Új hozzászólás Aktív témák
-
Sdi
addikt
-
-
Telefunen
őstag
A P35C (tehát a kombó lap) tudja érdekesen adni a ramfeszt. Könnyen lehet hogy tényleg +0,5V-al kapja meg a 2,1V-ot
15515: Revízió függő, neked szerencséd van, a te revíziódat nem érinti -nézz vissza a P35-ös GB lapok archívumában ha nem hiszed (pl. Gorneck lapja sem adta rosszul a feszt, de egy csomó másnak viszont igen)
[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz Vasinger! #15516 üzenetére
Wolf-oknál az Orthos felejtős, Prime-t használj. (innen szedd le)
Orthos lehet hogy a hibátlanra is hibár ír ki -
Achill3uS
nagyúr
válasz subaruwrc #15459 üzenetére
kérdezd meg Tim-et hány procija van a polcon, és érdekli-e ha meghal vmelyik
de ha akarod lehetsz kisérleti bárány, használd 1 hétig ilyen feszeken"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
reset
senior tag
válasz csabi011 #15480 üzenetére
Próbáld ki mondjuk először 3.6 GHz-en az alábbi beállításokkal:
1. 9 x 400 MHz
2. 8 x 450 MHzA RAM-oknak az első esetben adj 1.85-öt, a második modban pedig 1.9 V-ot!
CPU-nak sztem mindkét változatnál bőven elég olyan 1.275 - 1.3 V.Futtass egy 3D Mark06-ot mindkét beállítással, és látni fogod a különbségeket.
Nem tudom, milyen deszkád van - az északi hídnak tolhatsz még egy kevés kakaót... -
ADAM1337
nagyúr
e8400 9*450 1.28v
Probálok 9*500at is majdcpu-z valid csak nekem nem jó ma ?
[ Szerkesztve ]
-
jugeen
addikt
válasz subaruwrc #15459 üzenetére
te most viccelsz hogy egy szövegkörnyezetből kiragadsz pár sort, és azzal kezded itt bátorítani a népet, hogy nyugodtan küldjék a magas VTT-t? gratulálok! csak csendben jegyzem meg, hogy Tim csapattársai között is van ember, akinek halt már el CPU-ja magas VTT miatt....
-
Zájec
veterán
válasz jugeen #15527 üzenetére
te viccelsz, paráztatod a népet...
nem csak pár sort ragadott ki, leirta az infot amit mások tapasztaltak...arra van valami magyarázatod hogy a VTT, CPU termination fesz miért viselkedik másképpen különbözö tipusu alaplapokban? én erre várnék valami magyarázatot..
amit felhoztál példát az nem bizonyitot hogy attól halt meg...
-
JColee
őstag
max hány fokosra szabad engedni az e8400at?
most 3,6 on megy prime alatt eddig a max 67/62
a CPU borda kézre sokkal hűvösebb mint a p5q északi hídja -
ADAM1337
nagyúr
p5k3 deluxe wifi ap-ról valakinek van wolfis tapasztalata ?
tuningról tapasztalat valid stabilítás persze.
Csak mert 8áramellátó fázis stb nagyon gondolkodok rajta.
meg persze ddr3[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
válasz Hurkaleves #15523 üzenetére
csabi011-nek mindegy...nemigen olvassa el a kérdésére adott válaszokat....
[ Szerkesztve ]
-
SpZ
senior tag
hali
van1 kis gondom
E7200 -m van Gigabyte P35-DS3 2.1 van hozzá alap bios-al F2 -vel
Cpuz azt mutatja hogy ugrál a fesz és az órajel is elég keményen, 1.2v-1.5v között és 2 ugrás között bekad a gép 1 pillanatra lefagy 1sec-re. Ez mi miatt van? Biosom régi elvileg F13 való a wolfdale-ekhez. Vagy az fsb van rosszul? -
jugeen
addikt
tudod mit! használjatok magas VTT-t. én tojok rá, hogy ki mire hivatkozva mondja az igét. látom te is rang alapján ismered el valakinkek a szakértelmét. ha ennyire érdekel, hogy miért más a VTT különböző alaplapoknál, akkor kérdezd meg subaru-t, biztos megmondja ebben a témában is mi az igazság, majd utána olvas egy kicsit XS-en
-
sz.j
nagyúr
Vcore = 1,104V-os prime.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
wampa1
tag
Hali
E8500 alá tuningra melyik a legjobb lap Asus és Gigabyte közül olyan 35k-ig? Amit nézegettem: Giga EP45-DS4, Asus P5Q Deluxe. De X38-X48 is szóba jöhet.
Elöre is kösz a segitséget
-
tom_tol
addikt
-
Vasinger!
nagyúr
A f@szom kivan evvel a q**a Procival. Egésznap a BIOS-ba turkálok, mindenféle beáll. kipróbáltam már szinte. Nekem, itt ebben a topikba azt írtátok, meglesz a 4.0 GHz, ilyen ramokkal! Ebből most a 3.8, mondjuk stabil...
Szép dolog másokat behülyíteni. -
sz.j
nagyúr
válasz tom_tol #15543 üzenetére
Ezek szerint mégis csak praktikusabb/jobb tuningra a maximus?!
Még akkor is ha csak ua.-t a frekit tudja mint a giga, de kisebb feszekkel ....Más.
A tegnap belinkelt 4,8G-s eredményt a régi prociddal érted el?[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Eagl3
veterán
válasz Vasinger! #15544 üzenetére
Miért nem vagy képes elfogadni, h. ennyit megy a procid? Ha ennyire zavar add el, vegyél helyette másikat, lehet az majd jobban megy. Amúgy telljesen mindegy mert bőven elég arra még alapon is a procid amire te használod. Feltételezem nem konvertálsz a nap 24 órájában...
Még jó, hogy nem baszod le a másikat amiért segíteni próbál neked.
-
subaruwrc
félisten
válasz jugeen #15527 üzenetére
innentől mindenki eldönti minek hisz. ezekszerint jól végigolvastad az egész hsz-t és nem csak azért válaszolsz rá hogy belémköthess. nem tudom melyik részéből vetted hogy én bátorítom a népet. ha ez jött le akkor szerintem nem én vagyok fogalomzavarba.
rang alapján ez jó poén.
Achill3uS akár még az is előfordulhat. garancia van a világon. egyébként nem akarom bizonyítani az igazamat mert teljesen felesleges. mindenki saját felelősségére tuningol. mivel nem bátorítottam senkit rá nem vállalok felelősséget... de nyugodtan lehet kötöszködni válaszolok szívesen. -
Rusher
őstag
válasz Vasinger! #15544 üzenetére
Az hogy ki mit mond az egy dolog és az is, hogy a Te hardvereid hogy viselkednek és hogy bánsz velük....a tuning nem szabvány szerint működik....én még pl. egy olyan 8400-et nem láttam ami ne ment volna 4Ghz-et vagy így vagy úgy.....Két dolog(Marsellus ): 1: valamit nem csinálsz jól.(usererror) 2: a Te procid a 100-ból az az egy ami nem megy 4Ghz-et...sztem inkább az előző....próbálj a lapod topikjában érdeklődni, mert másnak is van 8xxx procija P35-ös Gigabyte-ban és általában szokott menni ahelyett, hogy itt hőzöngsz másoknak mikor segíteni próbálnak.....amúgy meg sztem az MCH fesz körül próbálkozz lehet a +0.1 kevés neki...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest