Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    válasz benfolds #72989 üzenetére

    Már többen írták, de tényleg kultúremberség kérdése a társasházban zenét hallgatás.
    Ha este 10kor kezdesz heavy metalt hallgatni full hangerőn, akkor ne csodálkozz azon, ha reggel 8kor mondjuk porszívó zümmögésére kelsz. Nem is a szemet szemét elv miatt, hanem, hogy megtanuld, hogy van aki korán fekszik, korán kell, és ő is tud akkor hangoskodni mikor te aludnál.
    Panel vagy régi társasház? Nem mindegy, hogy melyik hogy vezeti a hangot, az előző lakásban szabályosan lehetett hallani a nyik-nyiket ha fent a szomszédék jól érezték magukat, vagy ha a másik oldali szomszéd TV-t hallgatott. Ahol most vagyok, ott azt hittem, hogy nincs is szomszéd, mert semmit se hallani egyik oldalról se...
    Aztán jön a következő kérdés: Hol él a szomszéd? Mert ha nem a melletted lévő szobában, akkor kevésbé fogja zavarni az átszűrődő hang.
    Legvégül teljesen mindegy, ha kötözködni akar, akkor kötözködni fog, hogy te az ő délutáni sziesztáját miért zavarod halk Bachkal?
    Mielőtt költözöl érdemes lenne pár napot eltöltened ott, s akkor megtudod mennyire szűrödnek át a hangok, plusz az ember általában mindig utólag okos afelől, hogy hogy kellett volna berendezni/átalakítani a lakást.

Új hozzászólás Aktív témák