Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Zola007 #95628 üzenetére

    Ez szép kifejtés, csak nem látom, hogy miképp kapcsolódik az alap témához. :)

    De akkor vegyük az általad felvázolt benzinkannás példát. Abban minden bizonnyal kiegyezünk, hogy legkésőbb a zsírokat tartalmazó kannához nyúl a szervezet. És itt nem arra gondolok, hogy előtte kiürül a másik 4. Abban is kiegyezünk szerintem, hogy ez tárolja a legtöbb energiát, ez felelős a hosszú távú, "nagyobb utak" fedezésére. Ez egy dedikált tartalék kanna.
    Ez utóbbi megállapításból következik, hogy a felesleges, fel nem használt energia kerül bele.
    Ez idáig egybe is vág a táplálkozással, zsírosodással, energiafelszabadítással kapcsolatos általános ismereteivel egy testedzéssel foglalkozó egyénnek.

    Akkor vigyük ezt át az eddig folytatott, este, nagy mennyiségben fogyasztott CH témájába!
    A sok bevitt CH először vércukorrá alakul. Elönti az ereket. Aztán feltölti a könnyen hozzáférhető, gyorsan felhasználható glikogén raktárakat. A maradékot meg raktározza ínséges időkre. Ergo zsírrá alakul.

    Egyetértesz ezzel? Mert, ha igen, akkor nem érzem, hogy cáfolta volna a kifejtésed az esti nagy zabálás és a zsírosodás közti összefüggést. :)

    Ne érts félre, nem vitatkozni akarok, hanem érdekel ez az egész, s mivel eddig én ebben a hitben voltam és edzettem (pontosabban kajáltam), ezért szeretném tudni, hogy mely része hibás az okfejtésemnek.

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák