- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Közben keresgetek, elvileg több video van arról, hogy ha bizonyos oldalról nyitsz meg valami játékot az appstorba felteszed 1 percig futtatod, majd restart akkor JB + Cydia is lesz. Na most kb a 4. játékot teszem fel, de semmi. Most ezzel a bal**sz húzásommal, hogy JB-t frissítettem itunsal így soha többet nemtudok downgradelni, és még pluszba az éppen aktuális hivatalos verziót sem tudom JB-zni? Jelenleg ugye a 9.3.4 van fent a legfrissebb...
-
Sakab
senior tag
válasz vadászcsiga #13702 üzenetére
Azaz?Bővebben? innentől soha többet nem tudok JB-zni és Cyndilát se tudok feltelepíteni késöbbi verziókkal se?
Persze, befoltozta...ideiglenesen...ez megy már jó ideje...idő kérdése és találnak másik rést amin elérik.
[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Valóban elég kevés a tudásom ios terén, legutóbbi ios renszerem egy Iphone 3ason volt kb 6 éve akkor ment, otthon voltam benne...de az még a 3. valahanyas időszak volt. Azóta meg csak android...idő hiányában meg sajnos nem volt lehetőségem jobban belemászni.
Cydia feltelepítéséhez szükgéses a JB?
-
nofi
addikt
válasz vadászcsiga #13704 üzenetére
Ha el is kezdték, akkor most nagy anyázás lehet
Xbox GT: nozsolt
-
zolikaDB
veterán
-
vadászcsiga
félisten
válasz silmatauki #13709 üzenetére
Hát az marha fontos
-
Sakab
senior tag
Valaki akki jobban tud nállam angolul röviden letudná írni, hogy mi ez a 9.3.4-9.3.5 beta JB. Halas lennék nagyon
http://m.taig9.com/beta2.1/
-
Noxy
veterán
válasz zolikaDB #13708 üzenetére
Pld: Magyar bill.. fix, SwipeSelection, iCleaner, Bloard, f.lux, CCSettings, Activator, Cylinder.
Fizetősek: AdBlocker, CameraTweak, iFle, iCaughtUPro.
Állandóan a háttérben meg nem pörget semmi. (Nem tudom hogy ezt honnan veszed.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretnék kérni.
Billentyűzetre lenne szükségem az iPad Air készülékemhez.
Egyelőre 2 fajta van amit néztem.
Az egyik a Zagg Slim Book, ami egy tokot is magába foglal.
Illetve,
Magic Keyboard. Ennél ugye nincsen tok. Most ha a tok részét nem vesszük, akkor minőségre, megbízhatóságra és kényelem szempontjából szerintetek melyik jobb választás?
Esetleg ha tudtok még ajánlani valamit azt megköszönöm. Egy feltétel van, hogy magyar legyen a kiosztása.
Köszönöm. -
BoC1ka
senior tag
Adott Ipad Air, Adott LG TV. Hogy tudom legegyszerűbben összekötni a két eszközt? Pl tudjak RR3 al játszani a TV-n? Miracast képes a TV.
YNWA
-
r3dsnake
nagyúr
válasz BoC1ka #13721 üzenetére
Azon kívül nem lehet. (Esetleg más AirPlay kompatibilis eszköz, de ezek többsége gagyi és nem annyival olcsóbb, hogy megérje azt választani.)
Mindenképp kell egy eszköz, a tévéd nem AirPlay kompatibilis, más protokollon keresztül pedig nem lehetséges a mirroring.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm!
"Állandóan a háttérben meg nem pörget semmi" Ezt félreértettük. Sohasem JB-eltem még. Ha root-olok meg custom recovery-t teszek egy Androidos telefonra, onnantól "bármit szabad", és amúgy is, de így még könnyebben felszaladhat olyasmi progi is, ami valami kártékony sz.r és pörgeti akár a procit is a háttérben. Ezért kérdeztem, h ugye ilyesmi nem következhet be iOS-es berkekben még JB után sem. -
nofi
addikt
Használ valaki itt stylust ipadhez? Régen volt már, hogy rajzoltam, de tervben van egy blog, amihez jó lenne bejegyzésenként egy-egy magyarázó ábrát gyártani. Nem kell profi cucc, de műszaki magyarázatnál jó ha a kívánt élek csatlakoznak, emiatt egy Adonit Jot Pron gondolkodom, ami árban elég baráti és egész pontosnak mondják.
Xbox GT: nozsolt
-
celf
őstag
sziasztok, nem találtam ipad beárazós topikot, csak egyéb harvert meg DAC+fül/fejhallgatósat.
Egy ipad 2 32gb mennyit ér nagyjbáól manapság? -
celf
őstag
válasz vadászcsiga #13728 üzenetére
igazából barátnő ipad air, nekem samsung tab s. gyakorlatilag a fiókban volt az elmúlt 1.5 évben kikapcsolva, szóval teljesen kihasználatlan. akkor már inkább csinálok egy kis pénzt belőle. vagy így sem éri meg?
-
celf
őstag
válasz vadászcsiga #13730 üzenetére
okés, köszi!
-
-
Auratech
őstag
A lighting-Hdmi átalakító tulajdonképpen egy arm procis miniszámítógép 255 mb rammal.
1600*900-as képet ad ki a lighting és azt skálázza fel fHD-re. Nem pixelpontos ezért és van késése is. szóval játszani nem ideális de azért nem lehetetlen vele. Nekem a legjobb képminőséget a 720p-s projektorra kötve, annak natív felbontását megcímezve adta 1280x720x60fps és avval a leggyorsabb is. 3 éve megvan..
Az újabb ios verziókkal javult a kimeneti minőség de nem natív fHd. Mozinál nem gond. szövegnél észrevehető.
Az Apple tv viszont jobb minőséget ad. Az filmek esetén fHd[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
törölt tag
A teszteket elnézve nem hiszem, hogy abban az árkategóriában számíthatsz a pontosabb rajzolásban!(sajnos!) A másik fő szempont szerintem, hogy a stylus használata közben ki lehessen zárni a tenyér érzékelését, vagyis, hogy rajzolás közben csak a tollat érzékelje és a tenyerünket ne. (elég nehéz úgy rajzolni, hogy közben a kezünk ne érjen hozzá!) Az Adonit Pixelnél úgy rajzolhatunk, hogy csak az érintő eszközt érzékeli a gép, persze ez bizonyos értelemben függ attól is, hogy az adott program támogatja-e ezt a funkciót!
-
ZS3NI
őstag
Tudnátok ajánlani magyar nyelvű ipad játékokat? Fater szívja a vérem, hogy tegyek fel valamit de ötletem sincs. Főleg kártyázni meg logikait játszani szeret. De bármi ötlet jöhet, lényeg hogy magyar legyen.
szerk: fizetős is lehet
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
-
sutyesz96
őstag
Visszaolvastam pár hsz-t de nem találtam hogy feldobtátok volna témába ezért bátorkodom feltenni a kérdésem..
A mostani 9.3.5 frissítés hozott valami újdonságot? Lehet bármi köze a majdani ios 10-hez?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #13747 üzenetére
Hármat.
http://szifon.com/2016/08/26/trident-es-pegasus-az-ios-malware-szent-gralja/''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest