- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandra
csendes tag
Köszi a választ.
'Semmi nem kell az MPC-HC mellé csak az AC3 Filter.'
Feltettem a legújabb AC3 filtert, de a MPC-HC (legújjabb, v 1.3.1249.0) a stevve által összeállított MPEG_1080i@6.5Mbps.ts-t csak hanggal, kép nélkül tudja lejátszani.
A VLC ezt rendesen lejátssza, ebből gondolom, hogy még vmi codec hiányzik, nem elég az AC3. -
band1103
őstag
Az ffdshow sajnos szétb@szta az mpchc-t amiatt nincs kép csak hang. Volt egy pont ugyanilyen eset már. Ha nem erőltetnek az emberek azt az ffdshowt akkor semmi baj nem történt volna. Rá kéne már jönniük az embereknak arra amit mi már régen szajkózunk: az olyan player a jó player ami magába foglal minden codec-et mert az a legfontosabb hogy a codec már a player-hez legyen optimizálva! Ilyen pl.: az mpchc. Ha valamit csomagot pluszba teszel fel az csak bekavar mert registryt ír át és még csak hozzá sincs optimizálva az adott playerhez.
Törölj le minden codec-et és codec csomagot amit csak pluszba tettél fel majd kizárólag a csupasz AC3 filtert tedd fel. mivel az ffdshow szétb@szta az mpchc-t ezért ettől még nem fog megjavulni a dolog. 2 dolgot tehetsz win reinstall vagy pedig követed Poplacsek példáját. Persze az ott található linkek helyett inkább ezt használd a standalone filterek letöltéséhez.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
bandra
csendes tag
válasz band1103 #4803 üzenetére
Köszi a választ, igazán részletes.
Leszedtem az összes codec-et, kivéve az AC3-mat persze.
Utána megpróbáltam beállítani amit írtál, de sajnos még beállítani sem tudtam.
Megtaláltam mindent, csak az a baj, hogy miután kijelölöm a az MPCVideoDec.ax fájlt a tallózáskor, a megnyitás gombra visszaugrik az External Filters képernyőre - de ott továbbra sincs ott a filter. Egyszerűen nem adja hozzá.Annyiban tértem csak el, hogy nem a bétát töltöttem le (1300-as), hanem a stabilt a http://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/ -ről. Gép újraindítás után sem változott semmi sajnos.
_ak_ :
Igen, olvastam az első hsz-t. MPC-HC: igaz, a 1249 csak a legutóbbi stabil.
Köszi a dxwebupdate tippet, nagyon hasznosnak tűnik. -
veterán
válasz band1103 #4803 üzenetére
"Ha nem erőltetnek az emberek azt az ffdshowt akkor semmi baj nem történt volna."
Pedig elég sok fanatikus van, akik az ffdshow-t állítgatják szorgosan, mert azt mondják, annál jobb nincs. Nem tudom, engem sem hoz lázba az, ha még órákat kell tökölni egy ffdshow-val a lejátszás előtt, mint inkább leszedem az MPC-HC-t, belövöm 4-5 kattintással, Ac3-mat mellé és nézem a filmet.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Amíg nem jött be az mpcHC korszak, addig én is ffdshow mániás voltam, azt használtam a sima mpc 6.4.9.1-el, mindent vitt. Később még talán a matroska splitter került mellé, mikor már hd-t is néztünk.
Pl. másik jó tulajdonsága, hogy faszán lehetett vele filmeket kódolni, több benne a lehetőség, és gyorsabb is, mint az xvid.
Az xvid viszont a neten jobban elfogadott, valamint nem szúr ki az mpcHC-val.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
veterán
válasz CPT.Pirk #4807 üzenetére
Sokáig hasnáltam én is, de mindig utáltam telepíteni, mert néha elvesztem a beállítások között mire minden meglett. A sebességével nem is lenne baj, meg a minőséggel sem, csak kicsit szerintem túl van bonyolítva. Itt jön be a képbe a user expreience és a lustaság.
Az xvid-et is szeretem, elfogadottsága miatt hasznos, de ha lehetne, már csak x264-et használnék mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
iMaverick
addikt
A Matroska-s korszakom előtt filmnézésre csak BSplayer + xvid + AC3 jöhetett szóba... Kódoláshoz meg DVDx + xvid...
Amióta tart nálam is ez a HD "mánia", azóta BSPlayer + Haali + MPC HC Video Standalone filter + AC3...
Kódoláshoz is még mindíg a DVDx, csak az X264 kodekkel. A vicc az egészben, hogy amikor egy DVD-s anyagot átkódolok MKV-ra, akkor is úgy csinálom, hogy DXVA-s legyen.
A filmnézős gépen meg amúgy is az iMon az urakodó.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
PuMbA
titán
Akinek van 24bites DTS hangú filmje meg tudná nézni,hogy tényleg megy-e 24bittel? A Transformers 2 prestige változatának a hangja az ,de az AC3 Filter 16bitesnek írja,a beépített MPC DTS Decoder meg nem ír semmit - a Mediainfo 24bitesnek mondja. Ugyanez a film Full-BD-ben 24bites DTS-HD MA hanggal van,de a TotalMedia Theatre azt írja,hogy 16bites.
AC3 Filter info-ja:
Input format: DTS - 48000
User format: PCM24 2/0 (stereo) 0
Output format: PCM24 2/0 (stereo) 48000Decoding chain:
(DTS - 48000) -> Decoder -> (Linear PCM 3/2.1 (5.1) 48000) -> Processor -> (PCM24 2/0 (stereo) 48000) -> Dejitter -> (PCM24 2/0 (stereo) 48000)Filters info (in order of processing):
Decoder:
Stream format: DTS 3/2.1 (5.1) 48000Hz
Bitstream type: 16bit big endian
Frame size: free format
Samples: 512
Bitrate: unknown
SPDIF stream type: 0xb
Frame interval: 2012
Actual bitrate: 1509kbps
DTS
speakers: 3/2.1 (5.1)
sample rate: 48000Hz
bitrate: 1536kbps
stream: 16bit BE
frame size: 2012 bytes
nsamples: 512
amode: 9
No CRC
Processor:
(Linear PCM 3/2.1 (5.1) 48000) -> Input levels -> (Linear PCM 3/2.1 (5.1) 48000) -> Input cache -> (Linear PCM 3/2.1 (5.1) 48000) -> Mixer -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> SRC -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> Bass redirection -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> Equalizer -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> Dither -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> AGC -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> Delay -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> Output cache -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> Output levels -> (Linear PCM 2/0 (stereo) 48000) -> Linear->PCM converter -> (PCM24 2/0 (stereo) 48000)Dejitter:
-Mediainfo:
Hang #1
Sáv száma : 2
Formátum : DTS
Formátum/adatok : Digital Theater Systems
Kódek azonosító : A_DTS
Időtartam : 2 óra
Adatsebesség mód : állandó
Adatsebesség : 1 510 Kbps
Csatornák száma : 6 csatorna
Csatorna kiosztás : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Mintavételezési gyakoriság : 48,0 KHz
Felbontás : 24 bit
Adatfolyam mérete : 1,58 GiB (20%)
Cím : Audio: English DTS 5.1 @ 1509 Kbps
Nyelv : angol[ Szerkesztve ]
-
vodi
csendes tag
Szevasztok, végigolvastam minden olyan cikket ami az első hozzászólásban linkelve volt így kicsit világosabb ez a 720-1080 hd, cpu, vga mizéria.
A prob"láma" a következő.
Eddig egy sima 70 cm körüli "60"hz-es képcsöves tv-t használtunk filmnézésre amit egy darabig egy mindent vivő yamada divx-es asztali lejátszó hajtott, pár éve pedig az én radeon 3850-em tv kimenete működteti( vagy épp mai volt a gépben vga). Antenna régóta nincs bedugva, kizárólag internetes sorozatos, dvd, és rippes dolgokat nézünk (mindenki tudja kb mire gondolhatok) és a 4 éves ikerpár is hasonló forrásból származó dolgokat néz ugyanezen a technikán.
Asszonykámnak is van számítógépe, enyém kicsit erősebb és azon morfondírozunk hogy az övé helyett összehozunk egy kis fogyasztású internetes mesenézős, esti mozizós majdnem egész nap ketyegő csendes ketyerét egy hozzá való tv-vel ami akár monitorként is funkcionálhat.
Ehhez a tervhez jelenleg egy passzív hűtésű radeon hd 2600 van ami a cikkek alapján felhasználható lehet, ehhez kellene párosítani egy csendesen hűthető procit és egy 80 cm környéki 16-9-es lcd tv-t.
Ha valaki nálam tájékozottabb és segítene megköszönném nagyonnagyon
A project árérzékeny nagyon és nem a full hd az igény, az majd következőre.vodi
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy HD ready lcdTV-t javaslok abban a méretben, azok 1360*768-as felbontást tudnak (van ami csak papiron, és valójában csak 1280*720-al lehet meghajtani, holott elvileg maga az lcd panel meg 1360*768-as natív felbontású), ez azt jelenti, hogy teli képet kaptok mindkét HD formátumot nézve.
Összekötésre csak és kizárólag digitális átvitelt célszerű használni, vagyis a kártya kimenetét és a tv bemenetét a típustól függően vagy HDMI-HDMI, vagy HDMI-DVI, vagy DVI-DVI kábellel kell összekötni, ennek a vezetéknek az árát bele kell kalkulálni az árba. (olcsó hama gyártmány is tökéletes a célra)
Vidkariból a filmnézés céljára gyengébb radeon is megteszi, pl egy HD2400 -as kari is ugyanolyan UVD-t tartalmaz, mint a 2600-as. Ebből a szempontból viszont már érdemesebb lehet a 3x v. 4x-es széria olcsóbb tagját megvenni, fejlettebb UVD miatt.
Viszont számítógép helyett lehet jobban járnátok egy kis "filmlejátszó dobozzal", franc tudja mi a neve, most jó áron lehet kapni a WDTV Live-ot, valamint az Asus oplay cuccát, utóbbiról teszt is van itt a PH!-n: [link]
Filmet meg lejátszhatna a már meglévő gépeitekről helyi hálón keresztül.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
vodi
csendes tag
válasz CPT.Pirk #4812 üzenetére
Köszi a gyors választ, épp az elefántméretű számítógép lcd monitorokat nézegettem mert maga a tv tuner gyakorlatilag felesleges. Így mivel az áhított cucc filmnézős és internetezős funkciót töltene be, a hang meg jelenleg is a hifiről megy a filmek alá így akár sima lcd monitor is megfelel ha találok valamit ilyesmi méretben.
vodi
-
andris21
tag
erre van külön topic, de azért leirom ide, én a másikat nem olvasom
én nemrég raktam össze egy "min-config"-ot, filmnézésre, netezésre. először integralt HD3200 VGA-s alaplap + AMD 5050e CPU + 2Gb kommersz RAM combó volt. azóta kiegészült egy "rendes" VGAval, mivel az integrált kártya nem tud egyszerre HDMIt meg DVIt kezelni, de mivel neked van már külön kártyád igy ez mind1 is. alapjáraton (másik VGA nélkül) szinte hangtalan a gép. a külön VGAra majd egyszer egy passziv hütés el fog kelleni hogy néma legyen. házból a legolcsóbb feketét választottam táp nélkül, meg egy rendes tápot bele külön.
ez a config minden HD filmet lejátszik (amit eddig nézni akartam), plusz még játszani is lehet rajta néha, bár nem jellemző, NFS shift-et próbáltam ki, az gond nélkül ment. szóval várakozáson felül teljesit, amióta áttértem XPről 7re azóta főleg ;) -
andris21
tag
válasz CPT.Pirk #4812 üzenetére
én plazma TVt vennék a helyében (szintén saját tapasztalat). először vettem egy "olcsó" LCD TV-t, a jobbak közül. hazahoztam, bekapcs, kikapcs, vissza, csere plazmára (némi pénz ellenében). tanulság: olcsón nem lehet jót venni, a sz.r meg mindenképp drága. még 1 pont a plazma mellett, hogy az nem annyira érzékeny a gyengébb minőségü adásra. mig egy LCDn nézhetetlenek a kis méretü avi-k, addig egy plazmán meg lehet nézni.
a külső lejátszó témát is végigjártam, és a result: popcorn plusz egy rendes USBs vinyó. ami ugye drágább mint a fentebb leirt alap configos gép, ellenben netezni és játszani nem lehet rajta, igy én a gép mellett döntöttem, és nem bántam meg.
-
smob
csendes tag
Üdv!
Ez nem igazán ide tartozik de már + őrülök és ha tudtok légyszi segítsetek:-)
Nos szval most van nekem egy Sapphire HD3850-em!
Nemrég vettem egy házimozi erősítőt(Yamaha HTR 6130)
Nos és ami probléma és az ég világon akitől tanácsot kértem vagy csak kérdeztem lehetett az akármilyen zseni nem tudott segíteni!Remélem ti tudtok!Nos az erősítőn van 2 HDMI bemenet és egy kimenet!
A videókarimat le akarom cserélni egy HD 4670-re amin van 7.1-es HDMI kimenet!
Sztem innen már egyértelmű!:-P
Össze szeretném kötni a házimozi erősítőmet a videókártya hdmi kimenetével!
Mivel az alaplapon az integrált hangom az beszart sima hangkártyát meg nem szeretnék venni akkor inkább már egy olyat amin van digitális kimenet is de azok a kártyák + jó drágák!Akkor már ha a hangot igy + lehetne oldani HDMI-n akkor inkább videókártyát cserélnék!Szóval aki csinált már ilyet vagy van tapasztalata kérem segítsen!
Mivel hogy itt fórumokon sem adnak nekem rendes válaszokat sokszor mert valaki vagy azt mondja hogy az erősítőn hiába van HDMI nem tudja a hangot lekezelni csak továbbítani de egy olyan manusz aki meg ért ezekhez a dolgokhoz az + azt mondja nekem hogy ez hülyeség ha van bemenete kell lennie hangnak!Mert ha sikerülne igy bekötni az nagyon jó lenne mert akkor a a videókari cserével + oldódna a hang is..De az meg most nem megy hogy lecserélem a videókarimat aztán hang az + baszik szólni és még pluszba egy hangkártyát is vennem kéne....
Szval légyszi ha valaki tud az segítsen!És sajnálom hogy bepofátlankodtam ide:-(
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz andris21 #4815 üzenetére
Ez okés, bár az egyéni TV tönkremetelből nem vonnék le semmit. Egyébként ilyenkor ha nem javítják (amit meg sem szoktak próbálni), akkor pénz vissza gari van, olyankor meg lehet TV-t fejleszteni ingyért, csak hát kb 1 hónapig nincs TV...
Amúgy a plazmát azért nem ajánlom, mert az olcsó példányoknak a natív felbontása még az 1280*720-at sem éri el. Ellenben az is igaz, hogy olyan színeket egyetlen lcd sem tud produkálni, amit egy jó plazma.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
andris21
tag
válasz CPT.Pirk #4817 üzenetére
nem romlott el, nem tetszett. médiában van ilyen feature, hogy 3 napig visszaveszik, levásárolhatod az árát ;)
a felbontás szerintem teljesen mind1, a kép a lényeg. bármelyik HDready plazmát mellé mellé merném állitani egy (max középkategóriás) fullHD LCD TVnek, 1080p forrásból. sok ember meg sem tudná különböztetni, hogy melyik a nagyobb felbontású. meg kit érdekel a felbontás, ha egyszer jó a kép? nyilván 300 felett már kurva jó LCDk vannak, de az SD adásokon azok is elvéreznek.
summa: szvsz a plazma jobb választás: 1080p-n szinte ugyanolyan, minden máson meg jobb, mint az LCD.
én nagy LCD párti voltam, nem hallgattam az ismerősökre, akik mondták hogy plazmát vegyek, de sajna be kellett látnom, hogy jobb, nagy szerencsém volt, hogy be tudtam cserélni. 1 hátránya van, nem lehet monitornak használni a beégés miatt, de a többiben veri az LCDt (sebesség, szin, fekete, látószög)
na ne offoljunk, meg ez amúgy is szubjektiv téma. és mielőtt valaki azt mondaná elfogult vagyok, nem azt mondom, hogy nincs jó LCD, de azt meg kell fizetni (>300k), a régebbi plazma modellekket "fillérekért" meg lehet kapni mindenfelé, és az azonos árú friss LCDket meg röhögve leveri képminőségben -
Balinov
titán
Uraim, nvidia 6600 kepes DXVA/CUDA tamogatasra? Ismeros rakna ossze egy gepet, x2 4xxx-el, meg egy vivo-s 6600-tal. meg a 7xxx szeriaban sem vagyok biztos, nemhogy a 6xxx szeria HD kepessegeit illetolen, de nagy hulyeseget se akarok mondani neki.
Koszi
Balino6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ssolitude
őstag
Na közben idekeveredtem én is.
Tehát a 6600-ban nincs DXVA, legalábbis a checker ezt mondja. Tehát a CPU fog szenvedni az egész folyamattal? Vagy ilyenkor mi van? Felejtsem el a 6600-at?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
PuMbA
titán
Geforce 8-as sorozattól van DXVA/CUDA. Ha nincs DXVA ,akkor a CPU dekódol és mindegy ,hogy milyen a videókártya.
[ Szerkesztve ]
-
Lui76
őstag
Ritkán van DTS hangsávos film a gépemben az MpcHC-ben mit kell tennem hogy legalább 5.1-ben szóljon ?
Audigy2 , 6.1 hangszóró a kártyára kötve.www.kezmuveskeramia.hu
-
Sickboy25
addikt
sziasztok
az mitől van, ha egy hd film (jelen esetben 720p, .mkv) és olyanaz érzés mintha szaggatna, de nem áll meg, de a lejátszásnál a azt az érzést illyetve látványt kelti, nincs folyamatosság!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
hesszan
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok olyan *.mkv -t linkelni ami nagyon megterheli a cput? (nem dxva avagy dxva nélküli lejátszóval) Avagy ha linket nem is a fálj nevét amit keressek a neten (van pár jó kereső oldalam ahonnan tudok tölteni, sample bőven elég)
Ugyanis bővitettem a gépet, (P4 s478 1magos konfig) 1.8@2.7 nortwoodról 3.3ghz prescottra, és ezzel a KmPlayerben eddig az mkv-k max 40-45%ra terhelik, és megy minden mint eddig szaggató nem dxva-s filmKiváncsi vagyok hogy csak a prociból meg tudom e oldani, mert akkor egy ilyen mindent vivő proci volt használtam 4.5eft. (dxva-s AGP-s 2600xt volt 13 használtam, olcsobb agp-s 2400 lett volna 9-10e)
(mozisgépnek: coolink bat (3eft) elviszi passzivan a forrófejű prescottot, halk táp 12cm szellőztet mellé, 2600xt ventije terhelésfüggűen hangos, szoval lehet kiveszem és pl egy passziv gf2 mx 400at rakok be helyette)
Sungdurung
-
veterán
válasz hesszan #4827 üzenetére
x264_killa_sample.mkv a cikkből elérhető. Ez minden DXVA szabályt megszeg, jól megterheli a CPU-t.
Sickboy25:
Lehet attól is, hogy a film sebessége és a megjelenítő frissítési frekvenciája nincs szinkronban. Hány fps-sebességű a film? a megjelenítő frissítése milyen gyakoriságra van beállítva?[ Szerkesztve ]
-
band1103
őstag
Pontosabban a DX11 és a benne lévő "Compute Shader" de ehhez az kell hogy legyen jó driver hozzá és PuMbA szerint pont ez az amiben most is gyengébb az ATI. Na meg olyan progi vagy codec ami fel van készítve a használatára.
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
Psych0
őstag
válasz band1103 #4836 üzenetére
Picsába a Ms szabványokkal. Megírnának opencl-re egy fasza dekódert az menne minden környezetben, de erre megírják cs ben és unixra megint nem lesz semmi. habár az apple majd úgyis beleszól.
driverileg mindegy, hogy jó vagy rossz az atié, mert ha támogatja a szabványt akkor a szabványra írt dekódert is fogja. a sebesség meg mindegy mert a gpunak egyáltalán nem megterhelő. nemigazán van olyan játék sem ami nem megy a szar ati driver miattpedig dx-re írták."As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
hesszan
aktív tag
köszi.
ezen megfeküdt, több lejátszóval is probáltam,
kmplayer avc kodek 100% proc hang Ok, kép szaggat
vlc (default beállitások) proci 60-70% kép nincs, hang ok
mpc-hc (dxva beállitások) proci 60-70% kép szaggat akad, hang ok
win MediaPlayer (default) proci 60-70% kép nincs, hang ok.Sungdurung
-
Psych0
őstag
válasz band1103 #4839 üzenetére
a teljes neve DirectX Compute Shader gondolod van bármiféle köze a chronoshoz és az opencl-hez? a mezei dx egy kiterjesztése, mintpl a ddraw, dsound, régebben dinput.
más:
tegnap megnéztem a avc-s planet earth sample-t. eszembe jutott hogy megvan nekem az egész(ki is vágtak az aszfaltról miatta ) de vc1 kódolású.
vajon miért nem megy a hardveres gyorsítás?Video
ID : 1
Format : VC-1
Format profile : AP@L3
Codec ID : WVC1
Codec ID/Hint : Microsoft
Duration : 51mn 7s
Bit rate : 19.3 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 29.970 fps
Resolution : bit0
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.311
Stream size : 6.91 GiB (95%)
Title : PLANET EARTH 01 FROM POLE TO POLE HDDVD VC1 1920X1080
Language : Englishezt kaptam rá. se mpc de wmp nem játsza hardveresen.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
band1103
őstag
Nézd meg hogy mekkora a Ref. frames értéke. Valószínű hogy 16 és akkor meg is van a bibi (túl nagy az adott felbontáshoz).
Igen valamit összekevertem az openCL-l kapcsolatban. 2 különböző dolog. Az a kérdés hogy melyik lesz a jobb mert addig míg ki nem tudjuk próbálni összehasonlítani a 2 technológiát addig elhamarkodott lenne győztest kiáltani. Sőt mivel ezek szerint semmi olyan nincs a DX11-ben ami openCL alapú lenne ezért szvsz nem lesz nagy jövője mert az AMD ha már DX11-re gyúr erősen ezért az alkalmazásoknak is szvsz egyszerűbb lesz DX11-et támogatni (benne az Compute shader-rel). De majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
üdv.
win7 ultimate x64 (7100)alatt mphc alatt, kéne raknom external filterek közé valamit? vagy jó, ahogy alapból van?
mindent hd-t, divx-et vidd eddig, csak nem tudom, hogy pl a dts tényleg dts-e.
external filterek közt nincs semmi, akadásmentesen mennek amugy.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
band1103
őstag
válasz Dictator^ #4844 üzenetére
A hangról inkább gondoskodjon az AC3filter ahogy le is van írva az 1.hsz-ben. Ott találsz segítséget is a beállítására ami nem különbözik w7 esetében sem.
MegelőztekPsych0: Én inkább letöltöttem BD50-es formátumban mert az legalább DXVA ready (még atival is). Egyébként is venni kellet új vinyót
[ Szerkesztve ]
-
mezgabor
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Csomó hsz-t elolvastam sokhelyen, de a köv. problémára nem találtam megoldást. Adott egy 1080p-s film, amit a Mp, MpcHC semmi gond nélkül lejátsza, tök zsír.
De ha srt.-s feliratot teszek mellé, akkor a hang és a kép elcsúszik egymástól. A felirat pedig a hangot követi. Bár már ez sem igaz, mert addig molyoltam kül. beállításokkal, hogy már a felirat is saját életet él.
Nem is értem, hogyan tudja a felirat elvinni a hang és kép közötti összhangot...
Mi lehet a probléma? Segítség, plííz.Köszi
-
PuMbA
titán
"Hát hogy az AC3 filterben kell a dts miatt buzerálni , és nem csak úgy segítség nélkül szól."
Nekem nem kellett semmit a DTS miatt állítani.
"Hogy ez ugyanolyan minőség elvileg mint amit digitális kimeneten egy erősítőnek adna ?"
Nem,ez olyan minőség amilyet a hangkártyád tud.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest