Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stevve

    nagyúr

    válasz hesszan #3848 üzenetére

    Nos, mivel ez a forrás, aminek az adatait beírtad az x264 core 56 svn-667C verziójával készült, így van 1-2 paraméter, ami beleszámít a kompatibilitásba.
    A b_pyramid=1 paraméter teljesen feleslegesen van bekapcsolva, nem igazán használják már és a régebbi x264 verziókban jelentősen beleszólt a DXVA kompatibilitásba is, ki kellett volna kapcsolni. A ref=5 és bframes=3 paraméterek együtt járnak és a felbontás függvényében változik az értékük. Az itt beállított érték akkor lenne helyes, ha 1920x720 felbontása léenne, de mivel ennél nagyobb, a ref 5, bframes 3 párost kellett volna alkalmazni. Így ez több sebből vérzik. Egy tipp: szedj le mindig csak sample-t és ha azzal van DXVA, akkor jó. :)

    Persze ha még lenne is DXVA támogatás, a HD 2600XT nem tud teljes bitstreaming-et, vagyis nem fogja egymaga végezni a dekódolást, ezért ezzel a CPU-val számíthatsz akár bőven 50% feletti CPU kihasználtságra is, forrástól függően.

    Ami meg csak simán nem tetszik: deblock=1:-4:-4 Ezt minek kellett így eltolni? :U

    "L5.1 re pedig keresem a HD2600xt (agp) vel a megoldást procicsere nélkül ha lehet.."
    Ahogy band1103 írta, nem az L5.1 a lényeg, bár én személy szerint nem szeretem azokat a filmeket, ahol L5.1-et használnak. Teljesen felesleges és ronda is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák