Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz xtremetuning #38927 üzenetére

    Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy ha már fránya pénztárcanyitogatásról van szó...

    Amikor beléptem én is ebbe a hifizős zenehallgatós világba, akkor én is olcsón akartam az elérhető szinte legjobb hangot. Volt (van) CAT7-es kábelem is a hangfalak előtt.

    Aztán többre vágytam, jobbra. Bevállaltam egy jóval drágább kábelt. Amikor az akkori rendszerembe kötöttem be, kicsit csalódottan konstatáltam, hogy nem hozott annyit, mint amennyit fizettem érte. El akartam adni, de a kutya nem akarta megvenni, annyiért, amennyiért vettem (és az elég jó ár volt érte).

    Aztán amíg leépítettem, eladtam az akkori láncom "végét" és addig kölcsönadtam ezt a hangfalkábelt pár ismerősömnek, akkor rájöttem, hogy sokkal többre képes, mint azt az addigi láncomban meg tudott mutatni.

    A jelenlegi (új) láncomban tökéletesen teszi a dolgát és úgy érzem ki van szolgálva a jelenlegi hangfalam ezzel a kábellel. Ha nagyságrendet akarok írni, akkor a kábel használt piaci ára kb. a hangfalam használt piaci árának a fele.

    Ennyit a 16%-ról.

    Nem azt mondom, hogy mindenkinek ennyit kell költeni csak hangfalkábelre, de nem kell félni komolyabb összegeket a kábelekre költeni. Sokan azt mondták nekem, hogy a kábelekre költött összeget költhettem volna jobb képességű hangfalra és/vagy erősítőre. Lehet. De ha van egy komoly hangfalam és komoly erősítőm, akkor azt illik valami komolyabb dróttal összekötni, ami szerintem majdnem ugyan az a nagyságrend lesz, mint amit az erősítő és a hangfal képvisel.

    Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

Új hozzászólás Aktív témák