Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz blakey #43835 üzenetére

Na, ha már itt tartunk. Zidoo-n, Kodi (ZDMC) alatt mennyire használható a Harmony?

Ugye most vettem a Zidoo-t, kb 1 hete, beszéltünk is az aktuális csoportban. Jelenleg az van, hogy sem a gyári távja, sem a csatlakoztatott Rii K28C nem tudja kiváltani a másikat, 100%-osan.
    Ha megveszek sem tudnám most megmondani, hogy pontosan melyik része nem okés, de holnap meg tudom mondani, ha majd ránézek.

A HTPC-n lévő Kodira teljesen jó ez a kis Rii, de azon Windows10 fut, és a Kodi billenytűvezérelt parancsok is előre be vannak bindelve, amit csak használni kell.
    De pl most beugrott, hogy ezek a parancsok ZDMC alatt nem működnek, vagy csak részben működnek. Pl a T az a felirat elvétele, M az alsó keresősáv, ahonnan pl el tudom érni a audio channeleket, vagy a felirat sávokat, esetleg a felirat letöltést. (Van ezekre is külön gomb bindelve, de annyira ritkán használom, hogy nem jegyeztem meg, inkább a logikai úton érem el.)

ZDMC alatt ezek nem működnek, viszont vannak az eredeti távon betanított gombok.
    Viszont az IPTV EPG (műsorújság) nincs előre beállított gomb, ahhoz meg a Rii kell.
    Szóval, nagyon úgy néz ki, hogy egyik sem jó teljesen, és így 2 távot használunk, ami végülis csak kényelmi szempontból nem ideális.
    Az eredeti táv ugye infrás, míg ez a kis Rii egy USB adapteres rádióvezérelt.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák