Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
A legnagyobb problémát nem is a TX2 okozza, hanem ennek a procinak a tokozása.
Ha finoman fogalmazok akkor is csak annyit tudok mondani, hogy "borzalmasan" rossz!!!
Előzőekben nem véletlenűl írtam azt, hogy olyan mint egy "hullámvasút".(Az E8200-es procim tokozása szinte telsejes sík)
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
válasz Rusher #14200 üzenetére
"... amúgy 4Ghz-en mennyivel prime stabil?"
Még nem néztem, mert a nagyon magas hő miatt abbahagytam, gondoltam biztos ami biztos megkérdezem, hogy jól tudom-e, hogy kb. 70-73°-ig ajánlott elmenni!?!
De még senki nem válaszolt!
Szerinted?Dr Én
Bocsi, ezekszerint pontatlan voltam
Nem hiszem, hogy a többi 8400-es is ilyen, szerintem nem, de én kifogtam.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
janos80
senior tag
azert én kivancsi lennek,hogy valami valodi homeros dologgal megmerve mennyit mutatna. szerintem kozel sincs annyi,mint amit szoftveresen mérunk. kár parazni.
udv
Janos -
sz.j
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni egy procit, a 4850-emhez. Most a E8400 felé kacsintok, megéri venni? Meddig lehetne húzni stock hűtővel? Kihajtaná a karit?
A válaszokat előre is -
törölt tag
válasz Vasinger! #14222 üzenetére
Egy E8400 annyin azért jobb, mert fejlettebb gyártástech, kevesebb feszt igényel. (Ennek előnyeit nem sorolom, mert logikus. ) Aztán jóval több az L2 Cache (1MB vs 6MB), aztán fejlettebb utasításkészletek, amik hozhatnak gyorsulást. (Ez utóbbi nem olyan jelentős, de van eset ahol érezhető a különbség.) Gyár hűtést alapórajlere méretezték, tuningot én személy szerint nem erőltetném azzal a hűtővel. CM Hyper TX2 már elég ahhoz.
-
Rusher
őstag
Nálam nem volt és most sincs...egyedül csak az volt, hogy amikor kijött a CT 0.99 akkor a VID mást mutatott...az megint egy másik érdekes ha default indul az alaplap akkor Auto-n a CPU VID szerinti feszt kapja...na ez nekem kevesebb mint amit a CT mutat VID-et...
Nekem normálisan működik minden.....CPU-Z is és korábban is ezzel nem volt gond....itt van egy friss kép minimál beállításokkal ugyanaz minden mint fél évvel ezelőttMacka 3.2Ghz-en kihajt már teljesen jól egy csúcskategóriás vga-t sztem...
[ Szerkesztve ]
-
sz.j
nagyúr
válasz Tibiajax #14225 üzenetére
Ne bántsd, mert igaz, hogy szerencse is kell hozzá (nem is kicsi), de ez már létező valóság:
VID= 1,1500V
4050MHz, Vcore 1,152V[ Szerkesztve ]
-
mumin007
tag
Jó annak akinek mind a két magja egyforma hőmérsékletű. Nálam a kettő között 10 fok az eltérés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 2042
- SSD kibeszélő
- Digitális Állampolgárság Program
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem