Új hozzászólás Aktív témák
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz afterburner_ #15047 üzenetére
Nekem nem remeg, és elég csendes is. Eddig is remegett, vagy csak most kezdte el? Esetleg új szerzemény?
[ Szerkesztve ]
osu-no seishin
-
P00By
nagyúr
válasz Overlocker #15050 üzenetére
Köszi, szépen megy a 8600-as
-
afterburner_
őstag
válasz Töki bácsi #15051 üzenetére
jah hasznaltan vettem, de olyan mint amikor letörnek egy lapatot a ventiről és ráz az egész ház, remeg, meg a hőfokok is annyi mint ha gyarival hűtenem a prockót
1.2v-on idle 43-ról orthossal terhelve felugrik egyből 70-72-re szalé tuti a kupakommal van valami... meg a hutessel
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
Gaben01
őstag
válasz Des1gnR #15000 üzenetére
Nekem is van egy,pont a te DS3-adban.
Nálam 1,216V@3,7GHz prime stabil,a 4GHz-hez 1,3V-nál egy picit több kell neki,de én vízhűtés mellett se szívesen megyek 1,3V fölé,így tökéletes 3700-on is.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Eagl3
veterán
válasz afterburner_ #15053 üzenetére
VAgy csak rosszul tetted rá a hűtőt... pasztázd újra és nézd meg, h. rendesen a helyén van e mind a 4 talp, rendesen feszül e a lapra. Ezért is rázhatja a házat mert nem elég feszes...
-
afterburner_
őstag
hat az lesz mert így eleg morbid bar nekem masszivnak tunt, mivel egyik talpat sem tudtam visszahúzni. de megprobalom ujra felrakni majd ma...hátha, ha nem akkor sztem marad a polir , megnezem mennyire fekszik fel a procko kupakja a reztelpra lámpához tartva
-
-
subaruwrc
félisten
válasz Overlocker #15042 üzenetére
csinos....
milyen későn képes vagy tesztelni.... beteg -
afterburner_
őstag
válasz B-L-A-C-K #15063 üzenetére
nekem az abit aw9dmaxom csinalt oylat mar nem egyszer hogy ha nem veszem ki belőle az elemet soha többé nem kel életre, de az még be se kapcsol oylankor ha huzastól szétfagy... még a cmos clear sem segitett neki oylankor! sőt ha mindent kidobaltam akkor sem indult, csak ha elem ki aztan be
én meg megnezem ezt a nyavajas tx2-t mitől olyan a gépem mint egy centrifuga
[ Szerkesztve ]
-
afterburner_
őstag
válasz afterburner_ #15066 üzenetére
rezonancia meg mindig megvan de poliroztam a procin és a 74C helyett mostmar csak 66-67 a kupakom elegge homoru volt
-
afterburner_
őstag
amugy neztem... alapbol is raz, ha csak fogom a kezembe, mintha lenne egy 8-as a ventin
lehet megprobalom hogy rakok ra ket ventit hatha jobban hűt... de ahogy elnezem vannak jobb hűtők amik 10 fokkal lazabban jobban hűtenek mint ez, szal lehet cserelem
-
Overlocker
veterán
-
Brumi˘
addikt
válasz Overlocker #15072 üzenetére
Nem semmi. Nagyobb szorzoval is tud ilyet?
-
Macka
veterán
Te nem szarral guritasz!
-
wampa1
tag
Sziasztok!
Vmiért nem tudok hirdetést feladni, szóval kezdésnek berakom ide is a procit.
Amiről szó van: E8500 FPO: Q807A246
Ezzel az FPO-val 6ghz feletti eredményeket értek már el! [link]Amit nálam ment (Giga P35-DS3L lapban, noname 800as ramokkal):
4200mhz Super PI 1m
4200mhz Super PI 32mEfölött nem próbáltam TX2 miatt.
A proci 2 napos, 1 év garival. Ára 47e ft. Érdeklödni ha lehet priviben, üdv
-
Rusher
őstag
Szép 7-es szorzóval mekkora fesz kell a procinak? NB-t hűtötted?
wampa1 Miért 47K ez? Az én 8200-m akkor 55K
[ Szerkesztve ]
-
Zájec
veterán
szépnek szép ! de egy kicsit még mehetett volna a prájm ha ennyire kihangsúlyozod..
-
Laraxior
titán
válasz wampa1 #15076 üzenetére
mellesleg nem olyan nagy dolog hogy lefut a superPi...lehet indítasz egy prime-ot és már meg is halt... Nekem is lefutott a sPi 4Ghzen quaddal...prime:egyből restart
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
wampa1
tag
válasz hossszú #15078 üzenetére
Szted LP UT-ben az enyém mennyit menne? Meg 1.49V-al? Ülj le egyes
Többi okostojásnak: Nem keveset üzleteltem már itt, fel tudok adni egy sz*ros hirdetést. De most laptop-ról vagyok és vmiért nem ment. Ezért mivel gondoltam (tévesen) hogy ebben a topicban normális emberek társalognak és ez a Wolfdale topic, ide is beraktam az eredményeket a prociról. De látom nincs jobb dolgotok mint másokat b***tatni. Gratulálok
mod: Gianni-nál 46.500 a proci ujonnan szoval 2 naposan ilyen tuningeredménnyel tök reális az ára. Ami valamelyest alkuképes persze. Erről ennyit, viszlát
[ Szerkesztve ]
-
Hurkaleves
őstag
válasz wampa1 #15088 üzenetére
Lehet, h Gianni-nál annyi (gondolom azok még az árleszállítás előtt érkezett darabok, majd nála is lentebb fog az menni), de attól még: már több mint 10 helyen meg tudod venni egy tizessel olcsóbban sztem legalább egy hete, szal gz!
Btw, ha meg új ár felett akarod adni, mivel "kitesztelt", akkor javaslom ne spi képeket tegyél fel, hanem primestabil screeneket.
mod: pláne, ahogy előttem már említették, sztem minden 2. e8500 tudja ezeket az órajel/fesz beállításokat spi1m-re.
[ Szerkesztve ]
-
serito
senior tag
Hali!
Egy E8200-assal próbálok @4Ghz fölé menni egy gigaX38-as lappal.
8x500 1.35v minden teszt lefut de ettől feljebb nem tudom emelni.
Biosban a CPU szorzó alatt van egy lehetőség ahol +0.5-ös szorzót tudok állítani.
A gond csak az, hogy ezt hiába állítom be nem szoroz vele a lap.
Ennek mi lehet az oka?THX
-
Motaba78
addikt
sziasztok
érdeklődni szeretnék, hogy lenne egy e8400 cpu amin az fpo : q818a132
csomagolás ideje 20080620
a cpun slapl malay felirat is található
ebből mit lehet kideriteni ?
egy e6400ast nyugdíjazna egy p5b dlx alaplapban 1226 biossalnekem az fpo nem mond semmit, megköszönném ha elmondanátok mit is jelent.
valamint a dobozra az is rá van irva, hogy 1,25 V max
a cpun kivül a többi adat az adatlapomnál található, jó kis konfig lenne ezzel a cpuval ?előre is köszönöm.
-
csimav
őstag
XP-120 as hűtővel mennyire lehet húzni az E8400 at
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
sz.j
nagyúr
válasz serito #15091 üzenetére
"... Biosban a CPU szorzó alatt van egy lehetőség ahol +0.5-ös szorzót tudok állítani.
A gond csak az, hogy ezt hiába állítom be nem szoroz vele a lap.
Ennek mi lehet az oka?"Nagyon egyszerű ok.
A 8200-es procinak max. 8 a szorzója, tehát 8,5-et nem tudsz beállítani, csak lefelé (7,5: 6,5)Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
afterburner_
őstag
srácok tud valaki jó léghűtés összehasonlitó oldalt? vagy a hyper 212 nél nem igazan van jobb?
-
Rusher
őstag
válasz afterburner_ #15097 üzenetére
-
sz.j
nagyúr
válasz afterburner_ #15097 üzenetére
Itt is érdemes körülnézni.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
MmDorian
őstag
Háj !
Hány RPM-nek kéne lennie a gyári ventinek egy E8500on ?
Kösz a választ előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest