alatt rábírni az iTunes-t, hogy nem kell minden bekapcsolás után napokig szinkronizálnia a zenéket? Illetve ha ezt manuálisan minden esetben le is állítom, akkor is olyan rohadt lassú, és nem csak ő, a teljes gépem lelassítja, pedig alapvetően ez egy erős gép. Ha képszerkesztésre, videókészítésre elég erős (ez a fő feladata), akkor egy iTunes hogy tudja így megfektetni?
Köszi!
-
markknight
veterán
válasz Downsampling #180523 üzenetére
Igen. Vagy iTunes-szal a FLAC zenét átkonvertálod ALAC-ra, az az Apple High quality zenetípusa.
Pofon egyszerű az iTunes-os téma: Az Apple gagyi portokat ír windowsra. A iCloud for Windows kliens nem szinkronizál, befagy, eltűnnek adatok stb. Erről írtam is, hogy 5 fájlt 8 óra alatt nem volt képet feltölteni a helyére. Az iTunes meg csak valami webes wrap, de az is rohadt igénytelen és lassú. Mac-en egy fokkal jobb. Én azt tanácsolom, ha jót akarsz magadnak, kerüld az iTunes-t nagy ívben. A zenéid másold be egy app-ba, simán kábellel, ja, és lődd ki az automatikus szinkronizálás fícsört. Rádugod a telefont, megkeresed a telepített alkalmazásoknál azt ami lejátssza a zenéket, majd belehúzod őket. Ekkor szinkronizálás nélkül felmásolja azokat.
[ Szerkesztve ]
-
markknight
veterán
válasz markknight #180524 üzenetére
iTunes nem tud FLAC-ket konvertálni, más progit kell használnod bocsi
-
Downsampling
senior tag
válasz markknight #180524 üzenetére
Igen, én is ezt a megoldást találtam magamnak a zenék átöltésére.
Akkor ezek szerint az iTunes nem csak engem idegesít...tehát nem júzer error. Amit lehetett, kilőttem belőle. Leszarom, nem is tudok, de nem is akarok onnan zenét venni, de hallgatni sem.Igen, ismerem az ALAC formátumot, de mivel az itthoni médiajátszóm jobban kezeli a FLAC-et (OPPO és Dune), ezért minden zeném (ami nem korongon van), azt így tárolom NAS-on, illetve egy keveset laptopon, ha utazok, legyen mit hallgatni. Ezért is bökte a csőröm, hogy honnan bánatból szinkronizált le (vagy csak akart) az iTunes az iCloud-ba több mint 22 ezer!!! mp3-at??? Alig akad nálam MP3, mivel sehol sem hallgatom ezt a formátumot.
Szóval, az iTunes és az iPhone kedvéért nem fogok konvertálni ALAC-ba, lejátsza ő gyönyörűen a FLAC-ot is, csak akkor ezek szerint nem saját lejátszójával...Köszi szépen!
(több profi zeneprogram is van a gépemen, mivel a képek, videók mellett a zeneszerkesztés is a hobbim. Szóval, nem kell nekem az ITunes konvertálásra, illetve nem is akarok konvertálni, ha le tudja játszani a FLAC-et (márpedig le tudja, már hallgattam). Csak még azt nem értem, hogy ismerve egy rakás zeneszerkesztőt, zenelejátszót (amik akár külső, hordozható DAC-kal is együttműködnek - én is használok ilyet a laptophoz, ezerszer jobban szól a zene még fülesen is, de az asztali DAC-omra is rá szoktam kötni a laptopot, ha épp innen akarok zenét hallgatni). Szóval, ezek ismeretében hogy a bánatban tudott az Apple egy ilyen ócska akármit is kiadni? Ez valami nagyon tré... lefagy, belassul, semmit sem csinál (annak ellenére, hogy ő azt mondja, hogy sok ezer zenefájlt szinkronizál... a fenét...
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz gyuromoj #180516 üzenetére
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
markknight
veterán
válasz Downsampling #180527 üzenetére
Ezek ilyen sajátosságok, majd belejössz mit és hogy használj. Meg fogod benne találni az örömöd és rájössz majd, hogy nem olyan rossz dolog ám ez. Legalább kordában van tartva a user mit és hogy használjon, ne eszetlenül keverjen mindent. Amikor Androidra váltottam 2 hétig (kemény időszak) akkor folyamatosan azt éreztem, hogy a telefon tele van mocsokkal, rengeteg cuccal ami nem is érdekel, napjába hatszor sipákolt mindig valami baromság miatt, a filesystem maga volt a bolondokháza és még sorolhatnám.
-
Downsampling
senior tag
válasz markknight #180530 üzenetére
Köszönöm a bíztatást!
Igazából nincs itt nagy baj, kb úgy vagyok ezzel a telóval, mint a majom a farkával! Rohadtul örülök neki, és tényleg szinte tízpercenként villan be, hogy te atyaég, hogy tudtam szenvedni eddig a WP-nal! Nekem már rég ilyen kellett volna!
Ez a bankkártyás dolog kicsit bekavart, de talán azért is tudtam rajta könnyen túllépni (majd vagy így, vagy úgy megoldom a kérdést - amúgy az Apple Care-esek mondták, hogy elvileg dolgoznak a fejlesztők ezen a problémán, erre mondtam azt, hogy én szerintem előbb meg fogom ezt oldani, minthogy a fejlesztőik végeznének... ), mert alapvetően nagyon jó kis telefon ez, szó szerint imádom (nem mellesleg harmadik napja megy töltés nélkül! Ja, és azt is elárulták nekem, hogy a vezeték nélküli töltés működik a Samsung rendszerével is, de a WP-s (Nokiás) megoldással is. És tényleg! Három Nokia vezeték nélküli töltőm van, az egyik egyben függőlegesen tartja is a telót, és azzal is működik a töltés (talán egy picit lassabban tölt, de nem ez a lényeg).Most már szinte minden le van tiltva az iTunes-ban, csak arra használom, hogy a telefonomra letöltött FLAC-lejátszóba átmásoljak zenéket, épp ezt csinálja. Szóval ez a probléma is megoldva!
Tényleg köszi a segítségeteket, mindenkiét! Ha kicsit vehemensnek tűntem, az azért van, mert pár nap múlva melóznom kell, és addigra szeretném ezt a telót már úgy használni, hogy minden rendben menjen vele... De elnézést, ha nem volt megfelelő a hangnem. (Bár a bankkártyás kérdést én már rég elengedtem, amikor itt még ezen pörgött egy-két ember - de tudom, segítő szándékkal!)
Szóval, köszi![ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz dvdbackuper #180533 üzenetére
Mondjuk úgy hogy családon belüli telefon, media marktból lett véve. Szóval nem buherkészülék. Amúgy nem olvassa az ujjlenyomatot. Állítása szerint nem esett le, nem ázott be.
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
iPhone 6-ra jó a 7-es tokja? Sok helyen azt olvasom, hogy igen. Valakinek tapasztalat?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Coc@s
őstag
válasz dvdbackuper #180533 üzenetére
Hát nem tudom, én többek közt több szervíz tájékoztatójában is azt olvastam, hogy ha a Tuch részt cserélni kell, utána az már nem műkdik, mert az össze van rendelve az alaplappal.
Persze láttunk már karón varjút, hogy esetleg létezik valami "okos megoldás", de ha igen, akkor az valószínűleg nem garanciás szervízben.18 éve itt
-
Coc@s
őstag
válasz akos727 #180542 üzenetére
Ha az utángyártott kijelző megfelel, akkor lehet meglépném, legföljebb ha mégsem az a probléma, akkor az újat még mindig el lehet adni.
Ha az ujjlenyomat olvasó nem sérült, akkor átszerelve az új kijelzőbe működni fog.Nálam a feleségem SE-je esett autó gázolás áldozatául. (Kb. két hete írtam már)
Szervíz szerint a kijelzőn kívül mindkét kamerát cserélni kell, ők legalább is erre adtak ajánlatot (Kedvezményesen 38-ért).
Ott akkor annyiért nem kértük.Aztán gondolkodtam, megrendeltem a komplett kijelzőt, amin rajta az előlapi kamera, speaker, Home gomb, plusz rendeltem egy hátsó kamerát is.
A HOME gombot átrakom a régiből az újba.A kijelző tegnap jött meg, a kamera még nem ért ide, amint az is megjön szedem szét újra. (Azért én megpróbálom, hátha a hátsó kamera nem is rossz, bár azért sanszos.)
[ Szerkesztve ]
18 éve itt
-
azur
tag
Valamilyen módon nem lehet leellenőrizni, hogy a készülék gyári független vagy valamely szolgáltató által eladott készülék, már csak azért is mert már egy ideje független készülékeket adnak ki a szolgáltatók is viszont ettől még tiltható bármely ok miatt
-
dns86
tag
A nyilvános béták mennyire hasznàlhatók a mindennapokban?
Gondolkodom egy ideje hogy regelek egy profilt. Ha ez megvan és fent van a beta akkor továbbra is ha kijön a végleges akkor megkapom OTA?Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
tboldi
nagyúr
válasz dns86 #180547 üzenetére
A jelenlegi 11.3 beta 1-gyel nincs semmi különösebb probléma, de ez nem mindig van így. Sőt...
Ha Neked munkaeszköz a telefon, akkor (általánosan) nem ajánlanám.Az utolsó béta szokott lenni a végleges, vagyis a GM (Golden Master), amit 1-2 nap múlva kap meg mindenki. Szóval igen, azt is megkapod, csak egy picit előbb.
[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Munkahely-váltás miatt telefont cserélek, viszont lesz egy pár hét, amíg két telót kell használnom (sajnos a számot nem vihetem magammal).
Most egy i7-et használok (és egy iPad-et, amit szintén le kell adnom), ma pedig rendeltem egy i8 Plus-t, a héten be is üzemelem.
Kérdésem, hogy így ideiglenesen 3 eszköz lesz egy apple ID-n, okozhat ez bármilyen problémát, illetve kell-e valamire külön figyelni?
Köszönöm előre is!
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest