Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz #40935168 #7135 üzenetére

    - ha optikán kötöm a Pioneer-t az erősítőbe, definiálható egy ilyen lejátszóban az optikai kimeneten a jel, hogy mit adjon ki ? FLAC-ot például hogyan küldene ki, PCM-ként ? (2.0 sztereo 44.1 KHz flac-ot). Vagy DD-ként/DTS-ként ?
    Flac-ot mindenképp pcm-ben küldi ki optikán, de bitstream legyen a beállitás és az erősitő sokkal könyebben fog boldogulni.. mindent ugy kap hogy dekódolni tudjon.. akár DTS_ES és DD EX is menni fog. Az optikai interfész szabvány, nem enged át olyant amit a vevőkészülék ne ismerne fel ami nem rávaló, azt a lejátszó automatice lekódolja/ vagy core/embedded fáljt kapja meg

    - a tv-je egy 720p-s Samsung. Lekonvertálható a video kimenet 720p-re a Pioneer-on, vagy a tv szimplán az 1080p-s jelet is leviszi 720-ra ? (Meg nem mondom, melyik típus, de USB-ről játszik, viszont nem smart még).
    Lényeg: tévé kapjon meg mindent ami forrás és jobb skálázó van benne mint a lejátszókba... terhát mindent a tévére kell bizni, egyetlen kivétel: ha a tévé kiírj hogy nem támogatott formátum akkot a lejátszón az adott jelhez beállitás 720p 60Hz legyen.

    video nélkül (tehát tv OFF) is lehet valamennyire elnavigálni a lejátszó kijelzőjén? Például, ha betesz egy hagyományos CD-t, vagy FLAC-ot játszana USB-ről.
    nem. erősitőn csak-csak de lejátszón nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák