Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz lapalapa #130129 üzenetére

    Reclocker: egyenesen átverés termék, amiket eddig láttam, csak földpontokat kötött össze, az áramkörben a régi kristály volt = semmi értelme. Tudtad amúgy, hogy minden oszcillátor atomstabil, és a hangolási hibáik konzisztensek, nem pedig jitteresek, ilyesmit rossz bekötéssel lehet csak elérni? Na, a reclock baromságok általában pár random dróton lógnak, szóval ha tényleg be lennének kötve, rontanának.

    Ferrit: arra van, hogy ha a jel már a linkelt írásban említett zajt is bőven meghaladná, behúzza használható szintre. Egészséges jelútban felesleges, mivel tudjuk, hogy annak mindegy, vagy működik, vagy nem.

    Mérési eredményekről, felfedezetlenről: a hang a levegő változása, nyomást tudunk mérni. Tegyük fel, hogy van egy olyan jelenség, amiről nem tudjuk, hogy micsoda, de befolyásolja a hangot. Mivel a hang változását tudjuk mérni, látjuk, hogy valami más, hiába nem tudjuk, hogy miért.

    A füledről: tegyük fel, hogy elhiszem neked, hogy jobb egy mikrofonnál. Merthogy ezt állítod. Ki mered próbálni a vaktesztet, ami kiköp egy bizonyítékot, vagy továbbra is bizonyítékok hiányában is emberfelettinek nevezed magad?

    Vuduról: van, ami ma vudu, holnap is vudu, és később is. Az ezotéria és homeopátia minden formája ide tartozik, ezek egy kategóriák azzal, amit te csinálsz.

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák