- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roba
tag
Hy!
A core2duo procik szorzóállítási lehetősége proci vagy alaplap függő?
Köszi.
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
SpZ
senior tag
szereztem ingyen 1 E4400 alap hűtőt, sztetek megéri rátenni az E7200 -am ra?
jobban hűt mint az alap? esetleg húzásra is alkalmas lenne? -
Roba
tag
A proci szorzóállítási lehetőségét a sorozatszáma jelzi-e, vagy az összes 8000-es szériánál ez alapból adott?
Zsoltárok Könyve 82/6: "Én mondottam : Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan:" "És formálta vala az Úr Isten az embert a földnek porából, és lehellett vala az ő orrába életnek lehelletét"- A halhatatlan lelkének egy darabját neked adta, csak a fizikai test mulandó, a szellemed örök.
-
ADAM1337
nagyúr
Új eredményen e8400el bios 1.3v valós 1.296 cpuz
-
reset
senior tag
Hali!
Na beraktam a 8400-ast a 6750-es helyére. A BIOS-ban mindent beállítottam az új CPU-nak megfelelően...megy is szépen, ám bootolásnal figyelmeztet: "frissítenem kéne a BIOS-t" és csak F1 bill. után indul el a Win.
BIOS-ban, eszközkezelőben, PC-Wizard tesztprogiban....mindenhol látja az új CPU-t, mégis kéri indításnál a BIOS-frissítést / amit még soha nem csináltam és nem is szeretnék...
Mit tegyek? Csináljak egy BIOS-resetet és újból állítsak be mindent?...(Hardverek és egyéb az adataimnál...) -
Zoli1983
tag
Hello! Beléptem végre én is a táborba egy E8500-al! Régen láttam itt egy tuning toplistát, valaki meg tudná adni a linket? Már keresem, de még "csak" a 15400-ik hsz-nél járok, visszafelé!
-
szacsee
nagyúr
válasz Zoli1983 #15715 üzenetére
Milyen FPO-jú a procid? Q814A746 sok helyen van és mennek elég jól..
Maradj a 32 bitesnél, 64 bit gémeknél lassít valamit és csak 4gb felett ajánlott. Sok progi nem kompatibilis vele..de már nem olyan vészes a helyzet.
reset: Cmos resetet csinálj szerintem, ha még mindig rinyál, akkor bezony kell frissítened.
Ha stabil az oprendszer, akkor win alól is nyomhatsz biosfrisst asusnak az Update nevü progijával.[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
válasz szacsee #15723 üzenetére
Nem segített a Clr CMOS sem....Akkor marad a BIOS frissítés. "Stabil az op rendszerem..." - de a Win. alóli BIOS-frissítést nemigen szokták javallani....floppy sincs a gépemben, pendrive-om van...talán arról lehetne...Ja 0401 a BIOS V. Átugorhatom a köztes változatokat, és frissíthetem a legújabbra / az enyém 2007. júniusi...
[ Szerkesztve ]
-
Rusher
őstag
válasz subaruwrc #15725 üzenetére
Persze, hogy még nincs meg...aztán lehet nem is lesz...de pont azért mondtam, hogy "mindenkinek"...nekem is...szóval csak úgy mondtam naa, hogy az a cél és kész.... De lehet 700 is
Melyik prime stabil beállításod? VTT?mod.: közben volt egy új winrar eredményem
[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
SIKERÜLT!
A 8400-as megkívánta a BIOS-frissítést, amit az Asus EZ Flash 2 progival meg is tettem.
Úgy tűnik minden ok' ...Iszom egy sört és nyomulok egy szolid tuningnak. Kezdetben 3.6 GHz, aztán 4.0 GHz....Ennyi nekem ölég is lesz...A CPU-t egy Gl. tech Igloo 5610 Silenttel hűtöm - íme egy kép a kutyaház belsejéből...[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Egyszerűen ez a rohadt prime, mindíg bedöglik! De mindíg csak a 2. ablak vöröslik be! Ez jelent vmit? Ott a ram teszt megy? Vagy a 2. mag? (In-Place-Large FFT teszt megy mindíg!) Kép
Pls help!
-
szacsee
nagyúr
válasz Vasinger! #15732 üzenetére
Főbb paramétereket megoszthatnád, hogy biosban mi hova van állítva...mi mekkora feszt kap, gtl, fsb/dram stb..2. kép a 2-es magot jelzi.
Más: Izé 1,1V VTT@526x8 in Progress giga P45-ben. Ez gyónak számít amúgy?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz szacsee #15733 üzenetére
Infó:
Szorzó=9
FSB=428
Cpu Frequency= 3.85 GHz (x9)
Memory multiplier=2 (856MHz)
memória időzítés=5-5-5-18
DDR2 overvoltage control=+0,5V
FSB OverVoltage Control=0.1
(G)MCH overvoltage control=+0,1V
CPU voltage control= CPU-z 2.80 V mutat!Mod.: Igen, elég jónak számít . Hőmérsélet és a teljesítmény is! De sztem annyi elég is lesz egyébként 1.3 volt, nem 1.1! Vagy mást jelölsz
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Jó estét mindenkinek
Az lenne a problémám h szeretném húzni a gépet kicsit és most itt tartok és nem hajlandó elfogadniCPU Clck Ratio = 8x
CPU freki= 3.2Ghz (400x8)
CPU Host Control= enabled
CPU Host freki= 400
PCI freki = auto
Performance Enhance = standard
System Memo multi = 2.0
Memo freki 800
memo idözités
4-4-4-12
System voltage =auto>>>ha itt más a felállás konkrétan ez :
DDR2 overvoltage control=+0,2V
FSB OverVoltage Control=0.1
(G)MCH overvoltage control=+0,1Vakkor se megy
igazábola cél 1000mhzes cl4 ezekkel a szépségekkel de vhogy egyszerüen az fsb nem változik hiába állítom 400ra reboot és marad 333 a biosba pedig 400 on van:S[ Szerkesztve ]
-
hossszú
őstag
Az első Prime stabil eredményem 3800MHz 1,2V
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Vasinger!
nagyúr
Nah, kipróbáltam az 1.35 Voltot. Nem stabil 4.0-GHzen! Marad a 3.8... Ez van Sprite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest