Hirdetés
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
MediaMarkt-ba menj nézelődni, ott van a legnagyobb kínálat fizikailag megtekinthető állapotban. Mellesleg alapból jó áruk van, és minden héten akcióznak is valamit, szóval érdemes velük számolni. Én ott vetttem a legtöbb gépet, összesen kb. 35 ezret spóroltam a második legolcsóbb ajánlathoz képest.
Ha nem építed be a beépíthető gépet, akkor több helyed lesz körülötte, ez tény, csak ezt a hasznos térfogatból bukod, egy kis hűtőnél szerintem ez egyenlő egy öntökönszúrással, gondold végig.
Hordozható indukciós: egy kollégámnak van, ő szereti. Nincs benne semmi humbug szerintem, a nagyon is 2kW körüliek a zónák, csak ugye ott 4 van, és oda azért is kell sok amper, mert egyszerre többet is használhatsz. Kis túlzással kb. annyi, mint egy egyszerűbb indukciós ára negyedelve, szerintem tudja amit kell. Nekünk félindukciós van, mert párom nem akart belemenni a teljes indukciósba az edénykompatibilitás miatt, ehhez képest 90%-ban csak az indukciósat használja, mert sokkal gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
Surgos
csendes tag
Szia!
Megkérdezhetem, hogy ez az IKEA-s mosogatógép-front problémád hogyan oldódott meg?
Mai napig nincsen nekik ilyen univerzális csúszópánt ... és mindig az a bevett "duma", hogy szállítási probléma van, valószínűleg 1-2 hónap múlva jön. (Most látom, hogy kb.2015 óta tart ez a probléma) :S
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik