- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz vadászcsiga #14008 üzenetére
+ univerzita:
Köszi, Srácok!
Végül úgy döntöttem, még várok a frisssítéssel (szülők, sima Air), majd megkérdezlek benneteket egy hónap múlva.Nálam Air2-n a 10 óta beragad valami, az használat és a készenlét ideje megegyezik, nyomtam egy soft resetet, majd kiderül...
Ami még kikívankozik belőlem: az az érzésem, hogy az Air2 kevésbé strapabíró az elődjeihez képest. Másfél évesen már nem az igazi az akksija, kb. 10 órát bír. :/ Korábbi 2+ éves iPad2-k simán hozták még a 12-14 órákat.
-
sutyesz96
őstag
válasz vadászcsiga #14060 üzenetére
Kérdés hogy meddig.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
csab2
veterán
IPaden nektek jól látszódnak az értesítések és widgetek? IOS10. Nálam rosszul működik Mini 4-en. 😡
Vízszintes (landscape) módban rendben van, de álló módban teljesen szétcsúszik az egész.[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
bok92
addikt
A lightning kábel mindkét vége besárgult. Az elvileg csak kosz, vagy érdemes lecserélni... Másik kérdés, hogy gariban cserélik e?
-
gzbotii
nagyúr
Elgondolkoztam, hogy váltanek Mini 2-rol 4re, de a jelenlegi árak mellett több mint duplájába kerülne a 4, mind amennyiért elmenne a 2.
Talán majd jövőre, ha kint lesz a Mini 5When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
milszab
senior tag
válasz gzbotii #14068 üzenetére
Én egy ilyen váltást csináltam nem rég. Legfőképp a nagyobb tárhely miatt. AHsznált árakat elnézve majdnem annyiért osztogatták a 2-est mint a 4-est így inkább az mellett döntöttam. Érhezhetően gyorsabb, bár nem olyan látványosan mint az 1 és a 2 között volt. Meg tetszik hogy könnyebb és vékonyabb. De kár érte hogy más a méret így új tok kell hozzá. Szerintem ha használt árakat nézed ki lehet fogni jót. Én amik voltak eddig mind használt volt és semmi bajuk.
-
Ragnar95
félisten
Lehet, hogy oxidálódott valamennyire. Ha az ezen cikkben is említett fekete hatásra gondolsz tudom,hogy sárgulást írtál, de olyanra még nem láttam példát, csak az említett fekete korrózióra, azt megpróbálhatod letisztítani. Amíg tölt a kábel, nem hiszem, hogy cserélnék.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
aha.e
tag
Mini 4-re érdemes felraknom a 10-et? 9-essel is tökéletesen fut.
Eladó Asus Zenfone 2 551ML 4/32 Gb !!!!!
-
Treff
aktív tag
+1
Nekem az első volt a 6s-nél is, hogy kikapcsoltam azt az idióta kattogó lezáró hangot!
Mi a francnak az egyáltalán??? -
Auratech
őstag
A fiam iPad4-et frissített 10-re és jók a benyomásai. Elforgatáskor például a 9-cel ellentétben sima az animáció és a memóriából is több marad. Szóval nem kell kukáznia..
Auratech Field Recording
-
milszab
senior tag
Üdv. Ha valakit érdekel, most szedtem le egy jó kis zene lejátszót. Lehet létrehozni albumokat, van equalezer. Wifin lehet rá tolni midnent. Igaz sír egyfolytában hogy vegyem meg a pro változatot, de az sem vészes 3eur.
mp3 an flac music player - play unlimited (sárga ikon egy hangjeggyel)
-
Treff
aktív tag
válasz Csabee. #14081 üzenetére
naponta 30x kattog alsó hangon - hogy tud ez tetszeni?!
Max. az illetőnek fogalma sincs róla, hogy kikapcsolhatja a hangot - mert valljuk be őszintén, a telefon használók 2/3-ának f*ngja sincs a beállításokról és nem is buherálja/állítgatja azokat, csak szimplán használja a készülékét, ahogy megkapta, megvette!
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
2 ismerősöm is van akik bekapcsolva használják a lakathangokat és nem, azért , mert nem tudja hol kell kikapcsolni.
El kell fogadni, hogy van akinek mások az igényei, mint neked.
De egyébként sem értem, hogy miért zavar téged ez a lehetőség, mikor bármikor ki lehet kapcsolni.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz #05304832 #14089 üzenetére
Letöltöd a 9.3.5-ös ipsw-t, majd shiftet (OSX-en alt) nyomvatartva rákattintasz a restore gombra és betallózod a letöltött ipsw-t.
Viszont ha nem archiváltad az iOS9-es backupod, akkor buktad az adataidat, mert az iOS10-es backup nem megy vissza 9-re.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
univerzita
addikt
Üdvözletem. Olyan problémám van hogy mivel a 10-el megváltozott a iPad ( Air) feloldása és most a home gomb megnyomásával kell. De nálam gyakran többször is meg kell nyomni mire felold. Nálatok hogy működik? Van valami trükje?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz univerzita #14092 üzenetére
Nálam eddig elég két nyomás.
-
univerzita
addikt
válasz vadászcsiga #14094 üzenetére
Értem, majd akkor úgy fogom.
-
vadászcsiga
félisten
válasz univerzita #14095 üzenetére
A többször az mit jelent. Azt hittem tudod hogy kettő kell. Egy a felélesztéshez, másik meg a feloldáshoz.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #14093 üzenetére
Csak akkor, ha volt elég hely 2 backupnak és átnevezte a telefont. Különben simán felülírja a backupot. Vagy legalábbis 1 éve még így volt, azóta nincs helyem iCloud backupra
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest