Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0xY

    tag

    Sziasztok!

    Elolvastam a fórum elején a házimozi kisokost, nagyon informatív, köszi! Most készülök erősítőt és hangfalat venni teljesen laikusként, ezért inkább kérdeznék tőletek. Filmet néznék, XBOX-oznék és bluetooth-on zenét hallgatnék telefonról, ehhez kellene némi hang technika. Mindezt egy 15-16nm-es szobában. Kinéztem egy erősítőt, ami tud bluetooth-t és egy teszt szerint ideális vétel lehet:
    DENON AVR-X520BT
    Ha jól értem akkor a tévéből az optikai kimenetet ide kell kötni, illetve HDMI-n is össze kell kötni a TV-t és az erősítőt, illetve az xboxot? Mi célt szolgál, hogy rákötöm HDMI-vel az erősítőre a TV/XBOX-ot? Bocs, ez nagyon sötét folt nekem.

    Illetve ehhez keresnék kettő darab hangfalat. Itt kicsit elakadtam, mert a kisokos szerint álló hangfal nem fog jól szólni, pedig dizájnban az néz ki jól. Dali-t néztem, nem tudom ajánljátok-e például a Concept 6-ot, vagy kisebb kéne, pl Zenzor. Esetleg teljesen rossz irányban nézelődök.. Szeretnék valamennyi mélyet is, de nem vagyok a drum&bass őrült, kell ehhez külön mélynyomót vennem (milyet?), vagy egy Bass Reflex hangfal elegendő mély élményt ad?

    Köszi előre is minden segítséget és bocsánat, ha sok hülyeséget írtam :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák