Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz Speederer #69622 üzenetére
A Whirlpool-nak is vannak 70 centi széles hűtőgépei.
Ez pl. elég népszerű: Whirlpool W4D7 XC2
Én személy szerint a Bosch-t műszakilag jobbnak/megbízhatóbbank tartom, de a Whirlpool elrendezése nagyon szimpatikus és az ára is figyelemre méltó.
A 70 centis ajtó kinyitásához zavaróan nagy hely kell a hűtőgép előtt. Ezen segít, ha kétfelé nyílik a felső hűtőtér ajtaja. Kényelmesebb nyitogatni.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Speederer #69622 üzenetére
Igazából ez attól függhet, hogy hányan vagytok arra a hűtőre, menyire lesz megpakolva. Egy 60 centis Bosch tulajaként én mondjuk elképesztően utálom, hogy mennyire mocsok szűk odabent. Más kérdés, hogy utólag néztem (amikor már használat közben kijött, hogy ennek menyivel szűkebb a bele, mint a korábbinak), hogy bődületes felára van, a miénk talán 150e körül lehetett, a 70 centist akkor valami 210-220e körül nyomták, ennyit nem adnék érte, de továbbra is mocskosul utálom.
-
pjen
félisten
válasz Speederer #69656 üzenetére
Ha a ténylegest írná nem örülnél. Ahányszor kinyitod betódul a meleg, mkor becsukod a hűtőben lévő dolgok hűtik vissza a szekrényt ezért gazdaságos, ha minél jobban tele van. Sok hűtő nem is a szekrény hőt méri, hanem a hideghez tartozó nyomás értéket. Az sokkal lassabban változik, nem kapcsolgat örökké a hűtő.
-
-
Reynaldo
junior tag
válasz Speederer #84966 üzenetére
Ha nem hozzák át, akkor nincs mit tenni. De vajon miért is lenne olyan nagy dolog megoldani. Csak annyi, hogy a napi áru szállításkor felpakolják, ahol még van, majd a központból pedig átküldik a másik boltba következő napon, nem igényel túl nagy szervezést, dehát ez van. Tudom, az Euronics ezt nem csinálja alapból.
Aldinál például simán működik a dolog, ha bármelyik másik üzletükben még van az adott termék(nemcsak műszaki cikk), ezt tapasztalatból tudom.Alzában még mindig van, igaz drágább is.
Szerintem jó lenne a tiédhez is, mivel a szárító talpa bentebb van mint a külső méret, de a Nagya21 féle megoldás is jó.
[ Szerkesztve ]
-
Speederer
senior tag
válasz Speederer #84970 üzenetére
Közben átsiklottam afelett, hogy az LG-től 30 percen belül (!) vissza is írtak a kérdésemre.
Azt írja, hogy a megadott összeépítő keret egy kihúzható fiókos modell, és a szervizeiknél is beszerezhető. De ezen kívül forgalmaznak még egy egyszerűbb összeépítő keretet is, amely 2 db S alakú idomból áll, az is megfelelő a két készülék biztonságos összeépítésére.
EBZ64541801 (DSTWHP (kihúzható tálcás): cikkszám: AGF30790698)
Egyszerű keret cikkszáma:: 5001EL2001H
Közben megkaptam a hozzám legközelebb eső szerviz elérhetőségét is, szóval az ügyfélszolgálatra egy rossz szavam nem lehet.Az már más kérdés, hogy az egyszerű keret cikkszámára rákeresve mit hoz fel: 2 db S alakú idomot, 4 csavart és egy lefolyó csövet. Mindezt itthon 18-20k HUF áron, külföldi oldalakon pedig 100 USD körül. Kicsit túlzásnak érzem, de holnap felhívom a kontaktot amit kaptam.
A szárítógép még csak megrendelt állapotban van, tehát még nincs nálam. De most nézem a leírásban, hogy csak az elérhető tartozékoknál szerepel a lefolyócső. Bakker, hát még ezt is külön kell beszerezni?! Arra felhívták a figyelmem előtte, hogy nehogy olyat vegyek amit nem lehet a lefolyóba vezetni (ha már ilyen szándékaim vannak)... na hát ezt lehet, azt megnéztem előre, csak úgy tűnik külön meg kell oldani ezt a részét a dolognak.
Ez mennyire általános? Bár igazából már mindegy, mert megrendeltem.A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
balojazz
aktív tag
válasz Speederer #84971 üzenetére
Én olyant vettem anno, amihez van lefolyócső, de aztán mégse használja az asszony: inkább kiöntögeti mindig Kipróbáltam, tényleg nem nagy macera. A keretnek a fiók részét arra használja, hogy az egyesével kivett ruhákat azon hajtja össze (és teszi félre onnan), hogy utána egy mozdulattal elszállítsa a kupacot a szekrényekhez. Ha most vennem kéne, akkor egy olcsóbb univerzális fiókost néznék, vagy benyelném a fiókos LG árát, mert a fiók jó; de ha az ikergép mellett közvetlenül van egy vízszintes akármilyen felület hajtogatni, akkor jó az egyszerűbb összeillesztés is.
Soha nem voltam trafikban. Soha nem fogok bemenni. Mindig gőzölni fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
- Carista Evo autós hibakód olvasó 6hó jótállással/számlával!
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Foscam C2M típusú (mágneses) beltéri kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest