- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz littlelion21 #78052 üzenetére
Pontosan úgy kell szerepelnie a névnek, ahogy a kártyán fel van tüntetve
milyen bank és kártyatársaság egyébként?kártyás fizetés pedig 7/24, ahogyan syl5 írta
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dani82
senior tag
-
Zoo123
senior tag
válasz margithid #78018 üzenetére
Én a Strawberry cream és a Chocolate Smooth ízt próbáltam eddig, mindkettő iható, de a Chocolate Smooth kiütéssel győzött: valami isteni finom, mintha nesquick kakaót innék, csak nem olyan geil édes, szinte sóvárgok utána, alig várom hogy ihassam...
Pont ma rendeltem belőle 15 Kg-ot.
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
-
Zola007
veterán
válasz Dani82 #78065 üzenetére
ha nem kokszolsz, akkor hót' felesleges ennyi fehérje (300g/napot mondtál múltkor ?)
ha igen, akkor viszont nem szóltamMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #78069 üzenetére
Nemcsak felesleges, hanem káros mellékhatásai is lehetnek.
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #78072 üzenetére
a whey se az ördögtől való, de 0,4-0,5g/lbm-nél többnek egyszerre nem látom értelmét, ahogy napi 2-nél többnek sem.
Igazság szerint wheynél ~20g, míg bcaa/eaa esetén 10-15g tényleges fehérjetartalom felett ki van maxolva a nettó protein szintézis 2-3 órára.
Szóval ha megvan a 2g/lbm állati fehérje (beleértve a turmix) + a többi CH, zsírból és valaki nem nő, akkor az edzéssel, pihenéssel vagy a genetikával van gond.
Nekem az edzéssel.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
akos86
aktív tag
Remélem tud valaki segíteni!
Guggoláshoz kellene valami motivációs leírás. 1-2éve találtam egy nagyon jót amit azóta is keresek, egyszerűen ha elolvasta ember azonnal libabőrös lett és nagyon nagy motivációt,kedvet kapott guggoláshoz.
üdv Á!
3dfx, gone but never forgotten...
-
Zola007
veterán
válasz akos86 #78075 üzenetére
Takaroggyá guggolni !!!!!
Nem súj bazmeg !!!A buzik guggolnak ennyivel 'csög !!!
Elég lesz?
Megszámítom ingyenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Radnix
senior tag
Most olvastam a cikket
szúrnátok mi?
-
kennystyle
aktív tag
válasz Woodslave #78068 üzenetére
Ha már ing mizéria...
A már említett Olymp ingek között van bodyfit, ami a slimfitnél is szűkebb derékban.
A Premier Outletben van egy Olymp bolt, itt van az 1 fokkal olcsósított változata is a Marvelis (lehet máshol is van...). A poén hogy az Olymp és a Marvelis is ténylegesen el van vasalás nélkül, kimosod, fellógatod és veheted fel. Zarában eddig két inget vettem mert marha jól néztek ki, de kivasalni konkrétan lehetetlen volt.
Az Outletben a Marvelis ingeket 8-9 ezerért adják, az Olymp 2-3al drágább, van mindkettőből 4-5 darabom én minőségre nem vettem észre különbséget. -
madle
őstag
válasz Radnix #78077 üzenetére
Most annyira elkaptam az ízét, hogy gyakorlatilag minden héten ment fel 10kg. Most leszek hétvégén 160-nál. Remélem menni fog a 8 ismétlés.
A fehérjés témához annyit, hogy tényleg nem szabad átesni a ló túloldalára, meséltem már mi volt velem. Nem kellemes a vesegörcs. Pár ez kifejezetten táplálékkiegészítőtől volt nálam.
De az a 2g/tskg bőven elég száraz izomtömegre mérve. -
kolosanyi
veterán
válasz kolosanyi #78085 üzenetére
Igen, minden kétséget kizáróan így van. Tényleg ez a buzeráns fajta most a divatos és az, hogy egy nő is tud ilyen buzeráns lenni, sokmindent elárul. Én a nők helyében elgondolkodnék kicsit, hogy a férfias külső miért nem hódít már.
-
Radnix
senior tag
válasz kolosanyi #78087 üzenetére
Mitől buzeráns fajta amire te gondolsz?
Ez egy nő telib@szva tesztóval, még jó, hogy egyik nemre se hasonlít igazán szerencsétlen.
A nők helyében szerintem had gondolkodjanak ők, ha nekik ez kell, hogy rábólintsanak az egyszeműre hát akkor ez kell, kár ezen lovagolni szerintem.
Ezen kívül az utolsó közhely a témában: mindenki úgy néz ki, ahogy akar, biztos te is fel lennél háborodva ha a "buzeráns"ok kijelentenék, hogy az a normális, és oltanának, hogy hogyan nézel ki, legyél olyan mint ők. -
kolosanyi
veterán
Láttam, gratulálok neki.
(#78089) Radnix
Több liberális gondolkodású emberrel is vitáztam ilyenekről, de nem, nem annak van igaza, aki az evolúciót és az alapvető bilológiát meghazudtolóan viselkedik és ezt tartja normálisnak. És nem fogom szánalomból támogatni ebben, csak azért mert jogállam, meg kisebbség, meg elnyomják, meg diszkrimináció. Miattam akkor csinál magából emberi roncsot, amikor akar, de ne emeljük már piedesztálra emiatt, meg ne ez legyen már a férfiasság mintaképe. Ugyanaz a gusztustalan, provokatív viselkedés, mint amit a koncsíta művelt, azt a sok hülye vele is megnyerette azt a tánci-tánci dalospacsirta versenyt. Szakállas-pöcsös nők, meg pinás-vékonyhangú férfiak, íme a XXI. század Európája. Erre van eszünk, de a közel 1 milliárd éhezőn segíteni már nincs. Kiakadok bassza meg! -
Apollyon
Korrektor
válasz Dani82 #78065 üzenetére
Az havonta majdnem egy vödör..
Van egy ismerősöm, régen dagi volt és lefogyott, de eleinte ő is lenyomott havonta egy vödörrel. Na amíg ezt abba nem hagyta, addig nem is fogyott le
De amikor már a fehérjéből is zsír lesz, az igen extrém.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #78067 üzenetére
ja, lehet kicsit too much a napi 3x3 kanál..néha 4... de úgy vagyok vele, hogy 1 kanál nem mennyiség, ha meg már 2 akkor legyen 3
Megjött a headsetem edzéshez [link]
sajnos edzés közben még nem tudtam kipróbálni csak itthon mászkáltam benne, van jó kis hatótávolság, kurva jól szól, remélem nem fog kiesni a fülemből és nem volt 6000Ft szállítással
Zola: nem kokszolok
sajnos, de úgy vettem észre mióta ennyire magas a fehérj, azóta mármár néha látok fejlődést. De ez csak nagyon ritkán, és csak ha nagyon jók a fényviszonyok és izzadok, ami csillog és szoliból jövök és jókedvem van[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz kolosanyi #78090 üzenetére
Na javaslom fejezzük is be, maradjunk a témánál, majd egyszer ha a politika topicba tévedünk kifejtjük a szakvéleményünket, addig is maradjunk a topic témájánál, és persze písz(#78092) Dani82: Nekem a kedvencem a szaunából kijövős történet, olyankor mindig sokkal jobb az erezettség, mint egy teljes test bedurranás
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kennystyle #78081 üzenetére
Nekem olymp ingjeim vannak. Bodyfit
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
madle
őstag
válasz FIREBLADE78 #78094 üzenetére
Jók? Hol lehet kapni meg hámáccs?
-
-
userxy
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz Dani82 #78092 üzenetére
Consuming 5.5 times the recommended daily allowance of protein has no effect on body composition in resistance-trained individuals who otherwise maintain the same training regimen.
This is the first investigation in resistance-trained individuals which demonstrates that a hypercaloric high protein diet does not contribute to a fat mass gain. Furthermore, there was no change in body weight or lean body mass. This is in contrast with other overfeeding studies which showed gains in body weight, fat mass and lean body mass; however, those investigations were performed in non exercise-trained individuals that were consuming a lower protein diet (in comparison to our study). It should be noted that the subjects in the current study did not alter their training. It would be intriguing to ascertain if a high protein diet concurrent with a heavy resistance bodybuilding training regimen would affect body composition (i.e. increase lean body mass and lower fat mass).
hova tűnt a protein?
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #78099 üzenetére
keressetek rá a "DIT" fogalomra (táplálkozással indukált termogenezis).
A táplálék mennyiségével és összetételével arányosan növekszik a bélrendszeri aktivitás, illetve a felszívódott mennyiség hatással van a hormonháztartásra.Az elfogyasztott kaja minőségétől függ a szervezet energiaráfordítása a metabolizmusára.
100 kcal zsírsav metabolizmusa 2-4 kcalt
100 kcal szénhidráté 4-7 kcalt
100 kcal fehérje metabolizmusa 18-25 kcalt igényelEgyrészt ide lesz a fölösleges fehérje, másrészt ~3g/ttkg felett telítődnek a lebontó enzimek és transzportutak, magyarul j része részben/teljesen emésztetlenül hagyja el a bélrendszert.
Ez a jobbik esek, a rosszabbik, mikor az izomépítés szempontjából fölösleges fehérjemennyiség is képes megemésztődni és felszívódni a bélből, akkor pedig a keringési rendszert és a vesét rúgja oldalba páros lábbal.(#78092) Dani82 : nem is a többszöri fogyasztással van baj, hanem az adaggal. Szerinted leesne rólad az izom, ha nem 4 x 30g-ot, hanem 3 x 25g-ot innál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen switch-et vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Öregszem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest