-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz blakey #43835 üzenetére
Na, ha már itt tartunk. Zidoo-n, Kodi (ZDMC) alatt mennyire használható a Harmony?
Ugye most vettem a Zidoo-t, kb 1 hete, beszéltünk is az aktuális csoportban. Jelenleg az van, hogy sem a gyári távja, sem a csatlakoztatott Rii K28C nem tudja kiváltani a másikat, 100%-osan.
Ha megveszek sem tudnám most megmondani, hogy pontosan melyik része nem okés, de holnap meg tudom mondani, ha majd ránézek.A HTPC-n lévő Kodira teljesen jó ez a kis Rii, de azon Windows10 fut, és a Kodi billenytűvezérelt parancsok is előre be vannak bindelve, amit csak használni kell.
De pl most beugrott, hogy ezek a parancsok ZDMC alatt nem működnek, vagy csak részben működnek. Pl a T az a felirat elvétele, M az alsó keresősáv, ahonnan pl el tudom érni a audio channeleket, vagy a felirat sávokat, esetleg a felirat letöltést. (Van ezekre is külön gomb bindelve, de annyira ritkán használom, hogy nem jegyeztem meg, inkább a logikai úton érem el.)ZDMC alatt ezek nem működnek, viszont vannak az eredeti távon betanított gombok.
Viszont az IPTV EPG (műsorújság) nincs előre beállított gomb, ahhoz meg a Rii kell.
Szóval, nagyon úgy néz ki, hogy egyik sem jó teljesen, és így 2 távot használunk, ami végülis csak kényelmi szempontból nem ideális.
Az eredeti táv ugye infrás, míg ez a kis Rii egy USB adapteres rádióvezérelt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest