Hirdetés

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fr3eWar

    őstag

    válasz ctrlaltdel13 #39093 üzenetére

    Erre gondoltam az eretnekség alatt.

    Lényeg hogy nekem tetszik, és nem kell színpadkép, nem hallgatok koncertfelvételeket, nincs High res audio-m. Sima 320kbit mp3 ééés youtube. A botfülemnek, meg a családomnak tökéletes, arra hogy a 3 éves gyerek a nappali közepén teliszájjal vigyorogva forogjon! Kinek a Pap ...

    Nem mondom, ha lenne csillió forintos nyakig érő minden frekvenciát lefedő álló hangfalam, valószínű használnám a sima stereo beállítást. Viszont mivel nincs és nem is lesz, és a falon levő kicsi Mass sugárzók stereoban képtelenek betölteni a teret, így ki kell bővítenem, hogy tudjam élvezni, és a lényeg hogy én/mi tudjuk élvezni, nem a szinpadkép, meg hogy a szakszis faszi nekem nyeregjen (kirázott a hideg ahogy a jazz szóra gonoltam, rémes ;] ) a zene mellékszál, ez a rendszer leginkább "belépő szintű házi-mozi"-ra lett összerakva. Számomra tök jól hallgatható a konyhában főzés mosogatás közben a Beolit 15 is.

Új hozzászólás Aktív témák