- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lehet az ügyintéző csaj, akkor még nem dolgozott ott... (tudom, nem mentség). ilyent bárhol ki lehet fogni. Nekem is volt hasonló élményem az egyik bankban, két fiókja is van, azóta a másikba megyek, ha tehetem... pedig előtte egy cuki csaj volt ott...
Ha akarsz tegyetek panaszt, utána néznek, vagy kivizsgálják.Nekem telefonos társaságokkal volt gondom, ott a főnök volt bunkó, partner fiók. ügyfélszolgálatnál jelezve, viszont megoldódott, pozitívan zárult...
Számla megszüntetésnél mindegyik cég - ha jó ügyfél vagy szeretne marasztalni. Nekem nincs bajom velük. Ha lett volna már írtam volna.
Én magam részéről találtam racionális érvet, ez lett a főszámlám is. És olcsóbban is kijön mint a régi, pedig az sem volt rossz korábban
[ Szerkesztve ]
-
RR-13
őstag
válasz #01110937 #27851 üzenetére
Szerintem ott dolgozott, mert nem nézett ki laikusnak... bementem és megnéztem, egy lekezelő b***** nő..., nem is merem itt leírni, hogy mit szólt be a rokonomnak...
Mielőtt bementem, a saját fülemmel hallottam telefonban, hogy utasítgatja az ügyintéző a rokonom, aki egyébként hölgy.Egyébként a h. szőke hajú nő 10 ezer visszafizetését hajtogatta, és ha így tudta, hogy tavaly 10 ezret adtak májusban, akkor bizony ott dolgozott már..., csak épp "lusta" volt megnézni "véletlen", hogy akkor mi volt a szabály a visszafizetésre, pedig 5x mondta el neki a rokon, hogy tavaly 3 hónap volt
-
addikt
válasz Oliverda #27850 üzenetére
tudsz ajánlani olyat, ahol ingyenes a számlavezetés, ingyenes, vagy filléres a tranzakciók díja, van 8% felett kamatozó pár havi betét (ma), ingyenes (és van) a push notification a pénzmozgásokról ÉS mindez határozatlan ideig? nyilván a betéti kamatok változhatnak, de a lényeg, hogy ne 2-3 évig elérhető számlacsomag legyen.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
válasz bigdady #27854 üzenetére
mondjuk MOL kútból van többszáz az országban és kvázi franchise jelleggel működnek azt hiszem. A gránitnál nem lenne akkora effort, hogy a 2 szem fiókba megválogassák az ügyintézőket. (A lechner-ben pozitív tapasztalatom volt ezzel, de csak befizettem, az gondolom nem fáj nekik.)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Oliverda
félisten
A Gránit biztosítja, hogy sosem fogja megváltoztatni az ügyfél szempontjából negatívan a kondíciókat?
Több szolgáltatást kombinálva minden szempontból jobb konstrukciót lehet összerakni, de mindenki azzal szívatja magát, amivel csak szeretné.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
István89
tag
Az nem, de ha más miatt mész, akkor kezdődnek a bajok.
Mondjuk szerintem az ügyintézőnek azért lehetett rossz napja, mert biztos nem ő volt az egyetlen, aki aznap megakarta szüntetni az ingyen pénz miatt a számláját, és ők is tudják, ez rosszabb lesz, ha sokaknak letelik a hűségidő.
-
addikt
válasz Oliverda #27859 üzenetére
nem, mint ahogy a látraszóló kamat esetében már meg is tette. csak az egyik valószínűség a másik meg biztos.
gondolom Te se váltanál olyan bankszámlára, ami csak 3 hónapig jobb ajánlat, mint ahol most vagy, pedig ott is igaz lenne, hogy a jelenleginél se garantált, hogy 60 napon belül nem lesz rosszabb. nekem 2-3 évente bankszámlát és bankot váltani (meg minden ami vele jár) nem éri meg. ha a gránit nagyon elviselhetetlen lesz, akkor se olyan megoldást fogok keresni, ami 2-3 évig jó csak, hanem ami határozatlan, vagy legalább 10.@#27860 István89
adott esetben ez hosszabb távon akár jót is tehet a maradó ügyfeleknek. túl gyorsan növekedtek ez látszik az ügyfélszolgálatuk jelenlegi teljesítőképességén. és a fejlesztésekkel is rendesen leálltak/lelassultak. nem volt ez egy organikus növekedés. talán tanulnak belőle.[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Én akkor léptem le a Gránit banktól,amikor Tiborcz betette a "lábát" hozzájuk.
Szombaton,videóhíváson keresztül szüntettem meg a bankszámlámat. -
tonyrulez
őstag
"semmilyen racionális érv nem szól a Gránit mellett a jelenlegi piacon"
Van más ajánlott bank és számlacsomag? Mikor 2 éve mentem át, az jött ki legolcsóbbra (Bajnok csomag, van egy 3390Ft-os éves kártyadíj, meg 0,1%-os utalásdíj, és ennyi). Nemrég néztem körbe a piacon és még mindig nem volt olcsóbb. Vagy ha volt akkor vagy kamu olcsó (Pl. Rafi Gold 2.0 ahol többe kerül a fizetős SMS szolgáltatásuk mint az én éves Gránit díjam) vagy 2-3 éves akció ami után lehet megint bankot/számlát váltani. Nekem még mindig a Gránit jön ki legolcsóbbra.
4 8 15 16 23 42
-
RR-13
őstag
Köszi a tippet, mert ez így valóban működik, amit tegnap pl. egyik ügyintéző sem mondott telefonban a két órás várakozást követően (ami 6 hívásból jött össze).
Amennyiben a videóhívásban a keretszerződés megszüntetését kezdeményezzük, és még van élő bankkártya a számlához, akkor a bankkártyát azonnal megszüntetik, és ebben az esetben nincs 30 napos felmondási idő a kártyára csak a számlára.
Viszont csak a bankkártyát továbbra sem lehet videóbankon külön megszüntetni, ami eléggé logikátlan...
Én most szüntettem meg videóhívásban a számlám, és a kártyám is.
A netbankba és az appba még be tudok lépni május 13-ig. -
RR-13
őstag
válasz Theory66 #27839 üzenetére
Szia.
A jelenlegi welcome promóban le van írva, hogy akinek a számlanyitásában ügynök működik közre azt nem tekintik új ügyfélnek az ajánlás szempontjából.A BM számlanyitási promóban meg az van leírva, hogy a welcome ügyfélajánló program promócióval nem összevonható.
Mivel a BM oldalán nincs is majd lehetőség az ajánlókódot beírni ezért, ha ott szeretnéd online nyitni, akkor biztos, hogy nem kapnátok meg.
A BM jelentkezést követően, ha felhívott a BM ügyintéző, akkor neki mondani kell, hogy személyesen nyitnátok meg a számlát, és kiválasztani egy fiókot, és továbbítja az adatokat a fióknak, akik majd felhívnak egyeztetni.
A megoldást PÜ-ben küldöm.
-
addikt
de. az volt az állítás, hogy nincs racionális ok gránit-hoz menni/ott maradni. szerintünk pedig az, hogy a mi igényeink/lehetőségeink nellett ez jön ki legolcsóbbra az elég racionális
-
RR-13
őstag
Nem tudom... az éves kártya díj az nem számít bele a kalkulációba? Mert írta fentebb, de az akkor is költség, ami a Gold 2.0-nál nem "kötelezően" lenne.
Nem akarok már nagyon belemenni, mert biztos mindenkinek megvan a saját igaza... de a kb. 3400 Ft-os kártyadíj az nem ingyen van.[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Én ingyenességről nem beszéltem, írtam is a Gránit kártyadíját. A Gold 2.0 2xSMS díja még mindig drágább mint a Gránit éves kártyadíj + az a minimális összeg amit utalok annak utalásdíja. Persze aki sokat utalgat, annak már olcsóbbra jön ki.
Emellett (tudtommal) Rafi továbbra sem tudja a GPay-t, csak a saját appal lehet fizetni, ami nem 100% megbízhatóan működik szemben a Google sajátjával.
(+megjegyzés: mikor elkezdték növelni az alapkamatot, és a Gránit még jó kis látra szóló kamatokat fizetett, akkor annyit fizettek ami kb 3 évnyi teljes banki költségemet fedezi. Pedig nem tartottam milliókat a számlán, azok MÁK-nál vannak)
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Peter.70
addikt
Úgy látom, hogy többen szüntettek meg már Gránit számlát. Nekem bajnok díjcsomag van, a feltételeket nem a jóváírással, hanem a szla egyenleggel teljesítem.
Meg lehet valahogy úszni a felmondási idő ( 1 hónap ) alatti szla vezetési díjat?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért, ha olyan történik jogosan bárhol ott helyben is lehet jelezni pl felettesnek. Gyanítom intézkednének. Ilyen bárhol megtörténhet.
#27857 .tnm
egyes kutak működnek úgy, de a többség nem partner, hanem rendes.#27859 Oliverda
Bármelyik bank, cég biztosítja, hogy nem fog változtatni?Írj pár ilyen konstrukciót
#27861 .tnm
Eddig ha hívtam őket viszonylag hamar felvették, volt, hogy alig telt bele pár perc. Azóta lehet változott, vagy csak jobb időpontban hívtam őket.#27869 RR-13
Jé, még sem kell postára menni, meg az életeteket feláldozni?#27872 .tnm
Szerintem is van ésszerű érv mellettük. Ahogy a sokkal drágább bankok is megtudnak élni (akár racionális, a létük, akár nem). Akinél van személyes sérelem ott azért nem objektív a nézőpont. Hanem érzelmileg árnyalt, befolyásolt. (ez lehet jogos nem vitatom, de akkor is általánosítva fog lecsapódni)#27873 RR-13
A rafi nem feltétel nélküli, nem mindenkinek jó. Többen is írták, hogy egy drága bank és csak 1-1 szegmensre használjátok. pl deiza számla revoval kiegészítve.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz axioma #27876 üzenetére
Most már 28e van Gránitnál is és feltétel nélküli, ingyenes számlát is kaphatsz hozzá. Akár 2. számlának is jó. kártyadíj is elfogadható szerintem. első évben 1890 2. évtől kb. 3300 minimum.
A rafi is biztos jó, megfelelő felhasználás, feltételek mellett.
A többség meg még mindig nem foglalkozik a költségekkel, ezért élnek meg a drága bankok is. Vagy akinek régi számlája van az jár még jól. A többség egyáltalán nem tudatos, még a díjkimutatást sem nézik meg.
#27877 Peter.70
Én úgy látom többen a nyitási akció miatt nyitottak csak számlát, ezért zárják be, mert ez lejárt. Kisebb részben egyéb okból.#27881 bigdady
Gránitnál, csak magán személy esetén él az akció nem?
Rafinál tv-ben korábban 20 most 30-as promo megy, de nem néztem mire adják.[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
válasz bigdady #27878 üzenetére
nekem nem magas a jovedelmi korlat es amig gold-ban voltam ennek ellenere kikapcsoltam az sms-t, de persze izlesek es pofonok, na meg a szamlatol elvart igenyek kerdese - abban nincs vita, hogy ingyen push lenne a jo
30e jovairas ha utcarol beesve nyitsz, kartyadij nincs ha elozo evben atlag havi 42e-et elkoltesz, szoval az mind mehet sms-re akinek az a deal breaker, igy ertettem -
kentucky
őstag
Unicredit bankban muszáj beállítani a telebankos azonosítót/PIN kódot, vagy ellehet siklani felette?
-
peetie1
aktív tag
Én meg mikor az általam annyira útált erstét szüntettem meg, már készültem hogy milyen szöveget nyomok majd az ügyintézőnek mikor le akar beszélni, aztán kb ennyi volt a párbeszéd: csókolom, a folyószámlám szeretném megszüntetni. Rendben, személyit lakcímkártyát kérnék... Még ezt a kis örömet is elvették tőlem hogy beolvassak nekik
-
rushmoon
csendes tag
válasz axioma #27883 üzenetére
És a 30e mellé te is kaphatsz még 10e-t meghívottként, nem csak a meghívó fél.
Az SMS-es nyüglődést én sem értem, egyrészt az a Gránitnál is fizetős szolgáltatás, másrészt mi értelme van a mobilapp mellett manapság?
A kártyadíj első évben 0, aztán ahogy írod évi 500e költéssel nullázható..
10+ éves Gránit számlát cseréltem Raiffeisenre múlt héten. -
rushmoon
csendes tag
válasz tonyrulez #27874 üzenetére
Azért abban a 100% GPay megbízhatóságban nem vagyok biztos:
https://pcforum.hu/hirek/25881/google-pay-ingyen-penz-atutalas-hiba-android-gpay
A kamatokkal kapcsolatban igazad volt, aztán amikor az alapkamat elkezdett látható összeg lenni tavaly - a látra szóló kamata ehhez volt kötve -, szépen levitték nullára..
Egy ideig elég sok pénzt tartottam náluk éven belüli lekötésekkel, de egy ideje nem tudnak versenyezni az Államkincstárral. -
Noxy
veterán
válasz kentucky #27885 üzenetére
Ha péntek este elhagyod vagy ellopják a b..kártyádat, megvárod a következő banki munkanapot, hogy letiltsák?
Majd talán 1x eljutnak oda, hogy az app-ból is lehessen zárolni.
Másik meg az hogy adódhat olyan helyzetet, amit a telefonbankon keresztül simán el lehet intézni a bankfiók látogatása nélkül.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
kentucky
őstag
Mindenhonnan blokkolva vagyok, csak személyesen vagy telekóddal lehet kezdeni vele valamit. Gondolom telekód nélkül akkor sem azonosítanak be, ha nagyon szépen kérem.
-
tonyrulez
őstag
válasz rushmoon #27889 üzenetére
Megbízhatóságot úgy értem, hogy 100 alkalomból 100-szor működik. Tudom, mert mikor másfél éve a Gránit bevezette, csak azt használom, és eddig egyszer sem volt vele gondom. Ezzel szemben ismerőségi körben akinek nincs GPay csak a bank saját appja, azok panaszkodnak. Én is ezt tapasztaltam mikor a Gránit sajátját kellett használni, előtte az OTP sajátját.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
RR-13
őstag
válasz bigdady #27875 üzenetére
Amennyiben én az ösztönző számlanyitási bónusz miatt is nyitok számlát bármelyik banknál, akkor a nyitás miatt kapott jóváírást nem azért szeretném megkapni, hogy aztán visszafizessem a banknak a pénzt, amit adott, pl. kártyadíjra akár 6 évig.
És ettől, hogy fedezi a jóváírás a kártyadíjat, még nem lesz ingyenes a kártyadíj. Az ingyenesség akkor áll fenn, ha eleve nem számítanak fel díjat érte. -
törölt tag
válasz axioma #27867 üzenetére
Takaréknál is hasonlót mondtak. Ott még számlanyitási akció sem volt, de én voltam legalább a hatodik az nap abba a fiókba aki lemondta a kártyát, számlát. (vicces, hogy egyesek ott nyitottak ami májustól szintén beolvad, meg ís jegyeztem az ügyintézőnek... hogy sok értelme volt akkor )
Sehol sem örülnek, ha ügyfeleket vesztenek. Biztos van olyan direktíva, ha lehet marasztalják őket.
A másik lehetőség, hogy be van kalkulálva % százalék elmegy, de a többi marad, nem annyira tudatosak az emberek.A K&Hra leszek kiváncsi ott, hogy lesz, mi lesz a tapasztalat, zárásnál itt a topikban.
Az merült fel, hogy csomagváltáskor marad az ingyenes kártya első évre, ugye?Ezek a pénz-ajánlások úgy nézem csak az utobbi időben vannak inkább. K&H-nál tavaly, egy hirdetmény alapján amit google-ban találtam még csak 6 havi ingyenes számlavezetés volt. Az élesedő verseny lehet az oka hogy ez így felfutott? (konkurencia ajánlja nekem is kell vmit) Vagy a Revolut technikáját irigyelték el?
[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
nekem a legnagyobb zöld bankban (3 betűs ...mondták azt hogy a hitelkártyát nem vihetem át mer van náluk folyószámlám is
persze kérdeztem... hogy mi köze a kettőnek egymáshoz és kértem mutassa már meg hogy hol van pontosna ez leírva ... elszaladt ..
mire visszajött már mehetett is a hitelkártya átviteles az erstéhez
ugyhogy mindenhol van ilyen ügyintéző... ne általánosítsatok már[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
Raiffeisen Premium Banking változás
Tájékoztatjuk, hogy a számlavezetési díjmentességet biztosító jóváírási feltétel 2023.07.01-től csak egyösszegben lesz teljesíthető.
Amennyiben a számlavezetési díjmentességet biztosító jóváírás több tételben érkezik a bankszámlájára, vagy nem érkezik be a minimum elvárt 400 ezer forint bankszámlájára, úgy Bankunk a mindenkor hatályos Premium Banking Kondíciós Listában meghirdetett számlavezetési díjat - jelenleg 13.845 Ft/hó - terheli a bankszámláján 2023.08.01-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 4
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest