Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mookica

    tag

    válasz shalafi66 #31572 üzenetére

    Az a gond a mostanival, hogy egy 400x500x400 -as láda belsejében van elkülönítve a BP rész, tehát rejtve van, meg amúgyis kísérleti projekt volt, de legalább bevált. Szerintem jól eltaláltam a méretezést,mert amit akartam azt kihoztam belőle. Kb. úgy szól 50Hz alatt mint ahogy azt szerettem volna. Sajnos a szélesebb tartományt (80Hz-ig) már nem szereti. Ha meglesz a DJ310 akkor nem lesz szükségem az egész ládára, csak a BP részre, tehát szét kell barmolnom az egészet. Úgyhogy érdemesebb inkább egy új dobozt építenem, ami csak mélynyomó lesz.
    A gyorsaságot úgy értem, hogy közelről és távolról is hallgatva, nagyobb hangerőn is nagyon ütősen dübörög, kb. úgy mint egy zárt láda a csomagtartóban. És valójában ez is volt a cél. Nem tudsz olyan gyorsan kopogni két ujjaddal az asztalon, amilyen gyors lábdob hangját képes kiadni szépen tisztán erőteljesen, nem összekutyulva.
    Ettől tartok, ha nem PB lesz akkor ez a hanghatás megszűnik. Zártból is kilehet hozni simán csak nem 100W-os erősítővel meg a B8023-al. Ahhoz kellene legalább 500W-os erősítő meg hangszóró.

    A gyári házi-mozi mélynyomóm ami 250W-os és Bass-Reflexes, nem képes erre :( pedig az gyári.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák