- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushmoon
csendes tag
Raiffeisen Premium Gold 2.0 kérdések:
- A kötelező sms-ek (netbank login, eseti átutalás hitelesítés, stb) is díjmentesek?
- Bankkártya limit állítgatás mobilról megoldható? +Ennek van esetleg díja?
- Bármi egyéb rejtett költségre számítsak? (bankfióki, telefonos, atm-es ügyletek nem érdekelnek)
- Online vásárlás esetén € / $ fizetésnél milyen árfolyamon vált?Gondolkodom egy hitelkártyán is mellé, Raiffeisen OneCard Standardnél ha átkérem a fizetésem az itteni bankszámlára, akkor mekkora hitelkeretre számíthatok? (nincs futó hitelem, sem másik hitelkártyám)
+Ha a cél a hitelkeret maximalizálása, akkor van jelentősége hogy Standard vagy Gold a hitelkártya?[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Lehetséges, hogy az alábbi kérdés nem ide tartozik, mivel nem tudom, hogy melyik topikba írjam, ha probléma, elnézést kérek előre is!
A kérdésem a következő... :
Egy bizonyos terméket szeretnék vásárolni Cetelem Online Áruhitel lehetőséggel. Az Online áruhitel-nek is vannak feltételei, mint pl: Munkáltató igazolás, vagy pedig utolsó 3 havi bankszámlakivonat, ugyan attól a munkáltatótól érkező jövedelemmel.
Az áru, amit meg szeretnék vásárolni, nem szeretném részletezni a nevét, de az ára olyan 300.000 Ft, amelynek felét kifizetném, a fennmaradó összeget pedig Cetelemmel szeretném felvenni, 6 hónapra, 0%-os THM-el.
Az összeg, amennyibe kerül a termék, a fizetésem bőven takarja, de így kényelmesebb, ezért választanám ezt.
A munkáltatóm vagy a hónap első napján utal, ha az munkanapra esik. Ha nem, akkor azt megelőző hónap utolsó munkanapján utalja ki a fizetést. Pl: Április 1.-je hétvégére esett ( március havi fizetés ), így március utolsó napján utalta ki. Így márciusban 2 havi fizetést kaptam, tehát a számlakivonaton látszódik a Februári és majd a Március havi fizetésem is. Amelyik bankhoz kapom a fizetést, nem rég óta vagyok, pont 3 hónapja, így az utolsó 3 havit éppen, hogy tudom csatolni.Kérdés.. Mennyire fogja befolyásolni a hitelkérelmemet az, hogy Pl a Március havi fizetést nem Áprilisba, hanem Márciusban kaptam meg?
Ugye amit csatolnom kell:
- Január ( itt összesen olyan 10 db tranzakcióm volt összesen )
- Február
- Március havi kivonatHa esetleg elutasítanak, mi a további lépés? Fekete listára kerülök, vagy esetleg Májusban megpróbálhatom újra? Vagy pedig Munkáltató igazolással újra lehet próbálkozni? ( Munkáltatót egyenlőre nem szeretném ebbe bevonni, azért sem merült fel eddig ez a lehetőség)
Köszönöm!
Szép napot!
-
axioma
veterán
válasz zeus_2k14 #27705 üzenetére
az utalast el szoktak rugalmasan fogadni [foleg ha ott van h munkaber plane honap a megjegyzesben, de anelkul is], de igenyleskor meg tudjak mondani - viszont munkaltatoival altalaban kivalthato, nem egyertelmu h online most 'es' vagy 'vagy' kell [ugyanattol -> mindketto kell?]
az viszont tuti, h sikertelen kartyaigenylesnel nem vagy feketelistas, ujra beadhato, de latni fogjak [=akkor probalkozz ha vmi korulmeny javult] -
rushmoon
csendes tag
válasz merqree #27703 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Ez a limitállítás hogyan működik itt? Van külön ATM, POS, online limit? Tehát ennyiszer 355 Ft állítgatni? Gondolom a kártya napi szumma maximumát lehet megadni. Elég egyszer feltolni egy nagyobb értékre amit belőnék? Szóval nem kell minden egyes alkalommal szórakozni vele+fizetni érte.
A linkelt díjjegyzékben van kártyadíj a 2. évtől. Ez az amit ki lehet nullázni az előző évi 500 ezres vásárlási tranzakcióval, ugye?
Ritkán veszek ki kp-t, de jellemzően ilyenkor nagyobb összegre van szükség (egy idősebb szakit kifizetni pl.). A bankmonitor szerint 4 saját automatás felvétel ingyenes viszonylag nagy összegig, ha nem kérem a 2 ingyenes lehetőséget (a kiírásban is ilyesmit írnak: Kedvezményes forint készpénzfelvétel belföldön Raiffeisen automatából 4 db:0 Ft)
Viszont a díjjegyzékben ennek az egésznek nem láttam nyomát, fizetősnek tűnik a kp-felvétel mindenképp. Szóval talán mégis érdemes mégis 150-es ingyenes lehetőséget kérni, hogy van ez?A kérdésem hitelkártyás részére nincs ötlete valakinek? Vagy nem lehet megválaszolni, nem a havi bejövő összegtől függ a hitelkeret? De akkor is érdekelne ha van valakinek tapasztalata, mekkora hitelkeretet ajánlanak az újonnan beeső ügyfeleknek..
-
axioma
veterán
válasz rushmoon #27708 üzenetére
a hk limit amikor en kertem a fizum 3x-osa volt [me'g az is lehet h a bruttoe?], de azota 2 nagyobb jogszabalyi valtozas volt [es pl. nekem me'g most, kb. 10 ev mulva is annyi, a fizum persze nott sot oda megy...]
limit nekem maxon es annyi
ingyen felvet van, bar 1-nel tobbet evek ota nem probaltam, viszont szamolj vele, hogy a beteti kartya _napi_ limit 300ezer
[ha van webkincstarod, nagy osszeg 3 ezrelek egyben olcsobb [2M felett ott is elozo nap bejelentve] - vagy tobb napon at zarandokolsz][ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Valaki le tudná írni, hogy mit kell csinálni CIB Banknál, CIB Mobilalkalmazásban ahhoz, hogy az új, aktuális személyimet megadjam nekik? A régi lejárt és szeretném az újat beküldeni és tudom, hogy ezt meg lehet online is tenni. Köszi.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Fifi
őstag
válasz szuszinho #27712 üzenetére
axioma sokszor elég tömören ír, megpróbálom átültetni a programkódját fórumhozzászólásra
Szerintem arra gondolt a hölgy, hogy a Raiffeisenes applikáció lehetővé teszi több számla esetén, hogy megváltoztasd, hogy melyik számládhoz kapcsolod a bankkártyád, így az EUR számlához rendelve tudsz vele költségmentesen a Revolut számládra feltölteni és onnan EUR-t továbbutalni.
Bankkártyához és OKOSkártyához rendelt számlaszám megváltoztatása myRaiffeisenen 822,-Ft alkalmanként, de akciós jelleggel 2023.06.30-ig díjmentes.
-
sifarr
senior tag
válasz nubreed #27713 üzenetére
Valaki le tudná írni, hogy mit kell csinálni CIB Banknál, CIB Mobilalkalmazásban ahhoz, hogy az új, aktuális személyimet megadjam nekik?
Az alkalmazásban nem hinném, hogy van erre lehetőség.
Ezt találtam online megoldási lehetőségként.
Ha más adatod nem változott, csak a szig száma és lejárata, akkor van esély, hogy megúszod a bankfiókot.
Szóval szkenneld be és küld el erre a címre: okmanymasolat@cib.hu -
Oliverda
félisten
válasz rushmoon #27701 üzenetére
Én sosem szórakozok limitekkel. Betéti kártyánál mindig a maximális összeget állítom be, kp felvétre pedig az adott csomag szerinti max. ingyeneset. Ha valami csoda folytán hozzáférnének a kártyám adataihoz és sikeresen használnák fel valamilyen tranzakcióhoz, a bank megtéríti a kárt. Bő másfél évtized alatt még nem volt erre szükségem.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
cocka
veterán
Hmm.. és ez a bankkártyához másik számlaszám hozzárendelése csak a Raiffeisennél létező opció?
Plusz a Raiffeisennél milyen fajta számlákat lehet létrehozni és azokból mennyit? Lehet pl. két normál folyószámlád? Mert CIB-nél anno nekem nem engedték ezt, azt mondták, hogy folyószámla mellé csak megtakarításit vagy devizaszámlát lehet nyitni. Esetleg "menekülőútként" 2. bankkártyához egy új "kártyaszámla", de a 2. bankkártyát rendelheted a főszámládhoz is.
-
Fifi
őstag
Nem tudom, hogy más banknál működik-e, én a Raiffeisennél sem használom, mert csak HUF számlám van náluk. Axioma és Oliverda írta, hogy működik, én csak az applikációban ellenőriztem, hogy megjelent-e ez a menüpont nálam is és a hirdetményben megnéztem a díjazását.
Szerintem bankon belül sehol nem tudsz több folyószámlát nyitni, max. valaki másé felett meghatalmazottként eljárhatsz és azt is "sajátodként" tekinted.
A fintech cégek alapból tudják az 1 kártya több devizaszámla kombinációt (Revolut, Zen stb.). Vagy ott a Curve ami mögé több kártya "tetszőleges" devizanemben rakható. Ezek közül egyik sem jó neked?
-
Oliverda
félisten
válasz #33802016 #27721 üzenetére
Hogy történhet ilyen a bank hibájából?
Ha minden, a pénzintézet által előírt óvintézkedés betartása ellenére megszerzik a kártyád adatait és azzal sikeresen tranzakciót hajtanak végre, akkor visszakapod a pénzed (hitelkártya esetén a bankét), amennyiben ezt időben bejelented az ügyfélszolgálatnál.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
válasz Oliverda #27722 üzenetére
Arra akartam kilyukadni, ha az ügyfél a ludas, a bank széttárja a karjait. Nem automatikus, hogy ha kár ér akkor kompenzál bárkit is. Ne történjen ilyen egyébként sem. Vannak filmek amik mutatják a különböző kártyás trükköket, csalásokat, még csak el sem kell vesztened a kártyádat.
SzGee Lehetnek fokozatok, meg visszatérítés funkció kis százalékban. Az esetek nagy többségében viszont búcsút lehet inteni, ha nem elég tudatos a felhasználó. Van bank ahol nem is lehet nagyra állítani a limitet, vagy korlátozott ideig.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz #33802016 #27725 üzenetére
“Arra akartam kilyukadni, ha az ügyfél a ludas, a bank széttárja a karjait.”
Esetleg, ha valaki van olyan hülye, hogy ráírja a kártyájára a PIN kódot, vagy lefotózza a kártya adataid és feltölti egy publikus helyre, akkor nem kompenzálnak, már amennyiben kiderül. Minden más esetben, vagyis amikor az ügyfél csalás áldozata lesz, megtérítik a kárt."Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
fatal`
titán
válasz Black&White #26371 üzenetére
Újrahúztam a telefont. Gondoltam kipróbálom a helyreállító kódot, hátha visszakapcsolták.
Valami értelmeset is kiírhatna, visszadob 403 forbiddennel... Gondolom akkor még le van tiltva, marad a telefon (miért nem veszik ki akkor a featuret az appból teljesen? ).
-
zsola400
aktív tag
válasz Oliverda #27726 üzenetére
Kollégám OTP-s, kártya adatok csak Netflix-nél voltak megadva, egyébként ritkán használja a kártyát, éjszaka jött 5+10€ vásárlás Franciaországból a másodiknál már kártyatiltás, üf. jelezte ezeket, hogy ő nem is lehetett itthon volt Bp. Elhajtották, hogy ez nem a bank hibája és semmi féle kompenzációra ne számítson. Már intézi a bank váltást Uc. +Revo.
-
Noxy
veterán
válasz zsola400 #27728 üzenetére
Jogosan hajtották el.
Ha meg legközelebb is benyalja a scam SMS-t, az UC meg a Revo is elhajtja.
A preparált ATM-ből, vagy POS terminálból, vagy a rejtett kamerával rögzített kártyaadatokkal történt visszaélések után, viszont visszakapja a pénzt, mert nem a saját hibájából éltek vele vissza. A scam SMS-ben vagy e-mailben, meg sk adta meg a b..kártya adatokat. A két dolog között van egy kis különbség.
Kamu csomagja nem érkezett scam SMS-ben, vámtartozással?
Telekom már SMS-ben figyelmeztet a scam SMS-re. [kép]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
fatal`
titán
Scam esetén is a kártyatársaság kártéríteni szokott (sok bank is, mert nem szeretnek ügyfelet veszíteni).
Ismerősöm is OTP-s, az asszony a kártyáját wishre regisztrálta, lehúzták többszázezerrel egy pár hónap múlva és a bank/kártyatársaság kártérítette.
Itt lusta volt az ügyintéző sztem.
Kártyacsalásoknál simán működik a chargeback, ha nem 3 hónap múlva jelzed.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fatal` #27730 üzenetére
dehogy volt lusta, védi a bank pénzét. ha 10-ből 1 ezek után feladja, már megérte. lásd még biztosítók, azok se akarnak fizetni, amikor kéne, vagy nagyon alacsony összeget. ez arra megy ki, hogy lepattanjanak az emberek. akkor is megéri, ha néhányan utána végigverik az igazukat
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
törölt tag
válasz Oliverda #27726 üzenetére
atm klónozásról hallottál-e? A Bank felhívja a figyelmed, hogy ellenőrizd minden rendben van-e csak utána használd az atm-et, terminált. Kártya másolásról, majd visszahelyezésről? Volt aki arról számolt be, hogy Amerikában elkérték a kártyát fizetésnél, majd pár napra rá jöttek a vásárlások kártyán. Minden esetben vizsgálat történik a bank legfeljebb meghitelezi, ha kiderül nem volt jogos vissza is kérheti. Az önmagában, hogy történik egy esemény valakivel, még nem jelent semmire sem garanciát
Az esetek egy meghatározott részében emberi hiba is lehet, ami felelőtlenség kategória, de nem csak ilyen esetek lehetnek, nem véletlenül vannak a limitek.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz zsola400 #27728 üzenetére
Akkor nem volt elég rámenős a kollégád és/vagy egy idióta volt az ügyintéző. Az lett volna a minimum, hogy azonnal letiltják a kártyáját és küldenek egy újat. Simán tehetett volna panaszt az MNB-nél.
A bankváltás jó ötlet volt.
-
Oliverda
félisten
válasz #33802016 #27733 üzenetére
Mióta az ügyfél felelőssége, hogy tisztában legyen az összes ATM felépítésével? Ha egy automata preparált, az az üzemeltető sara.
"Minden esetben vizsgálat történik a bank legfeljebb meghitelezi, ha kiderül nem volt jogos vissza is kérheti."
Ahogy írtam is feljebb, ha az ügyfél felelőtlensége vezetett az esethez, a bank nem téríti meg a kárt. Ha viszont egy megbízható online felületen megadod a kártyád adatait, majd később ismeretlen terheléseket tapasztalt (pláne az EU-n belülről, ahol kötelező a 3DS), akkor azt meg kell térítsék. Ellenkező esetben panaszt kell tenni.
-
Noxy
veterán
válasz fatal` #27730 üzenetére
Wishre?
Aki hisz a mesékben hisz meg a szemének, azon nem is csodálkozom, mert simán átverik. Pld itt egy Apple iPhone csúcsmodellnek kinéző sz@rral. (Mentségükre szólva nem írtak le hogy Apple iPhone, vagy iOS.)
Mindent a szemnek, meg az árcédulának.
Nézd meg, mit találtam a Wish-en! [link]
Ennyi meg a rendes ára. [link]
Ennél nagyobb fake átverős oldal nem nagyon van.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
válasz Oliverda #27735 üzenetére
Nem érted. Veled is előfordulhat ilyen. Lementik a kártya adataid, továbbítják eladják fekete piacon, hónapok múlva vki fizet a kártyáddal offline, vagy online. Lehet sosem derül ki, honnan szerezték meg. (pl egy külföldi nyaralás kapcsán). Na ilyenkor ki a felelős? Köteles-e fizetni a bank? Nem alapértelmezett, hogy mindig fizet, van szabályrendszer. Lehet nagyvonalú a bank és lehet fordítva is. Nem csak online lehet ellopni adatokat.
Ma már biztonságosabb a kártyahasználat, mint 10-15-20 éve. Tapasztalatokat beépítették a bankok változtattak a rendszeren. Épp ezért a felhasználói oldalra terelődött át jelentős részben a csalási kísérletek száma."Ha viszont egy megbízható online felületen megadod a kártyád adatait, "
A biztonságos felület sem garantált. Több tényezőn múlik ez is. Általában igazad van, de arra akartam felhívni a figyelmet, hogy ne gondolja senki, hogy ez automatizmus. Mindegyik külön eset. Mostanában már többször előre fizetnek a bankok aztán lemecselik egymás között legfeljebb egyes esetekben.[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz #33802016 #27737 üzenetére
Igen, ilyenkor fizetnie kell a banknak, ha nem hagyod magadat lerázni. Sőt, akkor is megtérítik a kárt, ha rendeltél valamit és nem kaptad meg, vagy nem megfelelő állapotú a termék. Érdemes kicsit olvasgatni a témában: [link] , [link]
-
törölt tag
Egy ismerős rendelt hdd-t wishről. Dobhatta is ki, mert mind szar volt, de legalább ocso volt. Egy másik ismerős mesélte, hogy vannak jó cuccok, kisebb értékűek, amik tényleg jók (beetetés). De komolyabb dolgot nem érdemes venni, mert az szívás lesz.... Ez lehet az üzleti modell
"A chargeback kifejezetten azokra a tranzakciókra kérhető, amikor a hitelkártyánk vagy debit kártyánk fizikailag nincs jelen. "
Klónozással ez már ki is kerülhető.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hopp ez pont témába vág:
"Az MNB arról is statisztikát vezet, hogy az elektronikus csalások során keletkező kárt az ügyfél vagy a bank viseli-e. A kártyás csalások esetén a veszteségek egy részét az ügyfelek, más részét a kibocsátó és az elfogadó szolgáltató viseli, a tavalyi negyedik negyedévben a terhek durván felét állták az ügyfelek, kicsit több, mint negyedét az elfogadók, kicsit kevesebb, mint negyedét a kibocsátók.
Az átutalások esetében a forgalommal arányosan továbbra is alacsony a visszaélések száma és értéke, ám baljóslatú tendencia, hogy az egy évvel korábbi negyedévhez képest 2022 utolsó negyedévében több mint 7-szer annyit próbálkoztak és közel 3-szor több sikeres visszaélést hajtottak végre. 2022 egészében több mint 5-ször többet próbálkoztak, és 2,5 szer több esetben jártak sikerrel a csalók, mint 2021-ben.
2022-ben kicsit több mint 9 milliárd forintot nyúltak le a csalók, míg 2021-ben csak 2,5 milliárd forintot tudtak meglovasítani, tehát összességében több, mint 3,5-szeresére emelkedett az átutalásokkal elkövetett sikeres visszaélések értéke.
Ezeknél a csalásoknál általában az ügyfél maga utalja át a pénzt egy csaló számlájára, így itt a károk nagy része is az ügyfelet terheli.
Az MNB megjegyzi, hogy a visszaélések kapcsán egyre jelentősebb a szerkezeti átrendeződés a megtévesztésen, illetve pszichológiai manipuláción alapuló formák felé, amelyeknél az ügyfelek figyelmetlenségét, illetve naivitását próbálják kihasználni a csalók. Az ügyfelek tudatosságának növelése ezen a téren hozzájárulhat a visszaélések megakadályozásához. "
-
Noxy
veterán
válasz fatal` #27741 üzenetére
Ja igen. Igazad van, lényeg hogy sikerült a pénzt visszakapni.
A telefon meg beugrott a Wish-ról, mert az egyik kollégámnak az édesanyja így vett szülinapi ajándékot. Inkább vett egy eredetit, nehogy megbántsa, hogy nem használja. Valszeg azóta már elmondta neki az igazságot.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
mokalade
tag
Sziasztok!
CIB mobil app. Korábban már volt szó róla, nálam szinte állandósult, hogy nem megy: 1001, 1002-es hibát dob.
Úgy érzékeltem, hogy csak a kevésbé forgalmas időszakokban jó (későn, éjjel, és korán reggel), olyan mintha a terheléstől függne. Nálatok?
Van arról tapasztalat, hogy újabb androiddal esetleg javul a helyzet?
IOS-en is jeletkezik a hiba?
Köszi! -
Hintalow
senior tag
válasz #33802016 #27733 üzenetére
Ez a fajta visszaélés nálunk (és kb. egész európában) mára szinte kihalt a kártyákon lévő chipek megjelenésével, olyan helyeken dívik még, ahol továbbra is mágnescsík alapú a kártyaelfogadás (pl. USA)
Amerika amúgy is érdekes eset a banki dolgokban itteni szemmel iszonyat primitív és elmaradott megoldásokat használnak szerintem.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
sifarr
senior tag
válasz mokalade #27743 üzenetére
... nálam szinte állandósult, hogy nem megy: 1001, 1002-es hibát dob.
A CIB-app az átlagnál érzékenyebb az internetkapcsolatra.
Ha repülőmódba teszed a telefont, akkor - nálam - az 1002-es hibakód jön. Van magyarázó szöveg is, miszerint "jelenleg nem rendelkezik internetkapcsolattal vagy rendszerünk átmenetileg nem elérhető". Azt az app nem azonosítja, nem tudja eldönteni, hogy a kettő közül melyik a hiba oka.
Nálam egyébként a CIB-app megbízhatóan működik, napközben is, csúcsidőben is. Igaz, a mobilinternetem is stabil.
Lehet - ezt csak te tesztelheted le -, "későn, éjjel és korán" azért működik nálad jól, mert akkor biztos otthon, wifi-ről megy a telefonod adatkapcsolata. -
zsola400
aktív tag
Nem adta meg sehol máshol a kártyaadatokat csak a Netflix-nél, nem volt semmiféle scam sms, e-mail, stb. viszont a Netflix fiókját feltörték, ezt is onnan vette észre, hogy valami pakisztáni nyelvre volt átállítva és nem 1234 volt a jelszó, utána egyből jelszó csere és utána jött az €-s vásárlás éjszaka, reggel mikor észlelte kártya tiltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest