Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz Oliverda #27251 üzenetére

    "Kognitív disszonancia?"- nem, egyszerűen minek dolgozzak helyetted? Nekem volt/van mindkét csomag, tudom mi mennyibe kerül, mi éri meg nekem. Neked mások a preferenciáid, ezért hiába írom, hogy évi 17.800Ft-tal olcsóbb a KH-nál tartani 5M Ft-ot, ha neked nem kell az értékpapír számlájuk. De ha nem érted, attól én még jól alszok ;)

    #27260RR-13
    "Inkább úgy fogalmaznék, hogy a KH jobban megéri Neked."- persze, erről pofázok, csak nem mindenkinek megy át :C

    "a KH Bank a második vagy harmadik legdrágább bank"- ez így azért hülyeség, mert te sem veszed figyelembe, hogy azt, hogy mi a drága/olcsó egyéni szempontok döntik el. Sokra megyek azzal, hogy az UC a legolcsóbb bank(csak mondtam vmit) ha az én szokásaimmal a legdrágábbra jön ki.

    "Attól is drágább a KH, hogy az UniCredit, és Raiff, és a CIB, stb. banktól "nagyobb bank" létére a Tr, díjat nem tudja "elengedni" a 20 ezres utalások felett, a felsorolt bankok pedig elengedik a bizonyos csomagjaikban azt is."
    Mit érdekel engem, mennyi az utalás ktg-e, ha kb. 10 éve nem utaltam HUF számláról 20eFt-nál többet, 20e alatt is csak tavaly 1x.
    De úgy is nézhetem, hogy spórolok a Gold 2.0-hoz képest évi 17800Ft-ot, ebből "kijön" 1db korlátlan utalás és még utalgathatok 2.500.000Ft-ot 20.000Ft-nál nagyobb tételekben (20e alatt itt is ingyenes)

    Na, további jó szórakozást :)

    [ Szerkesztve ]

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák