Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz #05304832 #87233 üzenetére

    Ja, hogy TV-hez is használod, akkor nem kell bonyolítani. Amiket ajánlottak, azt felejtsd el, nem lesz jobb. Bár nem tudom, hogy a PC-ben milyen hangkártyát használsz, ha integráltat, akkor lehet egy ilyen kis USB-s mütyür is jobb. Monduk a jitterbug az kőkemény átverés (ahogy szvsz a legtöbb AudioQuest termék), pár passzív alkatrész van csak benne, 20k-t nagyon nem ér. :DDD Ettől még lehet esetleg haszna, de ennyiért? A kábelbiznisz és ehhez kapcsoló iparág hatalmas profit marginnal dolgozik illetve sok az ezotérikus magyarázat, ezért nem árt vigyázni.

    Kábelnél az a fontos, hogy a hossza miatt ne legyen gagyi, legyen árnyékolva, hogy ne szedjen össze semmit és a kapacitása is alacsony legyen, mivel utóbbi a magas hangokat levághatja. Viszont ha integráltad van, akkor egy értelmes hangkártyát mindenképp ajánlnék, nézz be a DAC topikba.

    Egyébként van különbség aközött ha a TV-ről szól vagy a számítógépről? Vagy utóbbiról még nem próbáltad? Esetleg még ott az az opció, hogy a gépet HDMI-vel a TV-re kötöd, s akkor onnan szól a hangfal, de ekkor ugye a kép is átmehet meg a TV-n is át kell váltani a bemenetet. Szüleimnél így lőttem be. TV-re optikán van kötve a DAC + hangfalak, aztán ha zenét akarnak hallgatni, akkor HDMI-vel rákötik a notit a TV-re.

    [ Szerkesztve ]

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák